Jump to content

Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 3-1


dcp100168

Recommended Posts

Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 3-1 (0-0)

Dupa o partida nebuna, ale carei goluri au fost marcate in repriza secunda, Unirea Urziceni a invins Otelul Galati cu 3-1 si a urcat pe prima treapta a podiumului Ligii I. Au marcat: Paduretu ’53, Balan ’55, Danalache ‘83 / Pena ’50.

Cele doua combatante au etalat un joc slab, lipsit de nerv in prima parte, frigul de la Urziceni parand a taia placerea de a juca fotbal. Doua suturi ale gazdelor au mai animat partida, insa Kolev a reusit sa retina cu siguranta mingile sutate de Balan si Mara. Startul reprizei secunde a fost unul nebun, cele doua echipe marcand de 3 ori in cinci minute.Tonul l-au dat oaspetii care au inscris prin Pena la prima faza mai periculoasa de poarta. In urma unui corner executat de Vitaic, mingea a ajuns la Iorga care a centrat la coltul scurt pentru Pena al carui sut la coltul scurt l-a lasat fara replica pe Arlauskis. Bucuria galatenilor a fost de scurta durata, Paduretu si Balan inscriind la interval de doua minute. Daca primul gol a fost marcat cu un sut in forta de la 16 metri, fostul echipier al Sportului Studentesc a reluat in plasa din plonjon o centrare a lui Bordeanu. Galatenii au acuzat din plin socul primirii acestor goluri, nereusind nimic pe plan ofensiv, ba mai mult, au mai primit un gol in minutul 83, autorul acestuia fiind Danalache. Astfel, ialomitenii urca pe prima pozitie a clasamentului Ligii 1, acumuland 30 de puncte, cu unul mai mult ca Dinamo.

Unirea : Arlauskis - Bordeanu, Fernandes, Galamaz, E. Nicu - Todoran, Apostol, Paduretu, T.Balan (’63 Frunza) - Danalache, Mara (’86 Burns). Rezerve: Grigore, S. Radoi, Fernandes, Burns, Frunza, Rusescu, Gomez, Aldea.

Otelul : Kolev – Carja (’60 Cojoc), Sg. Costin, Jelev, Salagean - L. Iorga, Bourceanu, Viglianti, Vitaici - M. Tanasa (’60 Nikolic), Pena (’79 Tismanaru). Rezerve: Gribauskas, Sarghi, Silviu Ilie, Iovita, Romeo Stancu.

Cartonase galbene : Galamaz, Ricardo Gomes, Apostol (2) / Bourceanu. Cartonas rosu : Apostol.

A arbitrat o brigada formata din : Robert Dumitru (Brasov) / Nicolae Meghesan (Tarnaveni) si D. Rosu (Bucuresti).

http://www.sport365.ro/Liga_I_etapa_14_ ... 76977.html

Link to comment
Share on other sites

Dan Petrescu: "Sunt foarte fericit pentru această victorie, pentru moral şi clasament. Nu degeaba am spus că acest meci este cel mai important al sezonului. Era foarte important să câştigăm, să merităm să fim acolo sus. După golul primit ne-am trezit, am reacţionat ca o echipă mare. În afara acelui gol, cred că Galaţiul nu a avut altă ocazie. Victoria asta o dedicăm echipei. Dacă era ultimul meci, sărbătoream o săptămână".

Petre Grigoraş: "Urziceniul a înregistrat o presiune constantă, a avut un mijloc mult mai valoros. Ar fi trebuit să facă una-două schimbări la pauză, dar din păcate nu am avut jucătorii necesari. Urziceniul a obţinut o victorie meritată, a jucat ambele reprize mult mai bine ca noi. La 1-0 s-a văzut la noi lipsa de experienţă şi subţirimea lotului. După ce am luat două goluri totul s-a năruit. Urziceniul este clar cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum. Nu întâmplător este pe locul pe care este".

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.