Jump to content

Concursuri de dans sportiv


dcp100168

Recommended Posts

Campionatul National de 10 Dansuri, in orasul de la Dunare

Sambata si duminica, Galatiul va fi capitala dansului sportiv din Romania, orasul nostru gazduind Campionatul National de 10 dansuri si Cupa Fantezia, editia a VIII-a. La aceasta manifestare vor fi prezente cele mai valoroase perechi dar si concursurile de incepatori vor avea farmecul lor. Cu o brigada de arbitri romani, cei mai valorosi ai momentului, de la cunoscutul Mihai Petre pana la vicepresedintele FRDS, Valeria Mangra, concursul de la Galati se vrea a fi din nou in top.

Organizatorii s-au zbatut mult si vor oferi participantilor cupe, medalii, diplome dar si premii substantiale si o sala de vis. Clubul de dans sportiv “Fantezia”, Federatia Romana de Dans Sportiv si Directia Judeteana pentru Sport Galati si-au unit fortele si spera sa aduca la aceasta manifestare peste 800 de dansatori din toate colturile tarii. Locul de desfasurare a competitiei va fi Patinoarul Artificial, incepand din 6 septembrie, ora 9.00, pana pe 7 septembrie, dupa ora 18.00.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=15

Link to comment
Share on other sites

Regal de dans la Galati

Sambata si duminica s-a desfasurat la Patinoarul Artificial din Galati, in organizarea Clubului de dans sportiv Fantezia, Campionatul National de 10 Dansuri si Cupa Fantezia, editia a VIII-a. Intr-o organizare perfecta si cu o prezenta de invidiat, cu cele mai valoroase perechi din Romania, cu o amenajare model a salii “Faleza Dunarii”, concursul a impresionat pe toata lumea. 330 de perechi inscrise in concurs de la 57 de cluburi afiliate FRDS din 26 de orase, opt campioni nationali pe sectiuni si multe alte perechi valoroase s-au perindat pe ring, in cele doua zile de concurs. Recordul de participare l-a detinut clubul gazda, Fantezia, cu 47 de perechi urmat de clubul ploiestean, Alla Dance.

In continuare va prezentam laureatii Nationalelor: categoria 6-11 ani: 1) Dragos Ana – Diandra Illes (Autentic Bacau), 2) Stefan Sacalianu – Denis Rotariu (Reflex Iasi), 3) Raul Faliboga – Loredana Butea (Fantezia Galati); categoria 12-13 ani: 1) Vlad Paslariu – Eszter Pop (Dansul Viorilor Reghin), 2) Mihai Paraschiv – Andreea Toma (Fantezia Galati), 3) Norel Dedu – Cristina Bajinaru (Hoby Dance Bucuresti); categoria 14-15 ani: 1) Bogdan Talpiga - Maria Talpiga (Phoenix Bucuresti), 2) Catalin Rusnac – Andreea Hogea (Alegria Timisoara), 3) Danut Selaru – Diana Geru (Generatia 9 Bucuresti); categoria 16-18 ani: 1) Cristian Tomsa – Andreea Suciu (Dansul Viorilor Reghin ), 2) Nicolae Dumitru – Inesa Voscoboinic (Clubul de dans “Mihai Petre”), 3) Codrin Fuioga – Cristina Murgu (Dance Planet Iasi); categoria 19-35 ani: 1) Ramon Zedan – Catalina Filip (Pas in doi Bucuresti), 2) Costin Docan – Irene Stanciu (Hoby Dance Bucuresti), 3) Manole Razvan – Olga Negoduico (Dance Planet Iasi)

Obiectiv depasit

Inainte de concurs, cei de la clubul organizator anuntau ca s-ar multumi cu cate o medalie. La final bucuria a fost uriasa din mai multe motive. “Am organizat aceasta competitie pentru a reinnoda traditia, dupa ce in ultimii cinci ani, din diverse motive, Federatia Romana de Dans a renuntat la ea. Referitor la rezultatele obtinute de sportivii nostri, suntem mandri ca in vitrina clubului au mai aparut doua medalii: una de argint si una de bronz. Dar nici rezultatele de la Cupa nu au fost de neglijat: un loc I, un loc III, un loc V si un loc VI, in diferite finale si multe alte perechi in semifinale. Antrenorii si-au facut pe deplin datoria daca tinem cont ca jumatate din perechi, au fost debutante. As vrea sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestui concurs incepand de la parinti si terminand cu partenerii si sponsorii”, ne-a declarat presedintele Marian Adam. Iata ca a inceput toamna competitionala in dansul sportiv romanesc. Antrenorul Andreea Adam impreuna cu perechea medaliata cu bronz la Campionatul National, Raul Faliboga – Loredana Butea, vor pleca la Varna in Bulgaria, urmand ca peste alte doua saptamani sa participe la concursul de la Ploiesti.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=13

