Jump to content

Un jandarm a dezertat din cauza datoriilor la cămătari


dcp100168

Recommended Posts

Un jandarm a dezertat din cauza datoriilor la cămătari

Tanarul de 27 a disparut de mai bine de o luna. Sotia lui este disperata. Creditorii au inceput sa-i bata acum la usa, iar ea nu are de unde sa inapoieze datoriile de zeci de mii de lei. Sergentul fost vazut pe 17 noiembrie intr-o benzinarie din Sibiu, iar o zi mai tarziu intr-una din Buzau. Angajatii statiilor PECO sustin ca barbatul a alimentat, dar a fugit fara sa plateasca. Femeia este in stare de soc. Si-a dat seama ca sotul ei a plecat de acasa cand a vazut ca ii lipsesc haine si nu mai sunt nici documentele de identitate. Apoi au inceput sa-I bata la usa cei de la care sotul ei s-a imprumutat. Se pare ca barbatul, care pazea sediul DNA Galati, a imprumutat zeci de mii de lei de la superiori, prieteni si camatari. Banii i-ar fi jucat apoi la mai multe cazinouri. Politistii au declansat o ancheta in acest caz, iar pe langa infractiunea de furt barbatul este acuzat si de dezertare. Potrivit superiorilor sai, dupa trei zile de lipsa nejustificata de la serviciu se solicita o ancheta a Parchetului Militar. Chiar daca se va intoarce la familie, barbatul are acum si mai multe probleme pe cap. Atat politia, cat si Parchetul Militar i-au deschis dosare penale. Jandarmul risca sapte ani de inchisoare pentru dezertare, la care se vor adauga si cei pentru acuzatia de furt.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... atari.html

Link to comment
Share on other sites

Jandarm dispărut din cauza datoriilor?

Jandarmul gălăţean Eugen Ionuţ Mihnea nu a mai aşteptat să îşi sărbătorească acasă aniversarea celor 27 de ani, pe care i-a împlinit zilele trecute. Din motive necunoscute a ales să lase baltă totul şi să fugă. Unde? Încă nu se ştie, dar toţi cei care îl cunosc vor să afle. Zvonurile care circulă prin oraş acreditează ideea că ar fi fost dator cămătarilor şi că pierduse mulţi bani la un cazinou. “Devenise foarte preocupat de datorii. Mai târziu am aflat că începuse să piardă bani la jocuri electronice. Acesta e cazinoul unde Ionut ar fi pierdut baniNe-am separat în urmă cu patru luni şi jumătate pentru că ne certam tot mai des”, ne-a povestit, puţin speriată, soţia lui, Georgiana. Membrii familiei au mai spus că, în ultimul timp, tânărul “devenise însingurat din cauza tensiunilor de acasă”. Certurile cu soţia plecau întotdeauna de la bani. Ionuţ Mihnea a început să facă datorii, mai ales printre colegii jandarmi. Sora lui, Dorina, spunea că fratele ei a împrumutat de la un coleg 50 de milioane de lei pentru avansul la o firmă de leasing, prin care şi-a luat un Logan, pentru a face taximetrie. După un timp a aflat că suma împrumutată “s-a dublat”.

http://www.libertatea.ro/stire/jandarm- ... 23026.html

Un jandarm a dezertat din cauza datoriilor la camatari

Caz straniu la Galati, care are ca personaj central un jandarm despre care nu se mai stie nimic de o luna si jumatate. A lasat in urma o sotie cu un copil mic, datorii din cauza jocurilor de noroc, dar si un dosar deschis de sefii sai pentru dezertare. Singurele indicii despre soarta lui sunt imaginile surprinse la doua benzinarii din tara, unde a alimentat si a plecat fara sa plateasca. Jandarmul Eugen Ionut Mihnea nu a lasat in urma niciun bilet prin care sa explice disparitia misterioasa. Rudele au facut imediat legatura cu noptile pierdute de el prin cazinouri, iar apoi au aflat ca avea datorii mari. Cunoscutii cred ca jandarmul si-a planuit fuga. Pe 16 octombrie si-a luat de acasa hainele si actele. I-a spus sotiei, cu care chiar s-a certat din cauza banilor, ca are de facut un drum la Bucuresti. De atunci, niciun semn de viata. In ziua in care a disparut, jandarmul, care avea ca obiectiv de paza sediul DNA Galati, si-a scos toti banii de pe card. A urmat un traseu ciudat. A trecut pe la Sibiu si Buzau, unde a facut plinul masinii in cate o benzinarie, din care a plecat fara sa plateasca. In timp ce femeia se roaga sa i se intoarca barbatul si sa nu o lase singura cu un copil de doi ani, procurorii de la parchetul militar il cauta si ei pe tanarul de 27 de ani. Va fi acuzat de dezertare si risca trei ani de inchisoare.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... atari.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.