dcp100168 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Agresat pentru că a stins becul din faţa casei* Un pechean a fost bătut chiar de către vărul său, pentru că a îndrăznit să stingă becul care le ilumina casele. Victima, Dumitraşcu Ivaşcu, pune bătaia pe seama băuturii.A încasat o corecţie chiar de la vărul său. Un bărbat de 57 ani, din comuna Pechea, a fost desfigurat de vărul său primar, pe motivul că primul a întrerupt iluminatul din faţa casei celor doi, aceştia fiind şi vecini. Dumitraşcu Ivaşcu, victima, a explicat că agresorul Costache Ivaşcu, vărul şi vecinul său, s-a enervat pentru că a întrerupt iluminatul din faţa caselor celor doi. De asemenea, Dumitraşcu a spus că este pentru prima dată când între cei doi s-a iscat un conflict. Totodată, bărbatul agresat pune fapta pe seama consumului de alcool. “Nu îmi explic ce a putut să aibă vărul meu, Costache, cu mine. Ieri, eram în curte, asta se întâmpla spre seară. Am decis să sting becul ce lumina atât la mine, cât şi la el(...) noi suntem vecini, stă peste drum de mine. El a văzut chestia asta şi a venit la mine în curte, după care m-a lovit cu pumnii şi picioarele“, a declarat victima. În prezent, bărbatul este internat în secţia de neurochirurgie a spitalului judeţean. ”În secţia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei”, a fost internat un bărbat de 57 ani, din comuna gălăţeană Pechea. Acesta a fost victima unui conflict domestic, între membrii aceleaşi familii. Când a fost internat, acesta prezenta un traumatism cranio-facial, cu echimoze subconjuctivale. Rămâne internat deoarece trebuie să i se facă investigaţii suplimentare“, a declarat doctorul Dumitru Işfan, directorul medical al spitalului “Sfântul Apostol Andrei“.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=7Si-a batut varul pentru ca il deranja lumina din curtea luiUn barbat in varsta de 57 de ani din comuna galateana Pechea a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta Galati dupa ce a fost batut cu bata de un vecin, care ii este si var. Nemultumit ca lumina din curtea vecinului sau il deranjeaza in timpul noptii si nu il lasa sa se odihneasca, Toader Ivascu a luat masuri extreme. Si-a chemat vecinul la poarta si l-a lovit cu o bâta peste fata pâna cand l-a invinetit. „Se plângea ca lumina ii bate in ochi noaptea. Si ce sa fac? Sa stau pe intuneric, sa imi intre hotii? Nu am crezut ca o sa ma bata in halul asta. Si Toader Ivascu nu mi-e doar vecin, imi este si var bun. Cum de i-a trecut prin cap sa faca asta nici acum nu imi vine sa cred”, a povestit Dumitrache Ivascu, victima incidentului. Barbatul este acum internat in spital si are intreaga fata vanata. Medicii i-au recomandat si un consult oftalmologic, deoarece ambii ochi par a fi afectati de lovituri. Victima intentioneaza sa obtina un certificat medico-legal, iar apoi isi va da varul in judecata.http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... a-lui.html
Recommended Posts