Jump to content

Pleacă Jelev la Dinamo?


dcp100168

Recommended Posts

Jelev, următorul transfer al lui Dinamo?

Fundaşul bulgar al Oţelului Galaţi, Jivko Jelev, ar putea ajunge în pauza competiţională la Dinamo, anunţă site-ul sportline.bg. Sursa citată menţionează că oficialii grupării din Ştefan cel Mare au mai fost interesaţi de serviciile stoperului şi în vară, dar suma cerută de gălăţeni, două milioane de euro, a fost considerată prea mare, "câinii roşii" fiind dispuşi să ofere doar 700 000 de euro. Şefii lui Dinamo doresc să îl achiziţioneze pe bulgar în schimbul sumei de un milion de euro, şi să treaca în acte o clauză conform căreia Oţelul ar urma să primească o sumă de bani pentru fiecare apariţie a fundaşului în tricoul alb-roşu.. Jelev a ajuns la Oţelul Galaţi în 2007, de la Litex Loveci, pentru 150 000 de euro.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... zi-3527789

Link to comment
Share on other sites

Marius Stan exclude plecarea bulgarului din defensivă

"Jelev rămâne la Galaţi"

* Transferul fundaşului la Dinamo nu este decât un zvon, susţine conducerea grupării locale

Un ziar de sport din Bulgaria a scris cu două zile în urmă că fotbalistul Jivko Jelev, legitimat de Oţelul din vara anului 2007, ar fi la un pas de a semna cu Dinamo Bucureşti. Cotidianele româneşti de specialitate au preluat repede informaţia şi fac vâlvă că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare este pe cale de a da o mare lovitură. Jelev se află acasă, în Bulgaria, după accidentarea suferită duminica trecută, însă va reveni la Galaţi lunea viitoare.

Marius Stan, directorul general al roş‑alb‑albaştrilor, a primit amuzat această bârfă. "Jivko mai are contract cu Oţelul, nu poate semna de capul lui nici cu Dinamo, nici cu altă echipă. Iar pe numele său n‑am primit nicio ofertă de transfer. Aşadar, este un subiect fără acoperire", a declarat şeful clubului gălăţean, care susţine totuşi că, în cazul unei oferte convenabile, orice jucător din vestiarul lui Petre Grigoraş ar putea pleca. "Cum nu avem de‑a face decât cu nişte zvonuri, a vorbi acum de plecarea lui Jelev este pierdere de timp", a conchis Stan.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28333

Declaraţia asta mi se pare mai mult un fel de "hai, băieţi, plusaţi!"

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.