Jump to content

Daniel Marin, premiat la concursul "Gheorghe Naum"


dcp100168

Recommended Posts

Daniel Marin, premiat la concursul "Gheorghe Naum"

Vernisajul expozitiei realizate cu cele mai bune lucrari inscrise in Concursul National de Arta Plastica "Gheorghe Naum" a avut loc simbata dimineata, la Galeriile de Arta din Braila. Au fost trimise 300 de lucrari dn 21 de judete. Juriul a fost format din: prof. univ. dr. Mihail Manescu, cadru didactic la departamentul de masterat si doctorat al Universitatii de Arte din Bucuresti - presedinte, lector univ. dr. Florin Stoiciu si lector univ. dr. Bogdan Hojbota de la Universitatea de Arte Bucuresti si Adrian Braescu, inspector de specialitate in Ministerul Educatiei. Premiile oferite celor 23 de elevi se ridica la suma de 6.000 de lei.

La sectiunea pictura, locul I a fost obtinut de Daniel Marin, din Galati. S-au acordat premii la sectiunile pictura, grafica, arte decorative, arhitectura, design si foto. Marele Premiu a fost obtinut de Flavia Popescu, din Ploiesti.

http://www.obiectivbr.ro/index.php?pagi ... niu=Social

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.