dcp100168 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Echipa nationala si-a luat adio de la stadioanele din Bucuresti* Rivalitatea dintre marile cluburi din Capitala creeaza mari probleme echipei nationale. Meciul cu Georgia a demonstrat ca anumiti suporteri nu pot vedea mai departe de echipele de club favorite si creeaza o atmosfera ostila tricolorilor.În timpul partidei castigate de Romania in fata Georgiei, scor 2-1, un mic grup de suporteri de la Peluza „Catalin Hâldan” a stadionului Dinamo, aproximativ 15 fani, l-au înjurat non-stop pe capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi. Acesta este doar un episod dintr-un lung sir de astfel de evenimente nedorite, Adrian Mutu fiind admonestat dur de suporteri in Ghencea, iar selectionerul Victor Piturca avand probleme cu fanii din Giulesti. „Nici noi nu ne asteptam sa fie plin stadionul Dinamo. A fost putina lume, dar e bine ca ne-au sustinut. Pacat cu acei derbedei din peluza care trebuiau sa fie scosi din stadion, câti erau acolo si îl înjurau pe Radoi. Nu e normal asa ceva, organele de ordine trebuiau sa-si faca datoria. E urât sa adresezi injurii unui jucator care evolueaza pentru tine la echipa nationala. Am fi dorit ca acest meci sa-l jucam la Pitesti. Dar oaspetii nostri au strâmbat din nas si era greu si pentru noi, pentru ca am avut la dispozitie unii jucatori abia luni dupa-amiaza. In plus, la Pitesti e un pic mai frig decât la Bucuresti. Noi vrem sa jucam si la Brasov, si la Galati, dar vom vedea în viitor ce va fi“, a spus Piturca. In aceste conditii, pana la terminarea lucrarilor la noua arena nationala, tricolorii isi vor lua adio de la Bucuresti, conducerea federatiei considerand ca este mai bine ca meciurile din actuala campanie de calificare la mondiale sa se desfasoare numai in provincie.http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... resti.html
Mikka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Din pacate cred ca a aruncat numele orasului la intamplare... Aici doar sa vina sa joace la pranz sau la matineu. Onor conducerea de la Otelul nu a miscat nimic de ani de zile in privinta nocturnei. Doar a dat din gura, mai ales in perioada campaniei electorale...
cristian10oronaldo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Tu inca traiesti cu impresia ca se bate din palme... Primaria este cea de care trebuie sa te iei ca nu-si misca hoiturile sa faca ceva pentru orasul asta... Insa cu 12 miliarde alocate pentru sport, pe langa ca e de rasul curcilor ne mai ia si la misto....
1964 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 in afara de nocturna,este nevoie de aeroport international,stadionul sa fie amenajat in asa fel incat sa fie mai multe cai de acces si evacuare si nu doar 3 cum este acum,stadionul ar trebui sa aibe o capacitate mai mare si sunt multe alte facilitati care lipsesc aici.
aprodux Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 oh da la Galati cred ca nicolae e in culmea fericirii !!!
aprodux Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 daca vine la Galati sa joace pe Stadionul MUNICIPAL ,daca Otelul nu corespunde , nu asa ar fi CORECT sa se joace pe Stadionul Municipal , pe cel al lui nicolae daca al clubului Otelul nu corerspunde , sa te vad domna mikka ce mai zici acum !!tot Stan este de vina ca Stadionul nostru Municipal este loc de pascut pt oi , vaci si capre ( pt cei care nu stiiu stadionul municipal este cel de la gara Gloria !!!!!!!!!! care am auzit "pe surse" ca va fi daramat sa faca parcare pt euromall !!!!!)de dunarea nu poate fi vorba ca acolo nu vrea brasoveanu sa nu strice nimunatia de gazon si el este un etern santier , cred ca daca vin cei de la uefa si vad tabela lui nicolae de pe dunarea retrogradeaza Romania in lumea a 3a .......adica unde suntem ...din pacate
riaji Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Eu nu mi-as face prea multe griji din punctul asta de vedere.. or mai dura vreo 3-4 ani pana sa ajunga nationala pe-aici. In plus, Piturca va fi in curand debarcat.
Recommended Posts