Jump to content

Fetiţă de şase ani, violată de unchiul său


dcp100168

Recommended Posts

Fetiţă de şase ani, violată de unchiul său

O fetiţă în vârstă de şase ani din comuna gălăţeană Umbrăreşti a fost violată de către unchiul său, bărbatul fiind arestat preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX. Fapta a fost reclamată de către tatăl fetiţei la dispeceratul 112, iar la scurt timp autorul violului a fost arestat preventiv. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici, joi seară poliţiştii au fost sesizaţi de către un localnic din comuna Umbrăreşti că fiica sa în vârstă de şase ani a fost victima unui viol. Ulterior, medicii au constatat că fetiţa avea leziuni anale recente şi vechi, care au fost produse în urma unui raport sexual. Poliţiştii au stabilit că autorul faptei este unchiul fetiţei. Emilia Negraia, procuror la Parchetul Tribunalului Galaţi, a confirmat că bărbatul a fost arestat preventiv pentru viol.

Si-a violat nepoata in varsta de 6 ani

Un barbat din localitatea galateana Ivesti a fost arestat preventiv, vineri, pentru 29 de zile, dupa ce si-a violat nepoata in varsta de numai sase ani. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, subcomisar Cristina Tatulici, dispeceratul institutiei a fost sesizat de un barbat din comuna Umbraresti, sat Torcesti, despre faptul ca fiica lui de sase ani a fost victima unui viol. Cu ocazia cercetarii la fata locului si a examinarii victimei s-a constatat ca cele reclamate se confirma, minora prezentand la nivelul regiunii anale leziuni traumatice recente si vechi, care au putut fi produse in conditiile unui raport sexual anal. Din cercetari s-a stabilit ca autorul faptei este unchiul minorei, fratele mamei, de 32 de ani, fara ocupatie, recidivist, domiciliat in comuna galateana Ivesti.

http://www.pulsulzilei.ro/329945/Si-a_v ... a_de_6_ani

În seara zilei de 27.11.2008 , dispeceratul I.P.J.Galaţi a fost sesizat prin apelu unic de urgenţă 112, de către P. MARIUS , din com. Umbrăreşti, sat Torceşti, despre faptul că fiica sa P. N., de 6 ani, a fost victima unui viol. Cu ocazia cercetării la faţa locului şi a examinării victimei s-a constatat că cele reclamate se confirmă, minora prezentând la nivelul regiunii anale leziuni traumatice recente şi vechi, care au putut fi produse in condiţiile unui raport sexual anal cu intromisiune peniană. Din cercetări s-a stabilit că autorul faptei este unchiul minorei ( fratele mamei ) in persoana numitului C. APOSTICA, de 32 ani, fără ocupaţie, recidivist, domiciliat in com. Iveşti, jud. Galaţi. Fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, autorul a fost arestat preventiv pentru comiterea infractiunii de viol.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=1759

Link to comment
Share on other sites

Copilărie furată

Neglijată de părinţi şi violată de unchi

* "Ancheta socială recomandă ca toţi copiii familiei Popa să fie luaţi de Protecţia Copilului" (Primăria Umbrăreşti)

Trăznetul a lovit joi familia Popa din satul Torceşti. Marius Popa, tatăl micuţei N.P., şi‑a găsit fiica de şase plângând, după ce unchiul ei din partea mamei (omul în grija căruia fusese lăsată micuţa, împreună cu cele două surori mai mici) o abuzase pe fetiţă. Bărbatul a anunţat imediat Poliţia şi Primăria din comuna Umbrăreşti, o anchetă socială fiind demarată imediat de către autorităţile din localitate.

Un copil în lacrimi

"Familia Popa nu are o bună reputaţie în sat. Ei au mai fost anchetaţi social şi anul trecut de către Primărie, la sesizarea vecinilor, care spuneau că cei doi soţi nu îşi fac datoria de părinţi. Rezultate anchetei din 2007 au fost însă bune; în casă era curăţenie, iar copiii erau şi ei bine îngrijiţi. Nu se aştepta nimeni să se întâmple o asemenea nenorocire", povesteşte primarul Paraschiv Stoica.

Cine sunt însă părinţii copilei? "Conform noii anchete sociale, amândoi părinţii sunt alcoolici, iar la ei în casă a fost găsită o mizerie îngrozitoare: nu au geamuri la ferestre, iar cele trei fetiţe erau lăsate toată ziua cu unchiul lor, Apostică Crăciun. Se pare că mama, aflată în stare de ebrietate la momentul comiterii faptei, era plecată de acasă la un bărbat cu care femeia are o relaţie extraconjugală, ce durează de mai mult timp. Tatăl şi‑a găsit fetiţa în lacrimi şi a aflat ce s‑a întâmplat. A venit la primărie, a dat declaraţii, iar noi vom trimite chiar azi (N.R. ‑ ieri) raportul anchei sociale la Direcţia pentru Protecţia Copilului, cu recomandarea ca cei trei copii să fie luaţi de sub îngrijirea părinţilor lor şi duşi la Galaţi. Mai există o fetiţă, mai mare, care este crescută de bunica parentală, la Iveşti şi care nu locuieşte cu familia ei. În acest moment, fetiţa care a fost violată se află la Galaţi, unde este spitalizată şi primeşte îngrijiri medicale", încheie Adriana Pitu, angajată a primăriei.

Unchiul recidivist ‑ arestat preventiv

Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, a declarat: "Joi seara, dispeceratul I.P.J. a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, de către Marius P., din comuna Umbrăreşti, satul Torceşti, despre faptul că fiica sa, N.P., de şase ani, a fost victima unui viol. Cu ocazia cercetării la faţa locului şi a examinării victimei s‑a constatat că cele reclamate se confirmă, minora prezentând la nivelul regiunii anale leziuni traumatice recente şi vechi, care au putut fi produse in condiţiile unui raport sexual anal cu intromisiune peniană. Din cercetări s‑a stabilit că autorul faptei este unchiul minorei (fratele mamei) Apostică Crăciun, de 32 ani, fără ocupaţie, recidivist, domiciliat în comuna Iveşti, judeţul Galaţi. Fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, autorul a fost arestat preventiv pentru viol".

Fetiţei din Torceşti nu îi va reda nimeni bucuria copilăriei. Dar coşmarul în care copilul a trăit până acum pare a se apropia de sfârşit: "Direcţia pentru Protecţia Copilului va demara o anchetă propie în cel mai scurt timp, la domiciliul fetiţei, pentru a vedea condiţiile în care trăiesc cei trei copii. Faptul că acest caz implică trei fetiţe, patru dacă o socotim şi pe sora mai mare, care locuieşte la Iveşti, dă o notă de sensibilitate aparte întregului context", explică Tania Calcan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilui Galaţi. "Fetiţa a fost vizitată la spital de colegii noştrii şi va intra, singură sau împreună cu familia, într‑un program de recuperare, după ce îşi va reveni în urma traumei suferite", concluzionează purtătorul de cuvânt.

În al 12‑lea ceas, copila de şase ani o are alături, lângă pătuţul de spital, pe cea care i‑a dat viaţă. Poate nu este prea târziu ca lucrurile să se schimbe...

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28486

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.