Jump to content

Eu cu cine votez?

Pe cine alegeţi?  

43 members have voted

1. 1. Pe cine alegeţi?

• (Deputaţi - Colegiul 6) PD-L - Doru Resmeriţă
      3
    • (Deputaţi - Colegiul 6) PSD+PC - Florin Pâslaru
      2
    • (Deputaţi - Colegiul 6) UDMR - Robert Rusu
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 6) PNL - Sandu Traian
      2
    • (Deputaţi - Colegiul 6) PRM - Dorin Meran
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 6) PNG-CD - Iulian Cârstiuc
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 6) PNDC - Lucian Tomescu
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 7) PD-L - Iulian Bîrsan
      1
    • (Deputaţi - Colegiul 7) PSD+PC - Lucreţia Roşca
      1
    • (Deputaţi - Colegiul 7) UDMR - Iulian Voicu
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 7) PNL - Vasile Pârlog
      1
    • (Deputaţi - Colegiul 7) PRM - Marin Costel
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 7) PNG-CD - Gigi Dragomir
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 7) PVE - Florin Tupilatu
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 7) PNDC - Cezar Hasiade
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 8) PD-L - Mihai Irimia
      2
    • (Deputaţi - Colegiul 8) PSD+PC - Bogdan Ciucă
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 8) UDMR - Szekeres Carol
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 8) PNL - Mircea Ispas
      1
    • (Deputaţi - Colegiul 8) PRM - Nestor Călin
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 8) PNG-CD - Gabriel Chifu
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 9) PD-L - Mihai Boldea
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 9) PSD+PC - Aurel Nechita
      3
    • (Deputaţi - Colegiul 9) UDMR - Reves Carol
      1
    • (Deputaţi - Colegiul 9) PNL - Mihai Manoliu
      1
    • (Deputaţi - Colegiul 9) PRM - Anişoara Răchitosu
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 9) PNG-CD - Nicolai Boghici
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 6, 7, 8 şi 9) Un candidat al minorităţilor naţionale
      0
    • (Deputaţi - Colegiul 6, 7, 8 şi 9) Nu ştiu / nu votez
      9
    • (Senatori - Colegiul 3) PD-L - Iulian Aramă
      1
    • (Senatori - Colegiul 3) PSD+PC - Nicolae Dobrovici-Bacalbaşa
      2
    • (Senatori - Colegiul 3) UDMR - Lorand Fazekas
      0
    • (Senatori - Colegiul 3) PNL - Paul Ichim
      2
    • (Senatori - Colegiul 3) PRM - Carol Dina
      0
    • (Senatori - Colegiul 3) PNG-CD - Marius Dănilă
      0
    • (Senatori - Colegiul 3) PVE - Florin Ionel Cernat
      0
    • (Senatori - Colegiul 4) PD-L - Marius Necula
      2
    • (Senatori - Colegiul 4) PSD+PC - Viorel Mânzu
      2
    • (Senatori - Colegiul 4) UDMR - Mihai Knobloch
      0
    • (Senatori - Colegiul 4) PNL - Dumitru Cristea
      1
    • (Senatori - Colegiul 4) PRM - Viorel Belţic
      0
    • (Senatori - Colegiul 4) PNG-CD - Adrian Silivestru
      1
    • (Senatori - Colegiul 4) PNDC - Gheorghe Balâc
      0
    • (Senatori - Colegiul 3 şi 4) Nu ştiu / nu votez
      5

Recommended Posts

Posted

Hai să vedem. Cât de bine ne cunoaştem candidaţii, ce vor ei, ce aşteptăm de la ei...

Fără să stau prea mult pe gânduri, m-am hotărât pentru doctorul Bacalbaşa. Mi se pare un individ atipic, un pic "sărit"... ar putea aborda problemele din cele mai neaşteptate puncte de vedere...

Posted

Iată şi un sondaj pentru apropiatele alegeri parlamentare uninominale de pe 30 noiembrie. "Poll"-urile sunt realizate doar pentru colegiile de deputaţi şi senatori din municipiul Galaţi.

Fiecare user are dreptul la două voturi (unul pentru deputaţi, celălalt pentru senatori), iar opţiunile se pot schimba până în ziua alegerilor.

