Jump to content

Ajutor pentru prietenii necuvântători


getta
 Share

Recommended Posts

In aceste zile, de timp liber ptr toata lumea, unde pot gasi si eu un cabient veterinar sau cine-mi poate da un sfat de specialitate ptr un motanel care este in suferinta. de aproximativ 2 zile a inceput sa nu mai manance, sa aibe febra si acum si diaree. Se stinge pe picioare si nu stiu ce sa-i fac. Toate informatiile pe care le-am gasit ma indruma catre un specialist. De unde sa-l iau?

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

Dr. Viorica Caliga - 0236.499.442, are program si duminica - asa ca incearca (str. Crinului - ca punct de reper Masnita, Doua Babe - str. Siderurgistilor)

Dr. Dan Georgescu - 0236.318.406 - cabinetul e in Tiglina II, blv. Cosbuc, bl. M1.

Oricum, incearca sa ajungi cat mai repede!

Daca nu gasesti pe nimeni la telefoanele indicate, intreaba macar la un pet shop - e imposibil sa nu aibe un nr de telefon de la un medic

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

I-am lasat.....Nu pleaca...Ma iubeste prea mult ...E mai credincioasa decat un catzelus...Si o cheama Desiree.Am gasit-o sub o scara cand era cat palma,murdara ,urata,plina de purici ,bolnava (nu vedea ca avea ochisorii lipiti,abia respira ca era foarte racita,nu manca....)Acum e ditamai fitzoasa....Daca pui mana pe ea,se spala juma' de ora... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.