Rami Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Imi place foarte rar. Si atunci ma intorc. Cu totul.
Aiyana Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Da, si mie mi se intampla la fel. Rar, dar bine. Ma opresc si ma intorc
George Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bag de seamă că după femei se uită toată lumea, iar după bărbaţi aproape nimeni. Ce oropsiţi suntem De asta sunt eu singur si acum
chirac Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Cind vad o femeie frumoasa ,imi tremura barba ca la pisica cind vede vrabia pe gard :oops: .....:roll: :roll:
Aiyana Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Atunci trebuia sa postezi sub topicul : Ce slabiciuni aveti?
toto Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Cand vad o femeie frumoasa intorc capul pe strada si sotia mea nu se supara... Intoarce si ea... Si-mi admira gusturile... zic eu. Cred ca in sinea ei ea zice altceva... N-am aflat inca ce anume! :oops:
riaji Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 N-am aflat inca ce anume! Nici nu-ti doresc sa afli. E mai bine in negura nestiintei uneori
dcp100168 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 E destul de on-topic...Te plimbi cu femeia prin oras si-ti scapa ochii dupa alta. Esti nevinovat, stii ca esti nevinovat, stii ca ochii au un creieras al lor, independent de vointa ta, stii ca pe aia n-ai sa o mai vezi niciodata si ca femeia ta e unica si aleasa, dar ti-au scapat ochii, reflex involuntar, si ce-i mai grav, femeia ta ti-a observat scaparea de ochi prin locuri necuvenite.Urmeaza mai multe variante de replici pe care i le poti da. Pe care le alegi, e treaba ta.1.Replicile recomandate, care iti vor permite sa-ti desfasori restul calatoriei inspre destinatia prevazuta si nu inspre spital, dus cu targa:- ma uitam la BMW-ul ala, ce spoilere tari are.- am crezut ca-i sora-mea, are paltonul la fel.- ma uitam si ma gandeam ca desi altii ar considera-o gagica tare, nu e nici un sfert din cat esti tu.2.Replicile nerecomandate, scuze nefolositoare, care iti vor oferi senzatii tari la domiciliu, cum ar fi mancare fierbinte scapata "accidental" in capul tau:- ochii vad, inima cere, eu sunt inca in putere...(cica incercai sa fii spiritual...)- am uitat ca esti prin zona (sinceritatea ucide)- aaa.., scuza-ma, n-am vrut sa te supar (si prostia ucide)3.Replicile masochiste (totodata misogine, daca nu stiai), daca vrei sa experimentezi cum e sa dormi pe presul de la usa:- care-i problema? ma uit dupa femei, ca am uitat ce e aia.- ti-am dat eu voie sa vorbesti?- comenteeeeeeeeeeeeeeeeeezi???!!!
dcp100168 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 pe care ai ales-o? Ti-am dat eu voie sa vorbesti?
Rami Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 pe care ai ales-o? Ti-am dat eu voie sa vorbesti? comentezi???????
riaji Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cu siguranta asta - ochii vad, inima cere, eu sunt inca in putere...(cica incercai sa fii spiritual...)
evaROlazar Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 privesc discret si barbati si femei care imi atrag atentia pe strada . Cand am ochelari de soare fumurii , e mai simplu , nu te poti holba pur si simplu la oameni necunoscuti !
George Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Eu as fi ales asta: "ma uitam si ma gandeam ca desi altii ar considera-o gagica tare, nu e nici un sfert din cat esti tu". E poate putin mai adaptata in functie de cat de pretentioasa ar fi partenera si cat de admirata ar vrea sa se simta.
Recommended Posts