Jump to content

Oţelul - handbal feminin (2008-2010)


dcp100168

Recommended Posts

27-21 cu Jolidon Cluj

Echipa de handbal feminin Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia "U" Jolidon Cluj, cu scorul de 27-21 (14-8), într-un meci contând pentru etapa a XIII-a, ultima a turului Ligii Naţionale. Principalele marcatoare ale meciului au fost Tătăran, cu 9 goluri, şi Tâlvâc (6) pentru Oţelul, respectiv Ani-Senocico, cu 7, Amariei şi Busuioceanu, cu câte 4, pentru "U" Jolidon.

După 13 runde disputate, clasamentul este condus de Rulmentul (24 puncte), urmată, în ordine, de Oltchim (22 p) şi Oţelul Galaţi (18 p).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Oţelul Galaţi - Rulmentul Braşov 22-26

Echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov a învins, joi, în deplasare, formaţia Oţelul Galaţi, cu scorul de 26-22 (11-14), într-un meci contând pentru etapa a XVI-a intermediară a Ligii Naţionale. Ocupanta locului trei în Liga Naţională, Oţelul Galaţi, a dominat copios partida de pe teren propriu, conducând liderul din clasament chiar şi cu cinci goluri, 19-14 (min. 38). Lipsită de aportul interului dreapta titular, Patricia Vizitiu, şi cu Simona Gogârlă nerefăcută total după o intoxicaţie alimentară, Rulmentul a alergat continuu după egalare. Jocul a suferit în ambele faze pentru oaspete, în timp ce Oţelul a avut în Renata Tătăran cea mai bună realizatoare, iar în poartă pe Mihaela Crăcană de netrecut. Cu opt minute înainte de final, Rulmentul a reuşit totuşi să egaleze, 22-22, graţie unui gol marcat din aruncare de la 7 metri, de Simona Gogârlă. Finalul partidei a fost tensionat în ambele tabere, mai ales după ce pivotul braşovean Cosmina Damian a marcat pentru 23-22 (min. 54), profitând de eliminarea unei jucătoare adverse. Damian a mărit diferenţa la 24-22, cu trei minute înainte de final, iar Oţelul nu a profitat de următorul atac, luând gol în schimb, 25-22, autoare fiind Cristina Neagu. Precipitarea din ultimele două minute nu a adus gazdelor decât mingi pierdute, care au părăsit terenul cu frustrarea unui eşec, după ce au condus până în minutul 53. Scor final: 26-22. Principalele marcatoare ale partidei au fost Tătăran 14, Tâlvâc 3, pentru Oţelul, respectiv Neagu 6, Gogârlă 5, pentru liderul clasamentului feminin.

Liga Naţională s-a reluat după 9 săptămâni de întrerupere, federaţia motivând-o prin acţiunile echipei naţionale.

Declaratii dupa meci

Cornel Badulescu: "Pana in minutul 45 conduceam, probabil ca am pierdut un pic la capitolul fizic. Noi am jucat in sapte jucatoare, in timp ce adversarii au schimbat. Daca as mai fi avut doua sau trei fete, alta ar fi fost soarta jocului. Nu arbitreaza Otelul lupta pentru tilul de campioana, noi ne luptam pentru un loc in primele cinci echipe. Chiar daca le-am certat pe jucatoare la final, eu le multumesc, au facut un joc bun! Desi am pierdut, am demonstrat ca suntem pe aproape de Rulmentul."

Mariana Tarca: "Ma bucur ca am castigat, a fost o victorie muncita. Felicit ambele echipe pentru prestatia din teren. Nu putem vorbi despre castigarea titlului, mai sunt destule meciuri pana la final."

