Jump to content

Doi români au câştigat un milion de euro la loz în plic


dcp100168

Recommended Posts

Doi români din Italia au câştigat un milion de euro la loz în plic

Doi români, stabiliţi în Italia, au devenit fericiţii câştigători ai sumei de un milion de euro, după ce au jucat la loz în plic. Cei doi au cumpărat bilete "Răzuieşti şi câştigi" în valoare de 150 de euro, dintr-un bar de lângă Torino. Iniţial, li s-a părut că au câştigat o mie de euro, însă vânzătorul barului-tutungerie din localitatea Moncalvo le-a atras atenţia că suma este, de fapt, un milion de euro. Potrivit ziarului Il Monferrato, întâmplarea este o premieră în zonă. Până să-şi ridice marele premiu de la bancă, românii s-au întors la lucru în oraşul Vercelli, unde locuiesc în prezent.

http://www.antena3.ro/stiri/externe/doi ... 57774.html

Link to comment
Share on other sites

Românii s-au hotărât să le ia italienilor toate lozurile câştigătoare :d

O româncă a câştigat un milion de euro la loterie, în Italia

O româncă a câştigat un milion de euro la loterie cu un bilet cumpărat în provincia italiană Ancona (centru), relatează site-ul IlSole24Ore. Femeia a cumpărat marţi la prânz un loz de zece euro într-un magazin din localitatea Fabriano (provincia Ancona) şi aproape că era să leşine în momentul în care a văzut că a câştigat un milion de euro. "În magazin era fratele meu Giorgio", povesteşte Maria Grazia Gobbi, proprietara unităţii în care s-a înregistrat câştigul. "Giorgio mi-a spus că femeia a avut un moment de uşor dezechilibru, dar şi-a revenit rapid. E clar că un câştig de acest fel te poate face să leşini", afirmă Gobbi. "Ştiu cine este câştigătoarea, o cunosc foarte bine, dar nu mă întrebaţi prea multe", adaugă femeia în încercarea de a o proteja pe câştigătoare. "Vă pot spune doar că este o tănără din străinătate care locuieşte aici şi care este o clientă fidelă a magazinului", încheie ea. Cu toate acestea, alţi localnici spun că banii au fost câştigaţi de o tânără româncă din Fabriano, căsătorită cu un italian.

Săptămâna trecută, alţi doi imigranţi români au câştigat un milion de euro la loterie cu un bilet cumpărat în regiunea Piemonte, nordul Italiei.

Link to comment
Share on other sites

Deci femeia a cistigat cit doi barbati la un loc ? ;) am sa incerc si eu. ;)

Dar mie imi place sa divid bucuriile , necazurile.... iar banii ii tin pentru mine :lol::lol::lol::lol:

Eu urez mult noroc tuturor romanilor din Italia . Sa auzim de cit mai multe lozuri cistigate, numai lucruri frumoase si de folos comunitatii.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

felicitari fetei care a castigat milionul de euro...si Doamne cand ma gandesc ca l-a casigat la o tabacherie in apropiere de unde imi petrec aproape fiecare noapte... :evil: ..asta e ...fiecare cu norocul lui..oricum..nush cat timp o sa mai stea cu broscarul ala..ca din cate am inteles eu din surse apropiate..nu e ca il c**a prea mult pe italian...inca o data felicitari...si la mai multe castigui de acest gen...poate sunt si eu printre aia :d!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.