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Campionatul National de Dans Sportiv pe clase 2008

Timp de trei zile, Sala Sporturilor din Targu-Mures a gazduit Campionatul National de Dans Sportiv pe clase - E, D, C - editia 2008, in organizarea Asociatiei Clubul Sportiv Dance Art din Targu-Mures. Pe ringul de dans s-au confruntat perechi de sportivi din toata tara, imbinand cum numai ei stiu gratia, ritmul, dinamismul intr-o armonie perfecta, facand sarcina celor aflati in juriu una mai mult decat dificila. Competitia s-a desfasurat pe categorii de varsta si clase.

Iata castigatorii:

Clasa C, Latino:

12-13 ani: Cristiu Jean - Rus Cosmina, Fantasy Sibiu

14-15 ani: Gaiger Narcis - Pop Sabina, Dansul Viorilor Reghin

16-18 ani: Impuscatu Emil - Cernat Mihaela, Imperial Iasi

19-35 ani: Lazar Andrei - Ghenciu Cristina, Studio de Dans Timisoara

Clasa C, Standard:

12-13 ani: Sacelean Victor - Racoceanu Miruna, Alegria Timisoara

14-15 ani: Moldovan Rares - Galban Andra, Top Dance Bistrita

16-18 ani: Irini Andrei - Botezan Roxana, Top Danca Bistrita

19-35 ani: Mustata Dan - Boariu Andrea, Bolero Timisoara

Clasa D:

6- 11 ani: Faliboga Raul - Butea Loredana, Fantezia Galati

12-13 ani: Duda Sebastian - Goanta Andrea, Bolero Timisoara

14-15 ani: Bartus Dana - Inte Ruxana, Crystal Top Cluj

Clasa D, Latino:

16-18 ani: Caraghen Marius - Bratu Lacramioara, Acanta Galati

19-35 ani: Iagaru Alexandru - Boariu Madalina, Bolero Timisoara

Clasa D, Standard:

16-18 ani: Vancea Paul - Hosu Oana, Galactic Baia Mare

19-35 ani: Iagaru Alexandru - Boariu Madalina, Bolero Timisoara

Clasa E:

6-9 ani: Moisi Darius - Cuciula Rebeca, Stephany Oradea

10-11 ani: Andreiu Fabian - Corici Patricia, Magnum VRD Timisoara

12-13 ani: Mois Narcis - Steiu Mara, Crystal Top Cluj

14-15 ani: Iova Claudiu - Ianche Dura Patricia, Alegria Timisoara

Clasa E, Latino:

16-18 ani: Kenderesi Gergo - Blage Iulia, Quasar Oradea

19-35 ani; Holecz Alexandru - Luchian Lavinia, Alegria Timisoara

Clasa E, Standard:

16-18 ani: Bucur Pau l- Nemes Bianca, Floris Bistrita

19-35 ani: Holecz Alexandr u- Luchian Lavinia, Alegria Timisoara

http://zi-de-zi.reea-hosting.ro/detalii ... 37023.html

Tot la Tg.Mureş, perechea Paraschiv Mihai - Toma Andrea, Fantezia Galati, a castigat Cupa "Dance Art", Clasa Open Latino, 12-13 ani.

Link to comment
Share on other sites

Sunt si alti galateni care au participat la Campionatul National de Dans de la Tg Mures si eu obtinut locuri mai mult decat bune, insa acestia sunt legitimati la alte cluburi din tara. Oricum, dat fiind faptul ca incepand de anul asta, campionatul se va organiza in vestul tarii, balanta se inclina in partea aceea, iar lucrul asta se vede in clasamente la varf, unde castigatorii sunt in special din zona Cluj-Alba-Timisoara.

Link to comment
Share on other sites

Raul Faliboga şi Loredana Buţea au devenit campioni naţionali

Sala Polivalentă din Tg. Mureş a găzduit weekendul trecut Campionatul Naţional de dans sportiv la clasele E, D şi C şi cea de-a doua ediţie a Cupei Dance Art. Cu o participare record, peste 500 de perechi de la 45 de cluburi din întreaga ţară, ediţia din acest an a Naţionalelor a aliniat la start cei mai valoroşi dansatori, care s-au luptat pentru cele 23 titluri puse în joc.

