Jump to content

Galaţiul va avea un nou centru de imagistică


dcp100168

Recommended Posts

Hiperdia Braşov a preluat Pro Life Bucureşti

Compania Hiperdia Braşov, furnizor de servicii medicale, a achiziţionat recent societatea bucureşteană Pro Life, unul dintre primele centre de imagistică din România, transmite corespondentul AMOS News. Anunţul preluării a fost făcut la sărbătorirea a zece ani de existenţă a companiei braşovene. Tiberiu Roth, directorul general al companiei, nu a dorit să facă publice datele tranzacţiei, considerând că preluarea s-a făcut „la preţul corect”. Ema Dia, cea care a condus Pro Life, a fost numită manager de operaţiuni în cadrul companiei Hiperdia.

Totodată, compania a anunţat că până la finele anului viitor vor fi înfiinţate cinci clinici noi dotate cu platforme performante imagistice şi de laborator la Galaţi, Bistriţa, Turda, Cluj-Napoca şi Făgăraş, în timp ce la Braşov va fi instalat primul laborator de medicină nucleară, dotat cu un Tomograf Pozitronic Spectral (SPECT), care va oferi clinicii din municipiul Braşov statutul de Centru de Imagistică de nivel 4 – cea mai înaltă calificare pentru un centru de imagistică.

Anul trecut, 65% din acţiunile companiei braşovene au fost achiziţionate de Southeast European Equity Found II – SEEF II, administrat de către Bedminster Capital Management LLC, pentru care s-au plătit 15 milioane de euro.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.