George Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Cunoaste cinea vreun program translator englez-roman care sa fie cat mai exact, cu mai putine greseli? la orice programe din astea am incercat, imi da traducerea o abrambureala. Stiu ca fara greseli nu se poate de aceeanici nu cer asa ceva. Nu ar avea nimic cateva greseli gramaticale pe ici pe colo, dar sa nu imi mai faca traducerea o abrambureala pe care eu nu sunt capabil sa o descifrez.
Relu Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Nu cred că ai să găseşti aşa ceva. Programele traduc mot-a-mot, de unde şi abrambureala. Cea mai bună experienţă pentru a învăţa engleza e să te uiţi la filme, să cauţi să înţelegi fără să citeşti traducerea ... abia unde nu prinzi sensul frazei sau ai un cuvânt necunoscut, citeşti ...
PICK Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 eu cel mai des folosesc http://translate.google.com
George Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 tocmai l-am incercat inainte sa intreb aici. Tot imi da abrambureala. Ce e drept una mai mica decat celelalte, dar tot abrambureala este.
PICK Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tocmai l-am incercat inainte sa intreb aici. Tot imi da abrambureala. Ce e drept una mai mica decat celelalte, dar tot abrambureala este. Nu o sa gasesti nimic care sa nu dea abrambureala
George Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 O mare surpriza oferita de Google translator. Daca cauti ceva in engleza sau franceza, amesteca si face o bulibaseala de nedescris. Insa pentru celelalte limbi, le traduce aproape la perfectie. Sarba este specialitatea lui. Dintr-un articol lung cat o pagina de ziar, a tradus foarte bine si foarte inteligibil, eroarea fiind de 5 cuvinte care le-a lasat in sarba nestiind sa le traduca.
Recommended Posts