Jump to content

FC Argeş - Oţelul Galaţi 3-2


dcp100168

Recommended Posts

FC Argeş - Oţelul Galaţi 3-2 (1-2)

Am condus cu 2-0 (goluri înscrise cu destul noroc, trebuie să recunoaştem), dar apoi ne-a "tocat" Martiş de ne-a zăpăcit. :( Fiecare duel era fault pentru piteşteni. Nu se prea poate juca în condiţiile astea...

Formaţia FC Argeş s-a impus, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei Oţelul Galaţi, cu scorul de 3-2 (1-2), după ce a fost condusă cu 2-0 până în minutul 40, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Kamara '41, Tameş '64, Cr. Tănase '86 pentru FC Argeş, respectiv Marian Tănasă '23, '31, pentru Oţelul Galaţi.

0-1: Iorga a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în careu, balonul a fost deviat de un fundaş piteştean şi a ajuns la Marian Tănasă care a înscris cu capul, la colţul scurt.

0-2: Acelaşi Marian Tănasă a fructificat centrarea din flancul stâng, de la Bourceanu, şi a majorat diferenţa cu o lovitură de cap din marginea careului mic.

1-2: Năstăsie a expediat un şut de la aproximtiv 20 de metri, bara l-a salvat pe Kolev, balonul a ajuns la Kamara, care a scăpat de marcajul lui Râpă, şi a înscris cu un şut, la colţul lung.

2-2: Tameş a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns până în apropierea careului de 16 metri, de unde a înscris, cu un şut pe jos, balonul lovind bara înainte de a intra în plasă.

3-2: Cristi Tănase a înscris cu un şut puternic, de la aproximativ 11 metri, în urma unei centrări venite de pe partea stângă. Jucătorul piteştean şi-a scos tricoul de joc şi a rămas într-un tricou alb, pe care era scris "Pentru Monel", dedicând golul colegului său de echipă, Monel Cârstoiu, accidentat încă din etapa a V-a a Ligii I.

În minutul 58, Iorga a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

FC Argeş: 1. Boşneag - 2. M. Stan (16. Ghiţă '67), 25. Cazan, 4. Bazzi, 23. Poienaru - 9. Cr. Tănase, 24. V. Stan, 10. Tameş, 11. Năstăsie (7. Doman '90+1) - 30. Kamara, 13. Dulce (21. Voiculeţ '58). Antrenor: Ionuţ Badea.

Oţelul: 12. Kolev - 2. Cârjă, 18. S. Costin, 16. Sârghi, 6. Iorga - 5. Bourceanu, 37. Viglianti (21. R. Stancu '87), 19. Vitaici (14. S. Ilie '69), 28. Nicolici (30. Paraschiv '69) - 17. M. Tănasă, 9. Râpă. Antrenor Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: / Cr. Tănase '86 / M. Tănasă 45+1, Sârghi '80, Iorga '80, Paraschiv '87

Partida a fost arbitrată la centru de Marius Martiş, ajutat la cele două linii de Marcel Savaniu şi Dan Roşu, în timp ce Marian Bordean a fost rezervă.

Observatori au fost delegaţi Nicolae Dobrescu şi Marcel Lică.

La meciul de pe stadionul "Nicolae Dobrin" au asistat aproximativ 2000 de spectatori.

Link to comment
Share on other sites

Petre Grigoraş: "Penescu a fost cel mai bun jucător al Argeşului"

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a declarat astăzi, după înfrângerea cu FC Argeş, că brigada de arbitri a fost tot meciul de partea formaţiei adverse, insinuând că patronul piteştenilor, Cornel Penescu, a influenţat prestaţia acesteia. "După pauză s-a schimbat ceva în joc, în bine pentru FC Argeş. Consider că este o victorie mincinoasă a celor de la FC Argeş deoarece ar fi putut să câştige şi fără să fie ajutaţi. La 99% dintre dueluri, a fost ajutată echipa gazdă. În anumite faze ale partidei i-a îngheţat fluierul şi a judecat greşit unele faze. Penescu a fost cel mai bun jucător al Argeşului", a spus Grigoraş.

Tehnicianul gazdelor, Ionuţ Badea, s-a declarat încântat de succesul elevilor săi mai ales că au reuşit să revină de la 0-2. "Am câştigat un meci important din mai multe puncte de vedere, unul dintre factori fiind cel moral. Eram obligaţi să câştigăm acest ultim meci în faţa propriilor suporteri, şi poate tocmai din această dorinţă prea mare nu am intrat bine în joc şi am primit două goluri. Finalul meciului ne-a aparţinut. Îmi felicit băieţii că am câştigat", a precizat şi Badea.

http://www.realitatea.net/petre-grigora ... 97576.html

Marius Stan: "Tratamentul la care am fost supuşi de Martiş a fost umilitor"

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, s-a declarat total nemulţumit de prestaţia centralului Marius Martiş la partida cu FC Argeş. "Aşa este fotbalul, nu întotdeauna cînd conduci cu 2-0 cîştigi. A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale etapei. A fost umilitor tratamentul la care am fost supuşi de Martiş. A fost o manieră tendenţioasă. Tot ce era fault pentru ei dădea, ce era pentru noi, nu. Dacă acest arbitru a mai făcut aşa ceva la Piteşti, la meciul cu FC Braşov, înseamnă că a fost pus cu un scop acolo. Acelaşi lucru l-am mai păţit şi cu Bogaciu, în Cupă. Noi plătim pentru arbitraje, meseria de arbitru este bine plătită. Este datoria celor din conducerea Comisiei Centrale să crească arbitri. Nu spun că Martiş nu are valoare, pentru că tot el ne-a arbitrat în Ştefan cel Mare. Acum îi reproşez toate fazele, golurile sînt perfect regulamentare, dar maniera a fost total tendenţioasă", a mai spus Stan la Recursul Etapei.

http://www.gsp.ro/stire/marius-stan-tra ... 10148.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.