Fantezia a făcut deplasarea la Tg. Mureş cu şase perechi: cinci la Campionatul Naţional şi una la Cupa Dance Art, reuşind să cucerească trei medalii. Cea mai bună evoluţie a avut-o, la categoria 6-11 ani, perechea Raul Faliboga -Loredana Buţea, care a devenit campioană naţională la clasă D. O comportare foarte bună au avut şi Mihai Paraschiv - Andreea Toma, care au participat la Cupa Dance Art, clasându-se pe locul 1, respectiv 2, la categoria open 12-13 ani standard şi latino. Celelalte perechi gălăţene prezente în concurs au obţinut rezultatele: Alexandru Basarabean - Andra Radu, locul 7 la clasa E 14-15 ani; Alexandru Daghie - Andreea Ştefan, Andrei Chiriţă - Diana Miron, locul 35, la clasa E 10-11 ani; Ştefan Gagu - Teodora Şerbănescu, loc 9, respectiv 12, semifinalişti clasa C 12-13 ani standard şi latino.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=14

Link to comment
Share on other sites

Şi Emil Împuşcatu, legitimat la Iaşi, este gălăţean...

Ioana Mihaela Cernat si Emil Impuscatu sint campioni de clasa C

In jur de 500 de perechi de dansatori profesionisti de la 76 de cluburi tara au participat in weekend-ul trecut la Campionatul National de dans sportiv pe clase si la Cupa "Dance Art", competitii gazduite de sala Sporturilor din Tirgu Mures. Participantii au incintat publicul spectator cu eleganta si rafinamentul unor dansuri precum vals lent, slowfox, quick-step sau tango, la clasa standard, dar mai ales cu dansurile latino, cha-cha, samba, jive, rumba si passo-doble.

Daca la cea de-a doua editie a cupei "Dance Art", derulata vineri, perechea braileano-gateana Ioana Mihaela Cernat, de la LPS - Emil Impuscatu, elev al liceului Pedagogic din Galati, s-a clasat pe locul al treilea la open latino, categoria de virsta 16-18 ani, simbata, la Campionatul National pe clase, cei doi au reusit sa urce pe prima treapta a podiumului de premiere. Ioana Mihaela Cernat si Emil Impuscatu au avut o evolutie impecabila la clasa C, sectiunea latino, categoria de virsta 16-18 ani si au reusit sa devina campioni nationali.

http://www.obiectivbr.ro/index.php?pagi ... eniu=Sport

@riaji De ce finaliştii sunt mai buni decât câştigătorii (prezentaţi în prima listă) n-am înţeles :?:

Link to comment
Share on other sites

Mâine, la Galaţi

Festival naţional de dans sportiv

Începând de mâine, la Sala "Siderurgistul" din Galaţi, va avea loc prima ediţie a Festivalului Naţional de Dans Sportiv, organizat de Clubul de Dans Sportiv Beija Flor. Evenimentul va debuta sâmbătă, la ora 9,00, şi se va încheia seara în jurul orei 22,00. La concurs şi‑au anunţat participarea peste 300 de perechi de dansatori din judeţele: Brăila, Constanţa, Iaşi, Bacău, Suceava, Botoşani, Neamţ, Buzău, Prahova, Braşov, Dolj, Argeş, Vâlcea, Sibiu, Bucureşti şi Galaţi.

Începând cu ora 19,00, va avea loc festivitatea de deschidere a galei cu prezentarea celor mai titrate perechi prezente la eveniment. Organizatorii au pregătit special pentru cei care vor fi prezenţi la acest festival un show incendiar semnat Mihai Petre şi Elwira Duda. Cei doi campioni naţionali şi europeni vor prezenta la Festivalul Naţional de Dans Sportiv de la Galaţi trei dansuri. De asemenea, la Galaţi, la Sala "Siderurgistul" vor fi prezenţi şi doi dintre câştigătorii emisiunii "Ploaia Steluţelor" Dragoş Ana şi Diandra Illes. Cei doi copii au pregătit câteva dansuri pentru a le prezenta în oraşul de la Dunăre. Grupele de copii de la Clubul de Dans Sportiv Beija Flor vor prezenta un show de dans sincron. Tot după ora 19,00 vor putea fi admirate perechile avansate într‑ale dansului sportiv.

Organizatorii evenimentului sunt Clubul de Dans Sportiv Beija Fluor Galaţi şi Federaţia Română de Dans Sportiv.

