Jump to content

Unde petreceţi Revelionul 2009?


dcp100168

Recommended Posts

Unde petreceţi Revelionul 2009?

Mai este destulă vreme până la noaptea dintre ani, dar omul gospodar...

V-aţi decis deja asupra unei oferte pentru Revelionul 2009 sau mai căutaţi? Pentru cei indecişi, iată câteva oferte gălăţene, prezentate de "Zile şi Nopţi":

* Dakota - 280 lei/persoana

* Royal - 275 lei/persoana

* ZeBA' - 240 lei/persoana

* Valurile Dunarii - 195 lei/persoana

* Neacsu - 250 lei/persoana

* Havana - 250 lei/persoana

Cine mai ştie alte oferte este rugat să ni le spună şi nouă.

Link to comment
Share on other sites

Cand am vazut prima oferta Dakota 280 lei, am crezut ca e vb de o super-Mega reducere a unei excursii prin Dakota prin SUA apoi am observat ca e vb doar de un local galatean cu asa nume. Dar cum sa fie 280 lei o noapte la un restaurant? eu la un restaurant imi ajunge pe o noapte 50 lei. Mai bine pe cont propriu ca e mai ieftin de 6-10 ori. :d

Link to comment
Share on other sites

Ooooooff, n-am nici cea mai mica idee. Mereu ma deprima intrebarea asta : "unde fac revelionul ?". Asta pentru ca de revelion, mi-as dori sa am alaturi toate persoanele dragi, toti oamenii pe care ii cunosc si a caror companie imi face placere, dar cum acest lucru nu este posibil...ajung sa ma intristrez. :(

Oricum, sper ca anul asta sa ma hotarasc in timp util, avand in vedere ca pe masura ce trec saptamanile, sansele de a gasi locuri libere scad.

Link to comment
Share on other sites

eu sunt 100% sigur... acasa, cu niste prieteni... nu putem merge la restaurant (si nici nu prea ne incanta ideea) pentru ca il avem pe cel mic... si trebuie sa avem grija de el. E cel mai bine acasa... o sarma, o maslina, un vin, iar o sarma, o friptura, un Bloody-Mary... si ce-o mai fi p-aici :)

Link to comment
Share on other sites

Eu as vrea la Galati sa vad artificiile de la miezul noptii insa sunt 2 probleme: 1. maxi-taxi nu se vor sti daca merg in ziua de 31 dec si chiar daca merg nu se stie daca vor merge in data de 1 ianuarie. 2. Chiar daca o sa am carnetul, nu o sa ma avant eu, un incepator pe DIG.

Asa ca cel mai probabil il voi petrece acasa.

Insa, sambata pe 3 ianuarie, am putea transforma intalnirea aia intr-o petrecere. Ce parere aveti? Dar deocamdata sa facem intalnirea din decembrie apoi vom vb de cea din ianuarie.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.