Jump to content

I-a căzut o ţiglă în cap

Recommended Posts

Posted

I-a căzut o ţiglă în cap

Desi vântul nu bãtea cu prea mare furie la Bârlad, având doar 60-70 km pe orã în rafale, Gheorghe Stoica, de 25 de ani, un cetãtean din comuna Toflea, judetul Galati, a avut ghinion. În timp ce se afla la o spãlãtorie auto, în centrul Bârladului, o bucatã de tiglã de pe acoperisul unui bloc din apropiere s-a desprins de la o rafalã mai puternicã de vânt si i-a cãzut în cap, producându-i rãni serioase. „Eram la spãlãtorie cu masina, pe strada Stefan cel Mare si de la etajul opt al unui bloc mi-a cãzut o bucatã de tiglã exact în cap. Am venit repede la spital cu o masinã si acum vreau sã plec la Tecuci la spital cã este mai aproape de comuna mea“, a precizat rãnitul. „Are un traumatism cranio-cerebral, cu plãgi contuze ale capului. I-am acordat primele îngrijiri si va pleca la spitalul din Tecuci“, a precizat Cristian Vladu, medicul de gardã de la UPU Bârlad.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.