dcp100168 Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Oţelul - Steaua Roşie Belgrad 1-7!!!Formaţia Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, de echipa sârbă Steaua Roşie Belgrad, cu scorul de 7-1 (2-0), într-un meci amical disputat în Cipru. La scorul de 0-0, gălăţenii au ratat două penaltiuri prin Jula şi Deac, iar Viglianti a avut o bară. Golul Oţelului a fost marcat de Elek '62. Oţelul a evoluat în următoarea formulă: Kolev (Gribauskas '46) - Cojoc, Nogo, Ilie, Sălăgean - Iorga (Avram '46), Ionescu - Labukas, Viglianti (Borostean '46), Deac (Serian '46) - Jula (Elek '46)."Regret că am disputat acest joc, care până la urmă nu ne-a ajutat cu nimic. Dacă partida ar fi avut loc luni, am fi folosit şi noi cea mai bună formulă, dar aşa nu puteam să utilizăm prima garnitură la 24 de ore de la meciul cu CFR Cluj, unul foarte solicitant. Steaua Roşie are o echipă foarte tare, iar echipa noastră, alcătuită în majoritate din soluţii de rezervă, nu-i putea ţine faţă. Până la finalul cantonamentului nu mai jucăm niciun meci amical, s-a acumulat o oboseală evidentă, programul a fost infernal şi am risca să ne accidentăm jucătorii", a declarat Marius Stan.Oţelul va reveni în ţară miercuri, 13 februarie.
dcp100168 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Bilanţul meciurilor din această iarnăTurcia: Oţelul - Energie Cottbus (Germania) 1‑3Turcia: Oţelul - FC Koln (Germania) 1‑0Turcia: Oţelul - Naftovik (Ucraina) 3‑3Turcia: Oţelul - FK Harkov (Ucraina) 1‑1Turcia: Oţelul - Metalurg Doneţk (Ucraina) 2‑3Cipru: Oţelul - FK Teplice (Cehia) 1‑1Cipru: Oţelul - Dinamo II Kiev (Ucraina) 4‑2Cipru: Oţelul - Levski Sofia (Bulgaria) 2‑0Cipru: Oţelul - CFR Cluj (România) 3‑3Cipru: Oţelul - Steaua Roşie Belgrad (Serbia) 1‑7
Recommended Posts