dcp100168 Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Investiţii de 150 de milioane de euroCombinatul ArcelorMittal Galati a anuntat investitii de peste 220 milioane de dolari (150 milioane de euro) in mai multe proiecte tehnologice in 2008, aproape dublu fata de estimarile initiale ale companiei pentru combinatul de la Galati. “Am finalizat lista investitiilor ce vor fi facute in perioada 2008-2014, valoarea acestora ridicandu-se la cateva sute de milioane de dolari. Intentionam sa investim mai mult de 220 milioane de dolari in mai multe proiecte tehnologice in 2008. Facem investitii tehnologice importante, folosind cele mai bune tehnologii disponibile”, a declarat Augustine Kochuparampil, CEO ArcelorMittal Galati. O mare parte dintre investitiile de la combinatul din Galati va viza implementarea unor proiecte de mediu. “Am inceput deja sa implementam 64 de proiecte de mediu, in valoare de 53 milioane de dolari (36,2 milioane euro). Anul trecut, am investit peste 32 milioane de dolari in proiecte de mediu. Vom continua si in acest an investitiile de mediu agreate de autoritatile romane si credem ca valoarea lor va fi mai mare decat valoare investitiilor de mediu facute anul trecut”, a precizat Kochuparampil.
Recommended Posts