Jump to content

Broker Invest şi-a deschis sucursală la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Broker Invest a deschis al patrulea Master Francizat, la Galati

A patra sucursala francizata (Master Francizat) a Broker Invest - Consultanta & Servicii Financiare este situata in judetul Galati, in centrul orasului Galati, langa Universitatea Dunarea de Jos si Primarie, pe Str. Domneasca, nr.45 si se va adresa atat persoanelor fizice, cat si companiilor si IMM-urilor. Acest al patrulea birou Master Francizat al Broker Invest - Consultanta & Servicii Financiare va oferi clientilor din judetul Galati, toate produsele si serviciile din portofoliul partenerilor sai de la servicii bancare clasice (credite si carduri) si pana la leasing si factoring. Oferta de solutii financiare complexe si asistenta dedicata atat clientilor din Romania cat si romanilor din strainatate, este sustinuta si prin doua linii telefonice apelabile la tarif normal: +4 0726 CREDIT(273384) si +4 0726 LIZING(546494) . De asemenea, acest nou birou a Broker Invest - Consultanta & Servicii Financiare efectueaza si tranzactionarea pe pietele de capital din Romania, prin partenerii sai.

Odata cu intrarea pe piata financiara din sud-estul Romaniei, in judetul Galati, Broker Invest - Consultanta & Servicii Financiare isi propune sa sustina initiativele de afaceri la nivel local si sa fie un partener de incredere pentru persoanele fizice si juridice din regiune. Cristina Spataru, actualmente Director General Sucursala Broker Invest - Consultanta & Servicii Financiare Galati, precizeaza: „Consideram ca Broker Invest - Consultanta & Servicii Financiare va deveni unul dintre cei mai dinamici jucatori atat in judetul Galati, cat si la nivel national. Dupa stabilizarea pe piata galateana, dorim extinderea rapida si in celelalte 3 zone contractate din sud-estul tarii: Braila, Tulcea si Constanta. Ne bazam pe experienta unei echipe ce cunoaste foarte bine piata locala cat si pe sustinerea unui important grup financiar est-european”.

Radu Sorinca, Director General Broker Invest - Consultanta & Servicii Financiare a precizat ca acest nou parteneriat face parte din strategia companiei de a ajunge pana la sfarsitul anului 2009 sa acopere toate judetele Romaniei si in plus sa ajunga si in toate orasele cu peste 85.000 mii locuitori.

De asemenea, Cristina Spatar, a declarat si unul din motivele pentru care a intrat in acest parteneriat si anume faptul ca dupa 6 octombrie noul regulament BNR ii va determina pe romani sa apeleze tot mai mult la brokerii de credite si leasing, nevoia clientilor de a primi un sfat profesionist in privinta incadrarii accesarii unui credit devenind din ce in ce mai acuta. Pentru ca brokerul ar trebui sa reprezinte si in Romania "consilierul personal" la care poate apela oricine este interesat de obtinerea unui serviciu financiar, atat ca persoana fizica cat si ca persoana juridica. Mai ales in perioadele "de criza", societatile de consultanta si servicii financiare cunosc cel mai bine situatia fiecarei institutii financiare in parte, detaliile produselor (intr-o perioada in care exista un flux continuu de schimbari) find cele mai in masura sa consilieze clientul.

Broker Invest - Consultanta & Servicii Financiare este o companie specializata in serviciile de intermediere financiara directionate pe credite cu ipoteca: credite ipotecare, imobiliare, de nevoi personale cu ipoteca, refinantare.

http://www.smartfinancial.ro/smartfinan ... +la+galati

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.