Jump to content

Tecucean mort in sectia de votare


Mikka

Recommended Posts

Un membru al secţiei de votare nr. 201 din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, a decedat, în această dimineaţă, la câteva minute după deschiderea urnelor. Foto (1)

Vezi Galerie Articol

Victima, Ion Călimănescu, în vârstă de 72 de ani, era reprezentantul Partidului România Mare în biroul electoral al secţiei de votare nr. 201 din municipiul Tecuci. Bărbatul a suferit un atac de cord la circa zece minute de la deschiderea secţiei. Surse din cadrul Biroului Electoral Judeţean au declarat că bărbatul venise în grabă, pe jos, la secţia de votare şi, la scurt timp de la sosire, i s-a făcut rău, s-a schimbat la faţă şi a decedat.

Echipajul Ambulanţei Tecuci l-a găsit fără viaţă, stabilind că decesul a survenit în urma unui infarct. Cadavrul urmează să fie preluat de Serviciul de Medcină Legală.

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Galaţi, judecătorul Doru Benescu, a afirmat că PRM, partidul pe care bărbatul decedat îl reprezenta în biroul electoral al secţiei de votare are dreptul să desemneze un alt reprezentant.

Sursa: NewsIn

http://www.realitatea.net/un-barbat-din ... 02766.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.