Toţi iubitorii de dans sportiv sunt aşteptaţi, mâine, la Sala "Siderurgistul", începând cu ora 9,00 şi până după ora 22,00, pentru a vedea un concurs plin de graţie şi frumuseţe. Biletul de intrare costă 10 lei.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28442

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Beija-Flor

Beija-Flor are deja la dispozitie patru sali in Galati. Prima este la Casa de Cultura a Sindicatelor (pentru copii-incepatori), a doua - sala “Ateneu” din cadrul Casei de Cultura a Sindicatelor Galati pentru grupele de adulti, a treia - la Colegiul National „Vasile Alecsandri” (pentru avansati), iar a patra la sala de sport a Liceului 10 - “Elena Doamna”. Sunt asteptati acolo galatenii, de toate varstele, care impartasesc pasiunea pentru dansurile agreate de Federatia Internationala: cele din sectiunea standard (vals lent, vals vienez, tangou, quick-step si slow-fox) si din sectiunea latino (cha-cha-cha, rumba, samba, jive, passo doble).

Componenta echipei de management si pregatire:

1. Iulian Tenie (presedinte): tel. 0722.616552 email: iulian_tenie@yahoo.com

2. Lacramioara Tenie (vicepresedinte): tel. 0721855494

3. Dan Tepuru (antrenor performanta)

4. Daniel Nechita (instructor-performanta si vicepresedinte): tel.0749112981;

5. Cristina Stolnic (instructor) tel. 0740057624

6. Adriana Iftime (instructor): tel. 0723014272

7. Valentin si Luminita Illes (antrenori performanta)

http://www.scoli-dans.ro/beija-flor

Clubul de dans sportiv Fantezia

Clubul de dans sportiv Fantezia este un club de dans din Galati, organizatorul competitiei de dans sportiv Cupa Galati. Fantezia colaboreaza sub diverse forme cu alte structuri sportive similare din Galati. Dansatorii sunt diferentiati pe clase, in functie de nivelul de pregatire si performanta, incepand cu cel mai mic nivel, clasa Hobby , pana la clasa S (internationala) respectiv H, E, D, C, B, A ,S. Sportivii sunt grupati pe sapte categorii de varsta, astfel: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani, peste 35 ani.

Dansul sportiv prezinta patru discipline:

1. STANDARD: Vals lent, Tango, Vals vienez, Slow fox, Quick step

2. LATINO: Samba, Cha cha cha, Rumba, Paso doble, Jive

3.ZECE DANSURI: Cuprinzand toate dansurile intr-o singura competitie.

4.FORMATII: Alcatuite de regula din 8 perechi, ce danseaza Standard si Latino.

Clubul de dans sportiv Fantezia organizeaza si cursuri de: STREET DANCE, JAZZ, MODELLING, Salsa, Bachata, Merenque

Cursuri private

O persoana sau o pereche lucreaza cu un singur instructor sau antrenor, instructorul fiind in masura sa observe perechea tot timpul si de a explica mai in amanunt diferite aspecte ale figurilor de dans. Recomadate impreuna cu cele de grup pentru performanta - programari direct la antrenorii dvs. Valsul mirilor programari la tel: 0 723 372 830

Cursuri speciale

Fantezia are diverse colaborari cu firme, scoli, gradinite, persoane private, la sediul carora instructorii nostri isi defasoara activiatea. Dansul sportiv, jazzul si street dance reprezinta forma ideala de recreere, de apropiere, conditie fizica si buna dispozitie.

http://www.scoli-dans.ro/clubul-de-dans ... v-fantezia

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Perechea Mihai Paraschiv - Andreea Toma a impresionat Oradea

În perioada 28 februarie - 1 martie, în Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea s-a desfăşurat cea de-a 16-a ediţie a Campionatului Naţional al României de Dans Sportiv pe secţiuni (standard şi latino). Aşteptat cu mult interes de către iubitorii dansului sportiv şi nu numai, concursul a adus la start cele mai valoroase perechi pe care le are ţara noastră în momentul de faţă. Printre acestea s-au numărat şi două perechi din cadrul clubului gălăţean Fantezia, Raul Faliboga - Loredana Buţea şi Mihai Paraschiv - Andreea Toma.

