Jump to content

Unde petreceţi Revelionul 2009?

Recommended Posts

Posted

Unde petreceţi Revelionul 2009?

Mai este destulă vreme până la noaptea dintre ani, dar omul gospodar...

V-aţi decis deja asupra unei oferte pentru Revelionul 2009 sau mai căutaţi? Pentru cei indecişi, iată câteva oferte gălăţene, prezentate de "Zile şi Nopţi":

* Dakota - 280 lei/persoana

* Royal - 275 lei/persoana

* ZeBA' - 240 lei/persoana

* Valurile Dunarii - 195 lei/persoana

* Neacsu - 250 lei/persoana

* Havana - 250 lei/persoana

Cine mai ştie alte oferte este rugat să ni le spună şi nouă.

Posted

Cand am vazut prima oferta Dakota 280 lei, am crezut ca e vb de o super-Mega reducere a unei excursii prin Dakota prin SUA apoi am observat ca e vb doar de un local galatean cu asa nume. Dar cum sa fie 280 lei o noapte la un restaurant? eu la un restaurant imi ajunge pe o noapte 50 lei. Mai bine pe cont propriu ca e mai ieftin de 6-10 ori. :d

Posted

Ooooooff, n-am nici cea mai mica idee. Mereu ma deprima intrebarea asta : "unde fac revelionul ?". Asta pentru ca de revelion, mi-as dori sa am alaturi toate persoanele dragi, toti oamenii pe care ii cunosc si a caror companie imi face placere, dar cum acest lucru nu este posibil...ajung sa ma intristrez. :(

Oricum, sper ca anul asta sa ma hotarasc in timp util, avand in vedere ca pe masura ce trec saptamanile, sansele de a gasi locuri libere scad.

Posted

eu sunt 100% sigur... acasa, cu niste prieteni... nu putem merge la restaurant (si nici nu prea ne incanta ideea) pentru ca il avem pe cel mic... si trebuie sa avem grija de el. E cel mai bine acasa... o sarma, o maslina, un vin, iar o sarma, o friptura, un Bloody-Mary... si ce-o mai fi p-aici :)

Posted

Eu as vrea la Galati sa vad artificiile de la miezul noptii insa sunt 2 probleme: 1. maxi-taxi nu se vor sti daca merg in ziua de 31 dec si chiar daca merg nu se stie daca vor merge in data de 1 ianuarie. 2. Chiar daca o sa am carnetul, nu o sa ma avant eu, un incepator pe DIG.

Asa ca cel mai probabil il voi petrece acasa.

Insa, sambata pe 3 ianuarie, am putea transforma intalnirea aia intr-o petrecere. Ce parere aveti? Dar deocamdata sa facem intalnirea din decembrie apoi vom vb de cea din ianuarie.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Eu acasa... doar eu si sotul meu... as fi vrut sa fim mai multi, as avea si unde si cum, dar Radu pleaca pe 2 din tara si mai bine facem anul asta un Revelion Romantic ;)

Posted

pai m-am hotarat cu putin timp inainte de revelion...am fost la 12 in centru unde s-au tras artificiile,a fost frumos

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.