Jump to content

Dezamăgită în dragoste, s-a aruncat în Dunăre


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Dezamăgită în dragoste, s-a aruncat în Dunăre

* Din fericire, a ieşit la mal, unde a fost ajutată de trecători

Sâmbătă, în jurul orei 22.00, un bărbat a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia echipajului unei ambulanţe pe Faleză. Un grup de persoane care se plimba pe faleza inferioară a Dunării a întâlnit o tânără pe care şiroia apa şi care, plângând, înainta cu mers împleticit. Până la sosirea ambulanţei, bărbaţii din grup s‑au dezbrăcat şi au acoperit‑o pe tânăra care dârdâia de frig cu două canadiene.

"La sosirea echipajului nostru, s‑a constatat că tânăra era în şoc hipotermic şi într‑o stare depresivă accentuată. Cu câteva minute înainte, ea încercase să se sinucidă, aruncându‑se în Dunăre. Probabil din cauza apei foarte reci, a încercat, şi din fericire a reuşit, să revină pe mal. I s‑a acordat primul ajutor (pentru reechilibrare termică) şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe", ne‑a informat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Dacă tânăra n‑ar fi avut norocul să întâlnească ‑ la o oră destul de târzie pentru o plimbare în aerul rece de pe malul Dunării ‑ grupul care a chemat ambulanţa şi a ajutat‑o să reziste până la sosirea acesteia, îşi putea pierde viaţa din cauza şocului hipotermic.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28207

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.