Prima zi a competiţiei a fost destinată secţiunii standard, unde cei 11 arbitri străini din Germania, Ucraina, Cehia, Slovenia, Italia, Franţa, Austria şi Elveţia, au decis în unanimitate: pe locul 1 şi campioană naţională pe anul 2009 la categoria 12-13 ani, perechea Mihai Paraschiv - Andreea Toma, de la clubul Fantezia. Cealaltă pereche gălăţeană prezentă în concurs s-a situat pe locul 16. Ultima zi a fost rezervată secţiunii latino, unde "fanteziştii" au obţinut titlul de vicecampioni naţionali prin Mihăiţă şi Andreea, în timp ce Raul şi Loredana au ocupat locul 15. Trebuie menţionat faptul că Mihai a suferit o întindere care l-a împiedicat să danseze la capacitate maximă.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=13

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Perechea Mihai Paraschiv - Andreea Toma, cea mai valoroasă din ţară

Sala Polivalentă din Bucureşti a găzduit în perioada 13-15 martie cea de a 6-a ediţie a celui mai puternic concurs internaţional organizat în ţara noastră "Dance Masters-2009". Competiţia s-a împărţit în trei etape: concursuri naţionale, unde au fost prezente 480 de perechi, open internaţional juniori şi IDSF open tineret Adulţi la care au participat 370 de perechi. Cu un total de 850 de perechi, Dance Masters se numără printre cele mai reuşite concursuri internaţionale.

Printre toţi aceşti coloşi ai dansului sportiv s-au numărat şi perechile gălăţene Mihai Paraschiv - Andreea Toma şi Raul Faliboga - Loredana Buţea, care au participat la open internaţional juniori 1 şi Florin Codreanu - Alexandra Tudosie, Andrei Antohe - Simona Ginghină, Valentin Stăncescu - Andra Frânculescu, la concursul naţional. Dacă la Hobby perechile noastre s-au situat între primele 24, la secţiunea Open Internaţional, "Fantezia" a demonstrat că este un club de temut obţinând locurile 15 la standard şi 21 la latino, prin Raul şi Loredana, şi locul 2 la standard şi 3 la latino, prin Mihai şi Andreea.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=13

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

În Brăila

Clubul Fantezia organizează Campionatul Naţional de Dans Sportiv

* Pe 1 şi 2 mai, dans standard şi latino * Mihai Petre este în juriu *

Pe 1 şi 2 mai, la Sala Polivalentă din Brăila, va avea loc Campionatul Naţional al României de 10 Dansuri, organizat de Clubul de Dans Sportiv Fantezia. Federaţia Română de Dans Sportiv şi Ministerul Tineretului şi Sportului sunt instituţiile care se implică în fiecare proiect al Clubului Fantezia. Printre organizatorii acestei ediţii mai sunt Primăria Brăila, Consiliul Judeţean şi Direcţia pentru Sport Brăila. „Anul trecut am reuşit să aducem în atenţia publicului Campionatul de 10 Dansuri, eveniment care nu se mai ţinuse de cinci ani în România. Am muncit mult şi am reuşit să mai organizăm încă o ediţie. Spectacolul este organizat în primul rând pentru sportivii care dansează la cele două secţiuni: standard şi latino. Pentru ei, timpul de antrenament e dublu şi costurile la fel. De aceea sunt foarte mândru de evenimentul de anul acesta”, ne-a declarat Marian Adam, preşedintele Clubului de Dans Sportiv Fantezia.

Evenimentul va debuta vineri 1 mai, la ora 9,00, şi se va încheia sâmbătă seara, la ora 20,00. La concurs şi-au anunţat participarea cluburi din toată ţara, numărul participanţilor fiind estimat la 600 de perechi. Cei mai mici concurenţi au vârsta de 6 ani, iar cei mai mari au până în 35 de ani. Perechile vor dansa atât în cadrul campionatului, dar şi pentru Cupa Fantezia. „Sportivii participanţi au şansa să câştige mai multe premii, fiind două concursuri în cadrul aceluiaşi eveniment -Campionatul şi Cupa”, a adăugat domnul Adam. Organizatorii competiţiei s-au străduit să facă rost de bani pentru diplome, cupe, medalii şi premii substanţiale.

Cu o brigadă de arbitri de valoare, începând cu preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv şi până la renumitul Mihai Petre, concursul găzduit de oraşul vecin se anunţă a fi o reuşită. Toţi iubitorii de dans sportiv sunt aşteptaţi la Brăila pentru a vedea un concurs plin de graţie şi frumuseţe.

http://www.viata-libera.ro/articol-Club ... ortiv.html

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Regal de dans sportiv la Brăila

În week-end-ul recent încheiat, Sala Polivalentă a găzduit un maraton de dans sportiv, la care au participat cei mai valoroşi reprezentanţi ai acestei discipline sportive din România. Campionatul Naţional de 10 dansuri şi Cupa Brăilei, competiţii organizate de clubul Fantezia - Filiala Brăila, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Direcţia pentru Sport a Judeţului Brăila în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Primăria Brăila au adus în oraşul de la Dunăre 374 de dansatori sportivi de la 47 de cluburi din România, dar şi pe cei mai valoroşi arbitri. La naţionale - unde s-a concurat pe categorii de vârstă - s-au înscris 69 de concurenţi, la Cupa Brăilei 269, iar la ambele competiţii 36.

