dcp100168 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Criminal în trecut, victimă în prezent* A primit o bătaie soră cu moartea de la nişte săteni pe motiv aparent necunoscut * Este păţania lui Petru Dogaru, din Bereşti, cunoscut ca având antecedente penale * Victima a povestit că a fost bătut degeaba şi că nu are nicio vină.A fost bătut aparent fără motiv. Un bărbat de 52 ani, din oraşul Bereşti, a încasat o corecţie de la tovarăşii de pahar, pentru un motiv încă necunoscut. Conform spuselor victimei, acesta a fost bătut într-un bar, de patru indivizi, degeaba. Petru Dogaru, a povestit că miercuri seară se afla într-un bar din oraş, singur la masă. La un moment dat, proprietarul birtului împreună cu cumnatul acestuia şi alte două persoane aflate în bar au tăbărât pe victimă, lovind-o cu pumnii şi picioarele. “Miercuri seara eram în bar (...)stăteam la masă singur. A venit patronul, cumnatul acestuia şi doi săteni. Şi fără să-mi spună nimic, au început să mă lovească“, a explicat Petru Dogaru. În prezent, bărbatul este internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean suferind un traumatism cranio cerebral acut şi toracic, amputaţie la mâna stângă, la trei degete şi o fractură costală. “În secţia de Neurochirurgie a spitalului nostru, a fost internat un bărbat de 52 ani, din Bereşti. Când a venit în secţia noastră, în urma conflictului, pacientul prezenta un traumatism cranio cerebral, traumatism toracic cu fractură costală şi i-au fost amputate trei degete de la mâna stângă, cu ajutorul unui topor, de asemenea în conflict“, a declarat doctorul Cornel Marinescu.Adevărul despre victimăUlterior, din surse oficiale din cadrul IPJ Galaţi, am aflat că bărbatul internat în urma agresiunii este un împătimit al jocurilor de noroc, având antecedente penale, săvârşind infracţiunea de omor deosebit de grav, în anul 1982, în judeţul Alba. “Pe fondul consumului de alcool, un bărbat, de 52 ani, din Bereşti, a fost agresat de patru săteni într-un bar. Agresorii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă“, a declarat inspectorul principal Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=2
Recommended Posts