Pentru cine nu-şi cunoaşte colegiul, iată principalele zone arondate acestora:

(Deputaţi - Colegiul 6) - Zona veche a Galaţiului, zona Gării, Traian, Port, Valea Oraşului, Centru, Mazepa 1, Mazepa 2, Ţiglina 1, pe un aliniament până la Saturn şi sud de Coşbuc

(Deputaţi - Colegiul 7) - Cartierul Dunărea, Micro 18, 19, 20 şi 21

(Deputaţi - Colegiul 8) - Ţiglina II, Micro 16, 17, zona Siderurgiştilor Vest până aproximativ în zona Viaductului

(Deputaţi - Colegiul 9) - Cartierul Aviaţiei: Aurel Vlaicu, Micro 13B, Micro 14, 38, 39 A, B şi C şi Micro 40

(Senatori - Colegiul 3) =(Deputaţi - Colegiul 6) + (Deputaţi - Colegiul 7)

(Senatori - Colegiul 4) =(Deputaţi - Colegiul 8) + (Deputaţi - Colegiul 9)

Posted
Fără să stau prea mult pe gânduri, m-am hotărât pentru doctorul Bacalbaşa. Mi se pare un individ atipic, un pic "sărit"... ar putea aborda problemele din cele mai neaşteptate puncte de vedere...

Mda, atipic. Dar ceva idei, proiecte? "Programe" cum se spune mai nou? Ceva legat de maidanezii care te musca pe culoarele Judeteanului???

Mi se pare ca acest vot pune in sfrasit in fata "cetatenilor" lipsa de oameni din randul partidelor... Pana acum s-au ascuns in spatele numelui partidului, a listelor etc. Acum cand teoretic ar fi tb sa fie o chestie super sa fii om de afarceri (corect), profesor, doctor, strungar etc., constatam ca nu exista persoane cu notorietate, cunoscute de galateni/alegatori etc. Este - parerea mea - de mentionat inflatia de doctori de pe listele de candidati, ca o solutie de urgenta - Ichim, Bacalbasa, Cristea, oameni pe care alegatorii i-au intanit in momente destul de nasoale in viata (in 90% din cazuri) si carora partidele se asteapta sa le fie date voturile. La fel de important de mentionat "greii" (??) s-au uschit pe la tara, unde sunt "fief"-uri de diverse culori, bine strunite de puterea locala... Nu v-ati fi dorit o confruntare intre domnii Nica, Dobre, Strunga, Pacuraru, Toader, de exemplu?? Binenteles, era marele pericol ca unii dintre ei sa ramana "fara coledzi, ma-ntelegi"? Si de pe la 96-2000, nu se poate, frate...

Posted

Am sa incerc, pe cat posibil, sa fac cat mai putine comentarii legate de alegerile de pe 30 noiemrbie. Pur si simplu astia sunt cei pe care ii merita galatenii..

• 2 weeks later...
Posted
Am sa incerc, pe cat posibil, sa fac cat mai putine comentarii legate de alegerile de pe 30 noiemrbie. Pur si simplu astia sunt cei pe care ii merita galatenii..

Eu ma abtin de la comentarii ,dar de aceasta data ,pentru prima oara ,votul meu va fi unul ALB ,pentru ca a inceput sa ma nemultumeasca intreaga clasa politica...

Pana acum am mers pe mana liberalilor...dar acum nu mai am incredere in nici un candidat...

Sunt satula de toate promisiunile frumos poleite cu aur...

Merg la vot pentru ca doar prin votul meu alb pot sa-mi exprim nemultumirea si ii sfatuiesc si pe ceilalti nemultumiti sa mearga sa-si dea votul ALB .

Neprezentarea la vot nu e o solutie!

Posted
Merg la vot pentru ca doar prin votul meu alb pot sa-mi exprim nemultumirea si ii sfatuiesc si pe ceilalti nemultumiti sa mearga sa-si dea votul ALB .Neprezentarea la vot nu e o solutie!

