Jump to content

Program translator


George

Recommended Posts

Cunoaste cinea vreun program translator englez-roman care sa fie cat mai exact, cu mai putine greseli? la orice programe din astea am incercat, imi da traducerea o abrambureala. Stiu ca fara greseli nu se poate de aceeanici nu cer asa ceva. Nu ar avea nimic cateva greseli gramaticale pe ici pe colo, dar sa nu imi mai faca traducerea o abrambureala pe care eu nu sunt capabil sa o descifrez.

Link to comment
Share on other sites

Nu cred că ai să găseşti aşa ceva. Programele traduc mot-a-mot, de unde şi abrambureala.

Cea mai bună experienţă pentru a învăţa engleza e să te uiţi la filme, să cauţi să înţelegi fără să citeşti traducerea ... abia unde nu prinzi sensul frazei sau ai un cuvânt necunoscut, citeşti ...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

O mare surpriza oferita de Google translator. Daca cauti ceva in engleza sau franceza, amesteca si face o bulibaseala de nedescris. Insa pentru celelalte limbi, le traduce aproape la perfectie. Sarba este specialitatea lui. Dintr-un articol lung cat o pagina de ziar, a tradus foarte bine si foarte inteligibil, eroarea fiind de 5 cuvinte care le-a lasat in sarba nestiind sa le traduca.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.