Cele mai spectaculoase dansuri, în care graţia şi pasiunea s-au împletit cu precizia mişcărilor au fost cele de la secţiunea Latino.

Indiferent de vârstă, concurenţii au căutat să exprime specificul mişcărilor fiecărui dans, pornind de la Samba, un dans de origine braziliană renăscut de europeni şi devenit dans de competiţie în 1960, urmat de Cha Cha, un dans cubanez, ritmat, caracterizat prin viteza şi controlul mişcărilor. A urmat Rumba, un dans lent, al dragostei în care fiecare dansator a încercat să exprime cât mai convingător acest sentiment, apoi penultimul test al acestei secţiuni, pasionalul Paso Doble, care simbolizează lupta din arenă între toreador şi taur. Şirul dansurilor Latino s-a încheiat de fiecare dată cu Jive, cel mai ritmat şi spectaculos, deosebit prin mişcările făcute şi prizele soficate dintre parteneri. La secţiunea Standard s-au succedat cunoscutele, Vals lent, Tango, Vals vienez, Slow Fox şi Quick step.

Câştigătorii competiţiilor

La Campionatul Naţional de 10 dansuri primele locuri au fost cucerite de către perechile: Victor Giurcoiu - Cristina Parnescu, Sibiu; Mihai Paraschiv - Andreea Diana Toma, de la clubul Fantezia, Galaţi-Brăila; Vlad Pislariu - Eszter Pop, Reghin Gheorgheni; Cristian Marcel Tomşa - Andreea Diana Suciu, Reghin; Ramon Zedan - Cătălina Filip, Bucuresti; Victor Emilian Săceleanu - Miruna Racoceanu,Timisoara; Andrei Tarpan - Alina Mihaela Dincă, Buzău; Alin Vintilă - Bianca Paraschiv, Ploieşti; Paul Costin - Ioana Vrânceanu, Braşov; Eduard Adam - Andreea Pricopie, Bacău.

La Cupa Brăilei pe primele locuri s-au clasat următoarele perechi: Costin Alexandru Mitu - Cătălina Iliescu, Constanţa; Gabriel Bădică - Daniela Soldea, Focşani; Victor Badiţa - Ralitsa Goranova, Bucureşti; Costin Frăţilă - Ştefania Teodorescu, Buzău; Paul Costin - Ioana Vrânceanu, Braşov; Raul Faliboga - Loredana Butea, de la clubul Fantezia Galaţi - Brăila; Alexandru Nelu - Sonia Mirauta, Focşani; Dan Mihalcea - Daniela Milea, de la clubul Style Dance, Brăila.

http://www.obiectivbr.ro/local/28716-re ... brila.html

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Doi gălăţeni, campioni la dans în Albena

La finele săptămânii trecute s-a desfăşurat la Albena, Bulgaria, concursul internaţional de dans sportiv: Albena Open 2009 – IDSF Internaţional Open Latin & Standard. La această competiţie au participat aproximativ 650 de perechi din 23 de ţări, iar România a fost reprezentată de 50 de perechi. Cea mai bună clasare dintre perechile din ţara noastră a fost obţinută de perechea Iulian Tenie - Lăcrămioara Tenie, de la Clubul de Dans Sportiv Beija-Flor din Galaţi. Cei doi au reuşit să câştige categoria Open International Seniori 1 secţiunea latino obţinând locul I. Aceeaşi pereche s-a clasat pe locul 3 la secţiunea standard.

