Jump to content

S-a ciocnit cu... trenul!


dcp100168

Recommended Posts

Hoţia şi beţia i-au venit de hac

* Un bărbat, de 67 ani, din Galaţi a ajuns în spital după ce a fost lovit de tren. În timp ce el susţine că a fost accidentat în timp ce voia doar să traverseze liniile de cale ferată, poliţiştii spun că de fapt totul s-a întâmplat în timp ce se plimba printre vagoane ca să adune resturi metalice. Bărbatul, aflat în momentul accidentului într-o avansată stare de ebrietate, are la activ peste 10 dosare pentru furt şi pătrundere fără drept în zona infrastructurii feroviare.

A fost acroşat de tren în timp ce se ducea spre casă. Asta susţine un bărbat de 67 ani din Galaţi, care a fost accidentat de un tren în Gara CFR Galaţi, în momentul când se pregătea să traverseze liniile de cale ferată. Victima, Stoica Dumitriu, afirmă că, în urmă cu câteva zile, trecea prin gară pentru a scurta drumul către casă, acesta locuind în cartierul Bădălan. “Mă pregăteam să mă duc acasă, în Bădălan şi mi-am zis să merg prin gară ca să scurtez drumul. Eram foarte beat, nu mi-am dat seama de avertizări, şi am vrut să traversez. În acel moment a venit trenul şi m-a lovit. Nu ştiu cine m-a adus la spital. Când m-am trezit eram deja aici. După ce mi s-a întâmplat nu mai beau niciodată“, a explicat victima. Potrivit poliţiştilor de la Transporturi, lucrurile s-au petrecut un pic altfel. Oamneii legii spun că sexagenarul nu se afla doar în trecere prin gară, scopul prezenţei lui în acel loc fiind de fapt adunarea resturilor metalice de prin vagoanele de marfă. ”Lucrătorii Postului de Poliţie TF Brateş au fost sesizaţi telefonic despre faptul că locomotiva de manevră DHC nr. 580 a acroşat şi accidentat o persoană de sex bărbătesc care a pătruns în gabaritul liniei 4 din staţia CFR Galaţi Bazin, fără a se asigura. Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că persoana accidentată, cunoscută cu antecedente penale, a pătruns în zona de siguranţă a căii ferate cu intenţia de a aduna resturi metalice din vagoanele CFR, pentru a le vinde la fier vechi” a precizat şeful Poliţiei Transporturi Galaţi, comisarul-şef Petrică Hahui. În prezent, Stoica Dumitriu se află internat în secţia de neurochirurgie a spitalului “Sfântul Apostol Andrei“. “În secţia de neurochirurgie a spitalului nostru a fost internat un bărbat de 67 ani, victima unui accident, în care a fost implicat vagonului unui tren. Victima prezenta la internare, traumatism cranio-cerebral. În urma accidentul întâmplat din neatenţia bărbatului, pe fondul consumului de alcool, acesta a promis că nu o să mai bea“, a declarat doctorul Dumitru Işfan, directorul medical al Spitalului Judeţean. Cercetările sunt continuate la nivelul postului pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă de către mecanicul de locomotivă.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.