Cred ca marea majoritate sunt nemultumiti si spun la fel, insa vor fi putini cei care vor da votul alb. Si fii sigura - nu este o solutie, cum nu este nici neprezentarea..

Posted

Ce inseamna vot alb? Si de ce sa te deplasezi sa dai un vot care apoi sa ti-l anuleze? mai bine nu te prezinti. De ce sa pierzi o ora la coada degeaba cand aea ora pretioasa o poti folosi pentru distractie? ce daca primarul a taiat serbarile Galatiului? te poti distra si vara ajutorul lui, impreuna cu prietenii.

Posted
Iată şi un sondaj pentru apropiatele alegeri parlamentare uninominale de pe 30 noiembrie. "Poll"-urile sunt realizate doar pentru colegiile de deputaţi şi senatori din municipiul Galaţi.

Fiecare user are dreptul la două voturi (unul pentru deputaţi, celălalt pentru senatori), iar opţiunile se pot schimba până în ziua alegerilor.

Pentru cine nu-şi cunoaşte colegiul, iată principalele zone arondate acestora:

(Deputaţi - Colegiul 6) - Zona veche a Galaţiului, zona Gării, Traian, Port, Valea Oraşului, Centru, Mazepa 1, Mazepa 2, Ţiglina 1, pe un aliniament până la Saturn şi sud de Coşbuc

(Deputaţi - Colegiul 7) - Cartierul Dunărea, Micro 18, 19, 20 şi 21

(Deputaţi - Colegiul 8) - Ţiglina II, Micro 16, 17, zona Siderurgiştilor Vest până aproximativ în zona Viaductului

(Deputaţi - Colegiul 9) - Cartierul Aviaţiei: Aurel Vlaicu, Micro 13B, Micro 14, 38, 39 A, B şi C şi Micro 40

(Senatori - Colegiul 3) =(Deputaţi - Colegiul 6) + (Deputaţi - Colegiul 7)

(Senatori - Colegiul 4) =(Deputaţi - Colegiul 8) + (Deputaţi - Colegiul 9)

Intreb si eu asa-ntr-o doara: de pe forum trebuia sa aflam sum sunt colegiile arondate? Sa mor daca am citit pe vreundeva despre asta, sau daca am auzit pe la radio ceva.

Posted
Intreb si eu asa-ntr-o doara: de pe forum trebuia sa aflam sum sunt colegiile arondate? Sa mor daca am citit pe vreundeva despre asta, sau daca am auzit pe la radio ceva.

Forumul a fost creat ca o modalitate alternativă de informare.

Pe de altă parte, noi n-am folosit spaţiul (şi timpul) pentru a înşira promisiunile politicienilor ;). Oricum n-avea rost, pentru că mai toţi se cred viitori primari :o, vor asfalta străzi şi canalizări, vor strânge gunoaiele, vor face parcări şi locuri de joacă, etc, chestii pe care nu le vor putea face niciodată din Parlament (cel mai mult îmi place tipa aia care se plimbă cu vidanja prin Ferentari :d ).

Posted
Merg la vot pentru ca doar prin votul meu alb pot sa-mi exprim nemultumirea si ii sfatuiesc si pe ceilalti nemultumiti sa mearga sa-si dea votul ALB .

O soluţie "perfectă" de fraudare a alegerilor"! Ziariştii nu (mai) au acces în secţii, ProDemocraţia a anunţat că nu va delega observatori... Cine garantează că voturile albe nu vor fi împărţite frăţeşte între partidele care au membri în comisiile de numărare? Două mie, două ţie... Nu ştiu cine-a propus soluţia votului alb, dar...

P.S. Dacă ar exista o căsuţă specială pentru acest tip de vot ar fi o cu totul altă mâncare de peşte.

Posted
Strigator la CER! Comunism pe Fata! Ziaristii nu mai au voie sa isi exercite dreptul la vot? INADMISIBIL!

Au voie să voteze, însă nu mai au voie să stea în secţiile de votare decât într-un "ţarc" stabilit de preşedintele secţiei.

Posted

Mulţi nehotărâţi...

Azi, prin Piaţa Centrală, Pâslaru şi Resmeriţă strângeau mâna oamenilor: "...veniţi la vot!".

