Jump to content

Gălăţeanul cu penis de trei centimetri


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Virgin la 28 de ani

Are un penis de numai trei centimetri

* Zenoviu spera ca medicii vor gasi o solutie pentru problema care-l impiedica sa fie un barbat in adevaratul sens al cuvantului

Simona Mihaescu

Natura nu l-a inzestrat la fel ca pe alti barbati. La cei 28 de ani ai sai, galateanul Zenoviu Placinta este posesorul unui penis de numai trei centimetri in stare normala si opt centimetri in erectie. Organul sau nu reuseste sa fericeasca nicio femeie, asa ca reprezentantele sexului frumos nu zabovesc mult timp langa el. Este inca virgin si refuza sa se apropie de o femeie din cauza problemei pe care o are. Tanarul sufera de infantilism sexual, insuficienta somatica si hipogonadism, ceea ce-l impiedica sa savarseasca un act sexual. Medicii spun ca un astfel de caz se intalneste la un barbat din 10.000. "Se pare ca m-am nascut asa, insa boala mi-a fost descoperita pe la vreo 19 ani. De atunci am mers la mai multi medici, am urmat un tratament, insa era prea scump si l-am intrerupt. La varsta aceasta, imi doresc o sotie, un copil, dar stiu ca nu se poate", ne-a spus Zenoviu Placinta. Pentru ca nu are deloc succes la sexul opus, tanarul trece frecvent prin episoade depresive. Ba chiar s-a izolat de cei din jur. In timpul liber compune versuri pentru ca vrea sa publice o carte. Cu banii proveniti din vanzarile publicatiei, Zenoviu Placinta spera sa poata urma tratamentele de recuperare a barbatiei.

http://www.cancan.ro/2008-11-26/Are-un- ... metri.html

Doctorii i-ar putea salva organul sexual

Virginul cu penis de trei centimetri are sanse de recuperare

* Specialistii spun ca tanarul galatean se poate vindeca in urma unui tratament adecvat afectiunii de care sufera: infantilism sexual.

Medicii ii sar in ajutor galateanului al carui penis masoara numai trei centimetri. "Zenoviu trebuie neaparat sa faca investigatii endocrinologice, in urma carora se va stabili care sunt cauzele precise ale bolii si posibilitatea de recuperare. Noi ii vom face analizele de rigoare si speram sa il putem vindeca", ne-a spus prof. dr. Constantin Dumitrache, de la Institutul de Endocrinologie "C. I. Parhon", care a aflat din ziarul CANCAN despre problemele tanarului. Zenoviu Placinta sufera de infantilism sexual, insuficienta somatica si hipogonadism, iar la 28 de ani penisul sau masoara doar trei centimetri in stare normala si opt in erectie. Din aceasta cauza, este inca virgin, fapt care l-a dus, de multe ori, spre stari depresive.

http://www.cancan.ro/2008-11-27/Virginu ... erare.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Totul tine de psihic... Si... totusi nu e numai asta... se pare ca ... conteaza... marimea... ce influenteaza la rabdul ei psihicul...

Era un banc cu...: (Refren)... "Cat ai degete si limba... Legea tzarii nu se schimba..."

Vorba unui forumist:

Zambeste, maine va putea fi mai rau!

:o

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.