dcp100168 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Înjunghiat de propriul socru* Un tânăr de 30 ani din Galaţi, a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat în zona inimii de către socrul său. Motivul pentru care ar fi fost “înţepat“ ar fi acela că nu este recunoscător de ajutorul primit de la socrul său.A fost înjunghiat de către socrul său pe motiv că este nerecunoscător. Un bărbat de 30 ani, din Galaţi, a fost “înţepat“ de către socrul său, pentru că, potrivit spuselor acestuia, tânărul nu este recunoscător pentru ajutorul primit. Irinel Negru, povesteşte că acum câteva zile, s-a certat cu tatăl soţiei sale, din cauza faptului că bătrânul nu îl acceptă în familie, şi de asemenea, pentru că tot bătrânul l-ar fi ajutat cu bani pentru a oficializa relaţia dintre el şi soţie. “Zilele trecute, socrul meu era beat şi m-a înjunghiat pentru că el crede că sunt nerecunoscător. Sunt căsătorit de pe data de 23 august. Banii pe care i-am dat la cununia civilă proveneau de la socrul meu. Pentru acest motiv am fost înjunghiat. A venit soacră-mea şi i-a dat un cuţit de bucătărie cu care m-a înţepat în piept“, a explicat victima. Pentru moment, victima este internată în secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului de Urgenţă. “În secţia de Chirurgie Toracică a spitalului nostru a fost internat un tânăr de 30 ani, din Galaţi, care a fost victima unui conflict în familie, suferind o plagă tăiată înţepată la nivel precordial. Va rămâne internat în spital pentru investigaţii medicale suplimentare“, a declarat doctorul Dumitru Işfan, directorul medical al Spitalului “Sfântul Apostol Andrei“.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=8
Recommended Posts