http://www.viata-libera.ro/articol-Doi_ ... ena_2.html

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Cupa Fantezia

Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Romana de Dans Sportiv, Consiliul Judetean Galati, Primaria Municipiului Galati si Clubul de Dans Sportiv FANTEZIA va invita in data de 12-13 septembrie 2009 la CONCURSUL NATIONAL DE DANS SPORTIV - CUPA FANTEZIA, editia a XIII-a, la Patinoarul Artificial Galati

http://www.dancenews.ro/content/view/293/337/

Link to comment
Share on other sites

Perechea Raul Faliboga - Loredana Buţea a prins podiumul în Bulgaria

La sfârşitul săptămânii trecute, în sala sporturilor din oraşul bulgar Burgas, sub egida Internaţional Dance Sport Federation şi a clubului local "Dance Sport Club", s-a desfăşurat concursul internaţional "Burgas Open 2009". La ediţia din acest an au participat perechi din Rusia, Grecia, Germania, Turcia, România, Canada, Estonia, Italia, Moldova şi Serbia. Din lotul României a făcut parte şi perechea Raul Faliboga - Loredana Buţea, de la clubul gălăţean "Fantezia", care au concurat la Open internaţional juniori I şi s-au clasat pe un binemeritat loc II.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=19

Link to comment
Share on other sites

Concurs Naţional de Dans Sportiv – Cupa Fantezia

Sâmbătă şi duminică, la Patinoarul Artificial din Galaţi va avea loc cea de-a XIII-a ediţie a Concursului Naţional de Dans Sportiv, Cupa Fantezia Galaţi. Evenimentul va debuta sâmbătă, la ora 10,00 şi se va încheia duminică după ora 19,00. Organizatorii evenimentului sunt Ministerul Tineretului şi Sportului, Federaţia Română de Dans Sportiv, Consiliul Judeţean Galaţi, Primăria Municipiului Galaţi, Direcţia pentru Sport a Judeţului Galaţi şi Clubul de Dans Sportiv Fantezia. La acest concurs şi-au anunţat participarea cluburi din toată ţara, numărul participanţilor fiind estimat la 300 de perechi. Pe lângă frumoasele dansuri latino sau standard pe care le veţi putea urmări pe ringul special amenajat în Patinoarul Artificial, organizatorii promit şi programe artistice pentru cei prezenţi în sală. Graţia dansului va fi pusă în valoare de toţi participanţii, cei mai mici având vârste cuprinse între 6 şi 9 ani, iar cei mai mari - 35 de ani. Concursul va fi jurizat de nume importante din dansul sportiv românesc. Câştigătorii vor primi diplome, cupe, dar şi premii surpriză. Intrarea la concurs se face pe bază de bilet, care costă 10 de lei de persoană. Organizatorii mulţumesc puţinilor sponsori care şi-au arătat interesul pentru organizarea acestui concurs în oraşul nostru. Toţi iubitorii de dans sportiv sunt aşteptaţi în acest weekend la Patinoarul Artificial pentru a vedea un concurs plin de graţie şi frumuseţe.

http://www.viata-libera.ro/articol-Conc ... zia_2.html

Link to comment
Share on other sites

Gălăţenii, la "Cupa Fantezia"

Patinoarul Artificial din Galati a gazduit traditionala competitie nationala de dans sportiv dotata cu Cupa Fantezia, concurs organizat de clubul cu acelasi nume sub egida federatiei de specialitate, cu sprijinul Consiliului Local si al Directiei pentru Sport. In compania a peste 200 concurenti sportivii din Galati s-au aflat printre protagonistii intyrecerilor, ei cucerind cinci locuri I si numeroase alte clasari fruntase.

Iata performantele obtinute de catre dansatorii de la CS Fantezia, CS Acanta si Beija Flor Galati.

Categoria 12-13 ani open standard: locul I, Mihai Paraschiv - Andreea Diana Toma (Fantezia); 2. Raul Faliboga - Loredana Buţea (Fantezia); 3. Andrei Ciurea - Ionela Neagu (Acanta); 5. Alin Ionescu - Raluca Aldea (Acanta); 6. Adrian Gagu - Teodora Şerbănescu (Fantezia).

Clasa E 12-15: 4. Andrei Mirea - Lacrămioara Popa (Acanta);

Clasa D standard 16-35: 3. Andrei Macarie - Alexandra Constantinescu (Fantezia); 4. Florin Popa - Rodica Fântânaru (Fantezia); 6. Răzvan Mihalache - Diana Cotobei (Acanta).

Clasa basic 12-13 latino: 1. Faliboga - Buţea; 2. Ciurea - Neagu; 4. Gagu - Şerbănescu; 6. Ionescu - Aldea.

Clasa hoby 6-9 ani: 1. Vlad Ene – Emilia Totolici (Fantezia).

Clasa hoby 10-11: 2. Teodor Drăgoi - Julia Crânganu (Beija Flor); 5. Sebastian Gheorghe - Ana Maria Rotaru (Acanta) .

