Jump to content

Anghel NG SRL - cea mai dinamică firmă din Moldova


dcp100168

Recommended Posts

Ziarul Financiar a prezentat topul celor mai dinamice firme din Moldova

O firma din Galati a reusit sa-si cresca de 11 ori cifra de afaceri in doar trei ani, motiv pentru care a fost desemnata fruntasa in topul celor mai dinamice companii din Moldova si Dobrogea. Din clasament mai fac parte alte 200 de agenti comerciali. Anghel NG.SRL din Galati este societatea care a ocupat prima pozitie in topul celor mai dinamice firme din Moldova si Dobrogea, alcatuit de Ziarul Financiar. Infiintata in anul 1995, societatea a cunoscut o crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri in ultimii trei ani. Astfel, daca in 2005 avea 16,5 milioane de lei, in 2007 rula deja 167,4 milioane de lei. In aceste conditii, distinctia oferita de Ziarul Financiar nu mira pe nimeni.

Ziarul Financiar a mai organizat alte doua topuri similare pentru zona Ardealului si cea a Munteniei, urmand ca totul sa culmineze cu un clasament care sa includa companiile din Bucuresti. In zona Moldova - Dobrogea, cel de-al doilea loc in topul celor mai dinamice companii l-a ocupat societatea ieseana Build Corp in timp ce ultima pozitie a podiumului a revenit companiei sucevene Dorna SA.

http://stirileprotv.ro/locale/31/ziarul ... ldova.html

Clasamentul celor mai dinamice firme din Moldova - Dobrogea

Dacã dupã profitul brut înregistrat în 2007 nu a reuşit sã ocupe decât o poziţie în cea de-a doua jumãtate a clasamentului celor 50 cele mai profitabile firme mari din Galaţi (locul 26 - n.r.) întocmit în acest an de Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mjlocii din Galaţi, ieri, datoritã creşterii de peste 200% a cifrei de afaceri, înregistratã în fiecare din ultimii trei ani, a urcat în fruntea clasamentului celor mai dinamice firme din regiunea Moldova - Drobogea. Este vorba despre firma gãlãţeanã Anghel NG SRL, al cãrei principal obiect de activitate este reciclarea metalelor feroase. Topul este întocmit de Ziarul Financiar, iar la baza criteriilor de selecţie a stat creşterea cifrei de afaceri în ultimii trei ani. Aşa se face cã, înfiinţatã în 1995 şi ocupându-se cu exportul fierului vechi în Turcia, compania gãlãţeanã a urcat de la o cifrã de afaceri de 16,5 milioane de lei înregistratã în 2005 la o cifrã de afaceri de 167,4 milioane de lei anul trecut. Surprinzãtor de mult, mai ales cã, în aceastã perioadã, profitul net înregistrat de Anghel NG SRL a scãzut de la 1.348.417 lei în 2005 la 382.517 lei în 2007. Firma avea anul trecut 62 de salariaţi. Mai mult, Anghel NG SRL a reuşit sã depãşeaşcã în ceea ce priveşte creşterea cifrei de afaceri înregistratã în ultimii trei ani şi firma Mairon SA Galaţi care, deşi a fost nominalizatã, nu a primit niciun premiu. În schimb, Mairon SA a ocupat poziţia 11 în topul celor 50 de întreprinderi mici întocmit de PIMM Galaţi. Profitul brut al societãţii amintite a fost în 2007 de peste 3 milioane de lei.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=11

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.