Posted

Adică nu mai ştampilezi nimic, doar îl bagi în urnă ... ţi-l ştampilează ei. după... :twisted: :lol:

vezi şi

semnătură în alb = semnarea unui document necompletat, urmând a fi completat ulterior, după necesităţi...

Posted

Pai asta e mana cereasca pentru cei de la comisie. Bai fratilor, asa ii ajutati voi sa castige pe cei care va face sa muriti de foame. Trezirea!!!

Decat sa le lasati voi sa se aleaga ei intre ei, daca nu aveti chef de vot, macar faceti buleteinele alea de vot inutilizabile. Adica votati incat sa se anuleze votul. Altfel voteaza ei in numele vostru, si asta e FRAUDAAAAA!!! Iar cum ei nu-s prinsi niciodata, tot voi muriti de foame.

Posted
Pai asta e mana cereasca pentru cei de la comisie. Bai fratilor, asa ii ajutati voi sa castige pe cei care va face sa muriti de foame. Trezirea!!!

Decat sa le lasati voi sa se aleaga ei intre ei, daca nu aveti chef de vot, macar faceti buleteinele alea de vot inutilizabile. Adica votati incat sa se anuleze votul. Altfel voteaza ei in numele vostru, si asta e FRAUDAAAAA!!! Iar cum ei nu-s prinsi niciodata, tot voi muriti de foame.

George,Georgicuta,Georgica,dupa cum te exprimi,nu faci decat sa confirmi ceea ce am spus de foarte mult timp:

-trebuie ,obligatoriu,un test intelectual(minimal),pentru cei care doresc sa-si exprime votul...

-stiu ca nu este democratic,dar ,chiar si democratia are defectele ei- mai usor acceptabile!!!!!!!!!!

Posted

Eu stiu cu cine voi vota, si nu imi place sa fac secretomanie cum se spune ca votul e secret. Asa e o lege nescrisa. Nu ma aresteaza nimeni daca spun :d

Aici la mine in Braila seful lui mama candidase ca independent la primarie acum 4 ani si iesise pe locul 6. Acum candideaza ca deputat insa nu mai e independent ci am observat ca e din partea PNG. Pe el il votez.

La noi aici e colegiul 2 deputati si colegiul 1 senatori (in zona blocului meu) Ca senator o sa votez o fata, care o fi.

Posted

Cine garantează că voturile albe nu vor fi împărţite frăţeşte între partidele care au membri în comisiile de numărare? Două mie, două ţie... Nu ştiu cine-a propus soluţia votului alb, dar...

P.S. Dacă ar exista o căsuţă specială pentru acest tip de vot ar fi o cu totul altă mâncare de peşte.

Daca ma gandesc bine,cred ca ai dreptate...daca voturile albe ar fi separate de celelalte,ar exista o solutie a nemultumitilor...dar in cazul de fata...

Nu-mi raman decat 2 solutii: ori ma hotarasc pe cine sa aleg (cu toate ca nu prea exista cineva de mare valoare...) ,ori aplic stampila in mai multe locuri ca sa-mi anuleze votul...

Ideal ar fi daca ziaristii de mare valoare morala ar avea voie sa supravegheze corectitudinea votarii...

Posted

Cum adică "ziarist de mare valoare morală"? Şi de ce anume ziarişti? De ce nu "poliţişti de mare valoare morală"? De ce nu "judecători de mare valoare morală"?

Posted

Eu nu votez. Mi-a expirat recent buletinul si din cauza programului incarcat, nu am avut timp sa merg sa stau pe la cozi si sa-mi fac unul nou.

Posted
Cum adică "ziarist de mare valoare morală"? Şi de ce anume ziarişti? De ce nu "poliţişti de mare valoare morală"? De ce nu "judecători de mare valoare morală"?

Prin expresia "ziarist de mare valoare morala" doream sa fac referire la ziaristii profesionisti si impartiali,intrucat la alegerile precedente au fost destule cazuri in care au fost acreditati tot felul de asa-zisi "ziaristi",dar care erau de fapt trimisi ai diferitelor partide si care,evident, urmareau interesele proprii si nu impartialitatea alegerilor.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.