Link to comment
Share on other sites

Astăzi, în etapa a XVII-a a Ligii Naţionala de handbal feminin, HCM Baia Mare - Oţelul Galaţi 27-25 (8-11). Oţelul a condus aproape tot meciul în deplasarea de la Baia Mare, dar gazdele au preluat conducerea în ultimele minute, cu 25-24. În urma acestui rezultat, băimărencele au urcat pe locul trei în clasament, iar Oţelul a coborât pe locul 4. Otelul a jucat în formula: Blaga 1, Bocăneală - Tâlvâc 1, Pătru 3, Tătăran 8, Dobca 1, Cioaric 5, Curtean 4, Timaru 2, Toma. Antrenor: Cornel Badulescu

Link to comment
Share on other sites

Astăzi după-amiază, în etapa a 18-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Oţelul Galaţi - CSM Sf.Gheorghe 37-21 (20-10). Învingătoarele au jucat în formula: Mihaela Crăcană (Ramona Bocăneală) - Diana Pătru 4, Andreea Tâlvâc 5, Daciana Curtean 6, Nicoleta Iacob 2, Cătălina Cioarec 7, Roxana Mazur, Mirabela Toma, Carmen Gheorghe 2, Raluca Timaru 3, Nicoleta Tudor 5, Iulia Artean 3. Duminică, 13 aprilie, Oţelul va juca în deplasare, în compania multiplei campioane Oltchim Rm.Vâlcea.

Link to comment
Share on other sites

Astăzi, în etapa a XIX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea - Oţelul Galaţi 36-26. Oţelul a jucat în formula: Mihaela Cracană Blaga - Andreea Tâlvâc 7, Diana Pătru 4, Daciana Curtean 1, Cătălina Cioarec 7, Mirabela Toma 4, Roxana Mazur, Raluca Timaru 3. În clasamentul la zi, gălăţencele ocupă locul al patrulea.

Link to comment
Share on other sites

Astăzi, în etapa a XX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Oţelul Galaţi - HCM Hidroconcas Buzău 36-26 (17-13). Profitând de înfrângerea băimărencelor la Cluj (U Jolidon Cluj - HCM Baia Mare 35-30), gălăţencele au revenit pe locul 3, poziţie ce le poate aduce calificarea în Cupa Cupelor. Echipa învingătoare: Eugenia Popovici, Ramona Bocăneală, Mihaela Crăcană Blaga 1 - Diana Pătru 4, Daciana Curtean 1, Nicoleta Iacob 1, Cătălina Cioarec 8, Mirabela Toma, Raluca Timaru Sandu 7, Renata Tătăran 12, Iulia Artian 2.

Link to comment
Share on other sites

Astăzi, în etapa a 21-a, Dunărea Brăila - Oţelul Galaţi 25-22 (14-9). Oţelul a jucat în formula: Mihaela Crăcană Blaga (Eugenia Popovici) - Diana Pătru 5, Daciana Curtean 1, Cătălina Cioaric 3, Mirabela Toma 3, Raluca Timaru Sandu 5, Roxana Mazur 1, Nicoleta Tudor 1, Carmen Gheorghe.

Link to comment
Share on other sites

Oţelul maghiar!

Oţelul este decisă să revină în prim-planul handbalului feminin. Antrenorul Cornel Bădulescu a făcut o echipă competitivă la Galaţi, aflată în lupta pentru podiumul campionatului. Ambiţiile trupei moldovene nu se opresc aici, mai ales că în proporţie de 99% va participa în sezonul următor în cupele europene. Oţelul şi-a intensificat căutările pe piaţa transferurilor pentru a-şi întări lotul, căutând soluţii şi peste graniţe, în condiţiile în care pe plan intern preţurile au explodat, iar fondul de jucătoare de valoare este redus. Astfel, echipa gălăţeană „a ochit“ trei jucătoare din Ungaria, pe Csilla Fekete (Cornexi Alcoa), Katalin Jenofi şi Zsanett Borbely (ambele de la Hodmezovasarhelyi), ultima fostă participantă la CE din 2006 cu naţionala maghiară. “Suntem în tratative avansate cu cele trei jucătoare. Avem intenţii serioase, dar să vedem cum finalizăm discuţiile”, ne-a declarat Cornel Bădulescu. Antrenorul gălăţean a in­firmat şi faptul că Renata Tătăran-Ghionea ar urma să părăsească în această vară Oţelul pentru Oltchim sau o formaţie din Ungaria, de unde a primit oferte. „Renata nu pleacă nicăieri. Mai are un an de contract, se simte foarte bine la Galaţi şi poate chiar îşi prelungeşte angajamentul”, a conchis Bădulescu. "Le dorim pe toate cele trei jucătoare, dar e prematur de spus dacă vor veni la Galaţi".

