Jump to content

Grigoraş vrea trei puncte de ziua lui


dcp100168

Recommended Posts

Grigoraş: O victorie duminică ar fi cel mai frumos moment din acest campionat

Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat că o victorie în meciul cu FC Braşov, programat duminică, în etapa a XV-a a Ligii I, ar fi pentru Oţelul Galaţi cel mai important moment din acest campionat, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Să batem noi, că de sărbătorit ziua mea o pot face şi la 31 decembrie. Venim după patru partide cu rezultate nu tocmai mulţumitoare, astfel că o victorie duminică ar fi cel mai frumos moment din acest campionat. Întâlnim o echipã foarte solidă, cu doar două înfrângeri, dar cu sprijinul publicului şi dacă ne recuperăm măcar doi - trei jucători dintre cei accidentaţi, am putea trece peste această perioadă nefastă", a spus Grigoraş.

Directorul general al FC Oţelul Galaţi, Cătălin Tofan, consideră că cel mai frumos cadou pe care echipa îl poate oferi antrenorului Petre Grigoraş, care va împlini, sâmbătă, 44 de ani, este o victorie în meciul cu FC Braşov. "Sâmbătă Grig îşi aniversează ziua de naştere, iar noi vrem să îi putem oferi o petrecere, duminică, dupã meci, iar tortul este obligatoriu să aibă ca ingrediente cele trei puncte din partida cu FC Braşov", a explicat Tofan.

Întâlnirea Oţelul Galaţi - FC Braşov, din etapa a XV-a a Ligii I, este programată duminică, la ora 14.00.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.