Jump to content

Au furat fier-betonul bisericii


dcp100168

Recommended Posts

Doi bărbaţi s-au ales cu dosar penal, după ce au furat dintr-o biserică

Doi gălăţeni s-au ales cu dosar penal, după ce a fost depistaţi de poliţişti în timp ce sustrăgeau din curtea unei biserici mai multe bare din fier beton, pentru construcţii, transmite corespondentul AMOS News. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, subcomisar Cristina Tatulici, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie i-a depistat pe cei doi bărbaţi, ambii din Galaţi, în timp ce sustrăgeau din curtea Bisericii “Sf. Ioan” din Micro 21, mai multe bare din fier beton, pentru construcţii. Celor doi le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 21.11.2008, ora 00.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie i-a depistat pe numiţii A. Ioan de 20 ani şi P. Ştefan de 31 ani, ambii din Galaţi, în timp ce sustrăgeau din curtea Bisericii “Sf. Ioan” din Micro 21, mai multe bare din fier beton, pentru construcţii. Celor doi le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1749

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.