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/ha ... ar-2581133

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Astăzi, în etapa a XXII-a a Ligii Naţionale, Oţelul Galaţi - CSM Deva 28-25(18-13). Au jucat: Mihaela Crăcană Blaga (Eugenia Popovici) - Cătălina Coaric 8, Roxana Mazur 6, Renata Tătăran 6, Raluca Sandu 4, Mirabela Toma 2, Nicoleta Iacob 1, Diana Pătru 1. În clasament, Oţelul ocupă locul 4, cu 26 de puncte.

Link to comment
Share on other sites

Astăzi, în etapa a 23-a, Oţelul Galaţi - Tomis Constanţa 27-24 (17-13). Antrenorul Cornel Bădulescu a aliniat formaţia: Mihaela Crăcană Blaga (Eugenia Popovici) - Raluca Timaru Sandu 2, Nicoleta Tudor, Renata Tătăran 6, Roxana Mazur, Cătălina Cioaric 7, Mirabela Toma 7, Diana Pătru 5.

Link to comment
Share on other sites

Astăzi, în etapa a 24-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Rapid CFR Bucureşti - Oţelul Galaţi 34-35 (19-15). Profitând de înfrângerea băimărencelor (27-32 la Tomis Constanţa), gălăţencele îşi consolidează poziţia a treia în clasament, având 30 de puncte, faţă de 27 ale maramureşencelor. Formaţia folosită de gălăţence: Mihaela Crăcană-Balaga (Eugenia Popovici, Ramona Bocăneală) - Raluca Timaru Sandu 5, Nicoleta Tudor, Nicoleta Iacob, Renata Tătăran 11, Roxana Mazur 3, Cătălina Cioaric 5, Carmen Gheorghe 3, Mirabela Toma 5, Iulia Artean, Diana Pătru 3.

Link to comment
Share on other sites

În Europa, după şapte ani

Cu două etape înainte de încheierea sezonului, gălăţencele au asigurată obţinerea medaliei de bronz. În acelaşi timp, după şapte ani de absenţă, handbalistele Oţelului vor juca din nou în cupele europene. Bucurie mare pentru delegatul echipei, Mihaiţă Hanghiuc, care, după 27 de ani, a mai obţinut o medalie de bronz. Prima a fost câştigată ca sportiv, în anul 1981, la Campionatul Mondial de fotbal pentru tineret, care a avut loc în Australia.

Link to comment
Share on other sites

Handbalistele de la Otelul merg in Cupa Cupelor

Dupa noua ani, trupa lui Cornel Badulescu va urca din nou pe treapta a treia a podiumului si va intra in posesia medaliilor de bronz. Motive de satisfactie deplina pentru cei care iubesc echipa feminina de handbal Otelul Galati. Campania de transferari demarata vara trecuta de conducerea clubului galatean si-a atins pe deplin scopul, iar trupa pregatita de Cornel Badulescu a reusit, dupa un sezon excelent, sa se situeze pe podiumul Ligii Nationale de Handbal feminin. Sambata, incepand cu ora 11.00, sala “Siderurgistul” va gazdui, in cadrul penultimei etape, confruntarea dintre HC Otelul si HCM Roman. Gazdele au nevoie de o remiza pentru a incheia aceasta editie de campionat pe locul al treilea, dar se pare ca nu se vor multumi cu jumatati de masura si vor face spectacol la ultima aparitie pe teren propriu. “Este un joc greu, ultimul pe care-l disputam acasa, vrem sa oferim o surpriza publicului galatean, pe care-l asteptam in numar cat mai mare. Vrem sa castigam cu orice pret pentru a arata tuturor ca meritam bronzul. Cand am venit la Galati eram un copil si nu ma asteptam sa ajung sa joc intr-o cupa europeana. Acum sunt bucuroasa de ce am realizat alaturi de colegele mele”, ne-a declarat Mirabela Toma, revelatia ultimelor etape.

“Ne dorim sa atingem semifinala Cupei Cupelor”

Chiar daca sunt constienti ca va fi mult mai greu incepand din sezonul viitor, cand la Galati ar putea poposi nume grele ale handbalului european, oficialii echipei Otelul cred ca pot obtine rezultate mult mai bune. In acest sens deja au fost demarate tratative pentru aducerea unor jucatoare care sa intareasca lotul existent. Primele pe lista sunt unguroaicele Katalin Jenofi si Zsanett Borbely, care vor sosi in curand in orasul de la Dunare.

