Jump to content

Înjunghiat de propriul socru

Recommended Posts

Posted

Înjunghiat de propriul socru

* Un tânăr de 30 ani din Galaţi, a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat în zona inimii de către socrul său. Motivul pentru care ar fi fost “înţepat“ ar fi acela că nu este recunoscător de ajutorul primit de la socrul său.

A fost înjunghiat de către socrul său pe motiv că este nerecunoscător. Un bărbat de 30 ani, din Galaţi, a fost “înţepat“ de către socrul său, pentru că, potrivit spuselor acestuia, tânărul nu este recunoscător pentru ajutorul primit. Irinel Negru, povesteşte că acum câteva zile, s-a certat cu tatăl soţiei sale, din cauza faptului că bătrânul nu îl acceptă în familie, şi de asemenea, pentru că tot bătrânul l-ar fi ajutat cu bani pentru a oficializa relaţia dintre el şi soţie. “Zilele trecute, socrul meu era beat şi m-a înjunghiat pentru că el crede că sunt nerecunoscător. Sunt căsătorit de pe data de 23 august. Banii pe care i-am dat la cununia civilă proveneau de la socrul meu. Pentru acest motiv am fost înjunghiat. A venit soacră-mea şi i-a dat un cuţit de bucătărie cu care m-a înţepat în piept“, a explicat victima. Pentru moment, victima este internată în secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului de Urgenţă. “În secţia de Chirurgie Toracică a spitalului nostru a fost internat un tânăr de 30 ani, din Galaţi, care a fost victima unui conflict în familie, suferind o plagă tăiată înţepată la nivel precordial. Va rămâne internat în spital pentru investigaţii medicale suplimentare“, a declarat doctorul Dumitru Işfan, directorul medical al Spitalului “Sfântul Apostol Andrei“.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=8

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.