Jump to content

Întorci capul pe stradă după alte femei/bărbaţi?

Recommended Posts

Posted

Întorci capul pe stradă după alte femei?

Femeile nu înţeleg de ce bărbaţii întorc capul pe stradă după o altă femeie, cu sau fără o exclamaţie de admiraţie, chiar şi atunci când sunt cu partenerele de mână. Uneori, ca şi cum asta nu ar fi suficient, mai intră şi într-un fel de 'transă" când văd "una bună". Pentru câteva secunde uită de tot şi savurează vizual "rivala". După care se resemnează...

Mai nou, din ce în ce mai multe femei au început să practice "sportul" ăsta.

Cât de relevantă e această mică trădare în cadrul unei relaţii?

Posted

Ma enerveaza la culme barbatii care intorc capul dupa alte femei pe strada, desi sunt cu partenera de mana. Gestul in sine mi se pare o lipsa de respect. Pe de alta parte, mie sincer mi s-a intamplat sa ma uit (culmea) dupa femei care aratau bine, desi imi plac barbatii (slava Domnului). :mrgreen:

Posted

Mie mi se intampla sa ma uit ori de cate ori ceva/cineva imi atrage atentia.

Drept urmare...odata chiar mi-am spart capul :d din cauza ca priveam aiurea dupa cineva in timp ce ma urcam in maxi-taxi.

Cand sunt cu sotul de mana...ne uitam amandoi atat admirativ cat si depreciativ.

Cat despre faptul ca altii se uita dupa mine pe strada, nu inseamna intotdeauna ca sunt "hot" ci poate sa insemne ca m-am incheiat stramb la haina sau poate ca m-am ridicat de pe-o banca fara sa-mi dau seama ca cineva lasase inainte ca suvenir...o guma.

Posted
Bag de seamă că după femei se uită toată lumea, iar după bărbaţi aproape nimeni. Ce oropsiţi suntem :d

Si macar recunoastem. Dar voi barbatii va uitati vreodata dupa alti barbati ? Ma refer la alti barbati....cu care mama natura a fost ceva mai generoasa. :mrgreen:

P.S. : "Punctez" sinceritatea ! :d

Posted
Bag de seamă că după femei se uită toată lumea, iar după bărbaţi aproape nimeni. Ce oropsiţi suntem :d

Si macar recunoastem. Dar voi barbatii va uitati vreodata dupa alti barbati ? Ma refer la alti barbati....cu care mama natura a fost ceva mai generoasa. :mrgreen:

What? :o La câte femei frumoase sunt pe lumea asta n-am şanse să fiu "punctat" vreodată!

Posted

What? :o La câte femei frumoase sunt pe lumea asta n-am şanse să fiu "punctat" vreodată!

Gata, bineeee, am inteles ! :mrgreen:

• 2 weeks later...
Posted

eu ma uit pe strada atat la barbati cand vad unul care arata mai bine,dar chiar daca sunt fata cand vad o femeie frumoasa ma uit si recunosc ca arata bine,dar totusi nu suport ca sa ai un prieten si sa intoarca capul dupa fete/femei si sa mai si afirme de fata cu prietena:"mama ce bine arata aia!"

Posted

Cred ca uitatul dupa femei este ceva comun la noi :d ...insa cred ,ca asta doar pentru ca ne place sa ne informam sa stim ultimele tendinte in moda...si pentru ca intotdeauna vrem sa le depasim pe celelalte.

Desi nu putem sa excludem nici uitatul dupa sexul opus :d este inevitabil!(ce e frumos si lui d-zeu ii place sau nu?) ;)

Posted

De obicei sunt foarte atent la toate persoanele care trec sau urmeaza sa treaca pe langa mine, rareori simt nevoia sa intorc privirea dupa cineva interesant.

Posted

Probabil ca sa referea la mine Aiyana, Rami :"> Daca ar lua parte la intalnirile forumistilor, ar vedea exact daca sunt "asta micu" si cat de greu ma las :P