“Suntem pregatiti pentru jocul cu Roman si nu cred ca vom avea probleme sa obtinem egalul de care avem nevoie pentru a ne asigura bronzul. Suntem constienti ca va fi mult mai greu sezonul viitor si de aceea in aceasta vara vom incerca sa mai transferam 3-4 jucatoare pe posturile deficitare. Mi s-a implinit un vis, iar acum urmatorul obiectiv ar fi ca in 3-4 ani sa aducem titlul national la Galati. Va fi foarte greu, dar nu imposibil. Nu cunosc la aceasta ora numele viitoarelor adversare, dar zic eu ca este in puterea noastra sa ajungem in semifinale”, ne-a declarat directorul sportiv Ghiocel Constantinescu.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=12

Link to comment
Share on other sites

Sarbatoare la Galati

* In urma victorie cu 31-25 contra celor de la HCM Roman, handbalistele de la HC Otelul Galati si-au asigurat si matematic medaliile de bronz.

Aerul de sarbatoarea putea fi respirat in Sala "Siderurgistul" inca de la incalzirea celor doua echipe. Jucatoarele pregatind startul jocului pe acordurile cantecului "We are the champions". Meciul a debutat cu elevele lui Cornel Badulescu la timona, dupa opt minute de joc acestea conduceau cu 3-0. Cu un joc bun in apararea si atente la constructia atacurilor, galatencele au incheiat prima repriza cu un avantaj de patru goluri, scor 14-10. Sustinute de propria galerie, handbalistele din Roman au incercat in partea a doua sa revina in joc. In minutul 45, elevele Alexandrinei Soare reusind sa se apropie la doar doua goluri de gazde, scor 20-18. Insa, contraatacurile echipei otelare si torpilele Renatei Tataran au facut ca Otelul sa se desprinda si sa isi apropie victoria, scor final 31-25.

La sfarsitul intalnirii, jucatoarele de la Otelul au fost rasplatite de conducerea echipei cu buchete de flori pentru performanta ocuparii locului 3 in Liga Nationala feminina.

HC Otelul Galati - HCM Roman 31-25 (14-10)

Arbitri: Anton si Cristea - Iasi

Aruncari de la 7m: 7-12, transformate 5-9

Otelul: Blaga, Bocaneala, Popovici - Tataran 13 goluri, Toma 7, Sandu 6, Gheorghe 1, Mazur 1, Cioaric 1, Patru 1, Artean, Curtean, Iacob si Tudor. Abtrenor: Cornel Badulescu

Roman: Buzila, Olariu - Moldovan 6 goluri, Radulescu 11, Stoleru 1, Demeterca 1, Dudescu 4, Calu 2, Ciubotariu, Palamariu, Ilie, Pop si Iuganu. Antrenor: Alexandrina Soare.

In urma acestui sezon de exceptie, HC Otelul Galati va evolua din toamna in Cupa Cupelor. Cornel Badulescu s-a declarat satisfacut de aceasta performanta si spera la mai mult. "Ne simtim foarte bine, am avut un an foarte bun. Fetele au demonstrat ca au valoare de locul trei si sper sa facem o figura frumoasa si in sezonul viitor. Sigur ca sunt emotionat ca alaturi de aceste fete minunate am realizat o asemenea performanta."

Renata Tataran Ghionea a declarat ca nu se astepta ca din primul an la Galati sa termine pe pozitia a III-a a podiumului. "A fost o alegere foarte buna pentru mine venirea la Otelul Galati. Nu ma asteptam sa terminam pe trei, dar ma asteptam sa ne calificam intr-o cupa europeana. Sunt foarte fericita si le multumesc tutoror care au avut incredere in mine. Momentan e bine locul trei, om vedea ce va fi in sezonul viitor. Sper sa nu ne oprim in primul tur al Cupei Cupelor, sper sa accedem cat mai departe", a afirmat cea mai prolifica marcatoare de la Otelul Galati.