Clasa E 6-11: 3. Claudiu Mirea- Paula Sima (Acanta); 4. Victor Holban- Elena Giartu (Acanta), 7. Alexandru Daghie - Ioana Teodorescu (Fantezia).

Clasa hoby 6-9: 1. Vlad Ene - Emilia Totolici (Fantezia); 4. Andi Dragoş - Miruna Nanu (Beija Flor); 5. Silviu Boanţă - Geta Mahulea (Fantezia), 7. Ciprian Zaharia – Izabela Cotea (Acanta).

Clasa D 16-35 latino: 1. Florin Popa - Rodica Fântânaru.

Clasa 12-13 latino open: 1. Paraschiv - Toma; 3. Faliboga - Buţea; 4. Ciurea - Neagu; 6. Ionescu - Aldea; 7. Gagu - Şerbănescu.

Clasa E 16-35: 6. Cătălin Irimia - Roxana Irimia (Beija Flor).

Clasa 12-13 basic standard: 1. Feliboga - Buţea; 2. Ciurea - Neagu; 4. Ionescu - Aldea; 5. Gagu - Şerbănescu.

Clasa 12-13 hoby: 3. Răzvan Lupaşcu - Oana Turosu (Fantezia); 6. Dragoş Bulgaru - Sabina Sucuri (Fantezia).

Clasa 14-15 hoby: 2. Robert Turosu - Ştefania Trufaş (Fantezia); 3. Florin Sava - Andra Frânculescu (Fantezia); 6. Alin Olariu - Corina Smerea (Acanta).

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...

Regal de dans la Brăila

Sâmbătă şi duminică se va desfăşura, în sala sporturilor din Brăila, Concursul Naţional de dans sportiv "Brăila Naţional Dance Sport Festival", ediţia a XIV-a. În organizarea Clubului de Dans Sportiv Fantezia şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila, Primăriei Municipiului Brăila, Direcţiei pentru Sport a Judeţului Brăila, această ediţie va reuni în oraşul de la Dunăre peste 300 de perechi din toate colţurile ţării. Organizatorii evenimentului şi-au propus ca pe lângă cele 24 de competiţii ce se vor desfăşura în cele două zile de concurs, să îmbrace competiţia într-un spectacol de lumină şi culoare, cu deschiderea oficială făcută de elevii Şcolii de Artă. Cei care vor fi prezenţi sâmbătă între orele 09.00-18.00 vor putea admira concursurile de clasă începând de la Precompetiţional, Hobby, E, D şi Open Basic. La 18.15 va fi deschiderea oficială şi concursurile de Open, care se vor termina în jurul orelor 21.30. Programul de duminică începe la orele 10.00 şi se va încheia în jurul orelor 18.30 şi vor putea fi urmărite pe viu dansurile Standard şi Latino americane. Intrarea la această competiţie va fi liberă.

http://www.infoportal.ro/presa~info-1689033.html

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Dansatori gălăţeni la "German Open Championship 2010"

În perioada 17 – 21 august s-a desfăşurat la Stuttgart-Germania cea mai valoroasă competiţie de dans sportiv „GERMAN OPEN CHAMPIONSHIPS 2010”. Complexul Kultural & Kongresszentrum Liderhalle a găzduit în cele patru săli - Beethovensaal, Silcher Saal, Alte Rithalle şi Hegelsaal - cele 39 de competiţii, începând de la juvenile I şi terminând cu seniori III. Anul acesta, concursul de la Stuttgart a depăşit recordul de participare al tuturor ediţiilor de până acum, numai ţara noastră participând cu peste 70 de perechi la juvenile I şi II, juniori I şi II, tineret, adulţi şi seniori.

Printre participanţi s-au numărat şi cele două perechi de top: Mihai Paraschiv (Fantezia Galaţi) -Diandra Illeş (Autentic Bacău) şi Raul Faliboga (Fantezia Galaţi) - Loredana Buţea (Fantezia Braila), care au obţinut următoarele rezultate: Raul şi Loredana - locul 14 la secţiunea standard din 93 de perechi participante, locul 25 la secţiunea latino din 104 perechi participante şi locul 20 la 10 dansuri din 97 de perechi participante; Mihai si Diandra - locul 8 la sectiunea standard din 140 de perechi participante, locul 4 la secţiunea latino din 141 de perechi participante şi locul 2 la 10 dansuri din 94 de perechi participante.

http://www.monitoruldegalati.ro/sport/mihai-si-diandra-claseaza-romania-in-primele-13-tari-din-lume.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.