Jump to content

Radio Cuza a împlinit un an


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Radio Cuza, la un an de existenţă

"Bună ziua gălăţeni, bună ziua cuzişti!" Aşa îşi încep intervenţiile tinerii jurnalişti radio de la centrul de informare din Colegiul Naţional "Al.I. Cuza" din Galaţi. Ei au împlinit joi un an de emisie şi sunt multumiţi de rezultatele proiectului. Atâta timp cât nicio pauză nu trece fără câteva ştiri culturale sau de interes maxim pentru elevi, şi evident fără câteva ritmuri house sau disco, totul este în regulă pentru tinerii jurnalişti. Cei şase sau şapte tineri care sunt implicaţi în acest proiect pun foarte mult suflet în tot ceea ce fac. Ştirile sunt atent selectate de pe internet, redactate într-un stil specific şi imprimate pe hârtie, astfel încât crainicul să le poată citi cât mai uşor. "Am avut ceva emoţii în primele zile, dar acum m-am obişnuit", spune Andrei Popa, animator radio. Prezentatoarea ştirilor de marţi dimineaţa, Ana-Maria Mocanu, nu uită niciodată să le ureze colegilor de liceu o zi cât mai bună. Şefa proiectului, profesoara de română Luminiţa Lupu, este mulţumită de rezultatele proiectului, la un an de existenţă. "Ca profesor sunt mulţumită de interesul copiilor spre perfecţionare", spune Luminiţa Lupu. Chiar dacă acum reprezintă doar o staţie internă de radio, tinerii visează într-un viitor să iasă cu adevărat în eter.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=7

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Hey-hey :)

avem sarbatoare saptamana asta!:)

Luni, incepe festivalul pentru saptamana zilei liceului(sau ceva asemanator:P)

iN fine...cica e chemata televiziunea(nu stiu de viata libera, dar...daca nu aveti ce face, pot veni) si se face mare tam-tam ca pe 24 e ziua unirii, si respectiv, e ziua liceului meu :)...si sarbatorim (cred ca iar :-??) 1 an de la infiintarea radioului :))

Link to comment
Share on other sites

Clasa de radio de la Colegiul Cuza

Elevii de la Colegiul „Cuza” fac, de 12 luni încoace, cursuri intense de jurnalism. Iar cei 28 de liceeni - o clasă întreagă - din echipa de la radioul şcolii sunt deja vedete. Deschis cu ajutorul unui grant pentru dezvoltare şcolară, Radio „Infoplus” a fost visul mai multor generaţii de „cuzişti”. Dacă proiectul coordonat de directoarea adjunctă Pamfilia Dumitraşcu nu ar fi convins că merită să obţină banii, radioul ar fi stat în continuare în sertarele cu vise ale liceenilor. Acum, „Vocea de marţi”, „Vocea de vineri”, Andrei, Veronica, Alexandra şi restul echipei ies în eter în fiecare pauză, fără o secundă întârziere, cu muzică, ştiri din liceu şi din Galaţi. Echipa Radioului „Infoplus” de la Colegiul Naţional „Al.I. Cuza”, coordonată de profesoarele Magdalena Grigore şi Luminiţa Lupu, a sărbătorit un an de la deschidere în cadrul Săptămânii liceului.

http://www.viata-libera.ro/articol-Clas ... giul_.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.