http://www.sport365.ro/Sarbatoare_la_Galati-n58285.html

Link to comment
Share on other sites

"U" Jolidon Cluj - Oţelul Galaţi 37-31

Echipa "U" Jolidon Cluj a învins, astăzi, pe teren propriu, cu scorul de 37-31 (17-10), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci disputat în devans la etapa a XXVI-a, ultima a Ligii Naţionale de handbal feminin. Principalele marcatoare la "U" Jolidon au fost Busuioceanu - 7 goluri, C. Amariei - 6 şi Ani-Senocico - 5. De la Oţelul s-au remarcat Tătăran - 10 goluri, Ciuaric - 7 şi Artene - 5. Deşi Oţelul Galaţi a fost învinsă, nu mai poate pierde locul trei şi va juca în Cupa Cupelor.

Link to comment
Share on other sites

Clasamentul final al Ligii Nationale de handbal feminin, editia 2007/2008

1.Oltchim Rm. Valcea 24 23 0 1 867-536 46

2.Rulmentul Brasov 24 23 0 1 776-567 46

3.HC Otelul Galati 24 15 2 7 681-614 32

4.HCM Baia Mare 24 14 1 9 670-686 29

5.HC Dunarea Braila 24 13 2 9 639-627 28

6.U Jolidon Cluj 24 12 3 9 740-698 27

7.Tomis Constanta 24 11 3 10 666-670 25

8.Rapid Bucuresti 24 8 3 13 703-737 19

9.HC Zalau 24 8 1 15 646-671 17

10.HCM Roman 24 8 1 15 634-702 17

11.HCM Hidroconcas Buzau 24 62 16 600-695 14

12.CSM Cetate Deva 24 4 4 16 612-720 12

13.CSM Sf.Gheorghe 24 0 0 24 587-898 0

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cătălina Cioaric, în lotul pentru Mondialele universitare

Antrenorul principal al naţionalei universitare a României, Ioan Băban, a anunţat componenţa lotului care va face deplasarea la "mondialele" de la Venezia - Lido di Jesolo, în perioada 5-13 iunie 2008. Lotul naţionalei universitare: Mihaela Smedescu (HC Zalău), Gabriela Vasile (Dunărea Brăila) - portari, Roxana Bodârlău (Dunărea Brăila), Iulia Puşcaşu (Oltchim) - extreme stânga, Carmen Cartaş (CSM Cetate Deva), Clara Vădineanu (Oltchim) - interi stânga, Ada Moldovan (HCM Roman), Daniela Crap (HC Zalău) - centri, Melinda Geiger (HCM Baia Mare), Janina Luca (Dunărea Brăila) - interi dreapta, Magdalena Paraschiv ("U" Jolidon Cluj), Cătălina Cioaric (Oţelul Galaţi) - extreme dreapta, Georgeta Diniş Vârtic (HCM Baia Mare), Georgiana Coadălată (HC Zalău) - pivoţi.

Din delegaţia tricoloră vor face parte 20 de persoane: Ioan Băban (antrenor principal), Elena Drăgănescu (antrenor secund), Codruţa Cărăbăţ (kinetoterapeut), Ioan Lador (inspector general în M.E.C.), cuplul de arbitre Diana Florescu - Ana Maria Duţă (din Bucureşti) şi cele 14 jucătoare din lot.

http://www.sport365.ro/Lotul_pentru_mon ... 61068.html

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum ne-a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, Gheorghe Pana, s-au definitivat contractele de transfer pentru doua jucatoare. Acestea sunt Mirabela Toma si Alexandra Cazacu. In varsta de 23 de ani, Mirabela Toma a fost revelatia returului Ligii Nationale pentru Otelul Galati, marcand 32 de goluri. Ea a contribuit, astfel, la calificarea echipei galatene in Cupa Cupelor, dupa noua ani de absenta din competitiile europene.

http://www.ziarulprahova.ro/articol~cat ... ndbal.html

Link to comment
Share on other sites

Una caldă, una rece dinspre HCM Buzău. Pe de o parte faţă de anii precedenţi situaţia financiară a clubului s-a îmbunătăţit. Pe de altă parte HCM mai are în lot doar 4-5 jucătoare: "Handbalistele împrumutate de la alte echipe s-au întors la cluburile de baştină. Din păcate am pierdut-o şi pe portăriţa nr.1: Paula Teodorescu a semnat cu Oţelul Galaţi", a spus antrenorul Romeo Ilie. Astfel că HCM se bazează momentan doar pe veteranele Rîmbu şi Goran plus mai tinerele Goran şi portăriţa Andreea Nica.

