Jump to content

De unde se pot inchiria costume ?

Recommended Posts

Posted

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa inchiriez un costum (pt adulti) gen Cenusareasa, Craciunitza, Alba-ca-Zapada etc samd :d si nu prea stiu de unde anume in afara de teatru. Am sunat la Teatrul muzical "Nae Leonard" si am inteles ca inchiriaza costume, iar un pretz estimativ e de 100 RON/zi. Eu am nevoie sa plec din localitate cu acel costum, eventual sa il returnez a 2-a zi si zic eu ca e destul de scump (2 zile = 200 RON :roll: ). Daca stie cineva vreun loc din care as putea inchiria sau ma poate ajuta cumva, i-as ramane recunoscatoare. Orice informatie este binevenita. Astept raspunsurile voastre. :)

Posted

Eu stiam de Teatrul Dramatic, sau cel putin, de acolo imi mai faceau ai mei rost cand eram copil :d Mi se pare un pret exagerat 100 RON la Teatrul Muzical, dar nici nu cunosc alte variante in afara de astea doua..

Posted
De ce nu apelezi la un croitor? De banii ăştia îţi faci costumul tău, pe care apoi să-l închiriezi :idea: ;)

Timpul e prea scurt ca sa apelez la varianta asta. ;)

Posted

Na, că mi-am adus aminte abia acum ... Era la grădiniţă un afiş: cică la Casa Albă, în Centru, se închiriază costume de carnaval.

Posted

Tardiv. Am facut deja rost. Pana la urma am fost politista.....de frontiera :oops: si am avut mare succes. :mrgreen: Am petrecut foarte frumos, alaturi de colegi. Va multumesc pentru raspunsuri.