http://www.sansabuzoiana.ro/sport.html?aid=19815

Link to comment
Share on other sites

O jucătoare de la Oţelul ‑ Nicoleta Tudor - este componentă a lotului naţional de tineret, care se pregăteşte în vederea Campionatului Mondial de Tineret, programat în Macedonia, în perioada 21 iulie ‑ 3 august

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Handbalistele de la Otelul au revenit la "locul de munca"

* Antrenorul Cornel Badulescu are mari dureri de cap din cauza crizei de efectiv cu care se confrunta. Doar noua jucatoare au fost prezente la reunirea lotului, printre care si "stranierele" Katalin Jenofi si Zsanett Borbely. Sarbtoare la Otelul.

Dupa o luna si jumatate de vacanta, ieri s-a reluat activitatea la sala "Siderurgistul". Figuri noi la reunirea lotului echipei de handbal Otelul, dar si foarte multe absente. Clubul galatean a facut deja o serie de miscari importante pe piata transferurilor. In acest moment, ca achizitii certe se numara doua jucatoare de origine maghiara: pivotul Zsanett Borbely si interul stanga Katalin Jenofi. De asemenea, la formatia galateana a revenit Maricica Trandafir, jucatoare care a fost imprumutata la HCM Hidroconcas Buzau. In ceea ce o priveste pe Diana Drutu, prezenta si ea la antrenamentul de luni, oficialii galateni poarta tratative cu Tomis Constanta. De la reunirea lotului au absentat motivat sase jucatoare. Este vorba despre Catalina Cioarec, Nicoleta Tudor, Paula Teodorescu (ex-HCM Hidroconcas Buzau), convocate la loturile nationale. Tot motivat au lipsit si cele trei jucatoare accidentate, Daciana Curtean, Andreea Talvic si Raluca Dobca, pentru care, din cate se pare, prima parte a campionatului va fi in totalitate compromisa. Cele trei jucatoare au suferit interventii chirurgicale complicate, iar acum urmeaza perioada de recuperare. Fata de sezonul trecut nu mai fac din lot: Toma, Mazur, Iacob si Timaru, aflate la final de contract si Popovici, plecata la Baia Mare.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=12

Link to comment
Share on other sites

HC Otelul Galati, direct în turul al III-lea

Federaţia Europeană de Handbal a făcut publice urnele valorice ale Cupei Cupelor. HC Oţelul Galaţi va evolua direct în turul al III-lea, fiind cap de serie. În urma acestei decizii, handbalistele lui Cornel Bădulescu se vor duela cu una dintre următoarele formaţii: GAS Anagennisi Artas (Grecia), MGA Handball (Austria), TSV St.Otmar (Elvetia), Poli Koszalinska (Polonia), Iuventa Michalovce (Slovacia), Ljubuski Lido Osiguranje (Bosnia), Gazi University (Turcia), SS Pallamano Bancole (Italia) sau cu o echipă calificată din turul 2. În respectiva fază a competiţei vor juca opt formaţii: Van der Voort (Olanda), ABU Baku (Azerbaidjan), BNTU Minsk (Belarus), Maiastars (Polonia), Lefkosias (Cipru), Onnereds (Suedia), Zora Olomouc (Cehia) şi HIFK Damhandboll (Islanda). Mecurile turului al III-lea se vor disputa pe 1-2 şi 8-9 noiembrie 2008.

Link to comment
Share on other sites

Situaţia transferurilor echipei HC Oţelul Galaţi

Antrenor: Cornel Bădulescu - confirmat

Sosiri: Zsanet Borbely, Katalin Jenofi (Ungaria), Paula Teodorescu, Maricica Trandafir (HCM Buzau)

Plecari: Eugenia Popovici (Baia Mare), Raluca Timaru, Nicoleta Iacob, Roxana Mazur, Mirabela Toma (CSM Ploieşti)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.