Jump to content

Noii parlamentari ai Galaţiului (2008-2012)


dcp100168

Recommended Posts

Au fost stabiliţi, în sfârşit, cei 13 parlamentari de Galaţi pentru legislatura 2008-2012

SENAT

Colegiul 1 - Laurenţiu Chirvăsuţă - PSD

Colegiul 2 - Gheorghe Saghian - PSD

Colegiul 3 - Paul Ichim - PNL

Colegiul 4 - Marius Necula - PDL

CAMERA DEPUTAŢILOR

Colegiul 1 - Victor Paul Dobre - PNL

Colegiul 2 - Mircea Toader - PDL

Colegiul 3 - Carmen Axenie - PDL

Colegiul 4 - Viorel Ştefan - PSD

Colegiul 5 - Dan Nica - PSD

Colegiul 6 - Florin Pâslaru - PSD

Colegiul 7 - Lucreţia Roşca - PSD

Colegiul 8 - Bogdan Ciucă - PC

Colegiul 9 - Mihail Boldea- PDL

Camera Deputaţilor

Colegiu, Nume, Partid, Voturi obţinute, Vârsta, Informaţii

Colegiul 1, Victor Paul Dobre, PNL, 8.765 de voturi, 56 de ani, inginer, secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, fost deputat în mandatul 2000‑2004, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi

Colegiul 2, Mircea Nicu Toader, PD‑L, 9.524 de voturi, 60 de ani şef mecanic maritim, inginer, ex‑secretar de stat în Ministerul Administraţiei, consilier expert, consilier judeţean, fost deputat în mandatul 2000‑2004

Colegiul 3, Carmen Axenie, PD‑L, 3.949 de voturi, 37 de ani, avocat (Tecuci)

Colegiul 4, Viorel Ştefan, PSD, 8.928 de voturi, 54 de ani, economist, senator cu trei mandate

Colegiul 5, Dan Nica, PSD, 18.256 de voturi, 48 de ani, inginer, fost ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor, deputat cu trei mandate

Colegiul 6, Florin Pâslaru, PSD, 9.355 de voturi, 49 de ani, inginer, consilier local, manager

Colegiul 7, Lucreţia Roşca, PSD, 9.095 de voturi, 50 de ani, medic, consilier local aflat la al doilea mandat

Colegiul 8, Bogdan Ciucă, PC, 13.283 de voturi, 40 de ani, notar public, deputat

Colegiul 9, Mihail Boldea, PD‑L, 6.957 de voturi, 32 de ani, avocat

Senat

Colegiul 1, Laurenţiu Chirvăsuţă, PSD, 20.895 de voturi, 43 de ani, inginer, director de firmă, fost consilier judeţean (Tecuci)

Colegiul 2, Gheorghe Saghian, PSD, 27.206 de voturi, 58 de ani, inginer agronom

Colegiul 3, Paul Ichim, PNL, 6.421 de voturi, 53 de ani, medic primar chirurgie generală, şef secţie Chirurgie III Spitalul Judeţean, consilier judeţean

Colegiul 4, Marius Necula, PD‑L, 15.869 de voturi, 44 de ani, inginer, fost prefect al judeţului Galaţi, consilier judeţean

Link to comment
Share on other sites

Probabil ca nu vom mai auzi nimic despre ei in urmatorii 4 ani.. oricum, speranta moare ultima, nu?

Ba o sa auzim; ca e cercetat, ca si-a facut, ca si-a dres... In parlament oricum se doarme, se lipseste si se pun la cale afaceri proprii pe banii bugetului... In rest, slabe sperante sa faca vreunul ceva si pentru plebe.

Link to comment
Share on other sites

Gălăţeni, la muncă-n Parlament

Iarna bobocilor parlamentari

* Ce-au sperat şi ce pregătesc parlamentarii gălăţeni debutanţi * De la irigaţii la Electrocentrale, de la odihnă la Sănătate, de la drumul expres la banii publici

A. - "Aţi mizat pe victorie?" şi B. "Aveţi deja în proiect o iniţiativă legislativă?", au fost cele două întrebări pe care le-am pus parlamentarilor gălăţeni "debutanţi". Adică celor care intră acum pentru prima oară în Legislativul României.

Gheorghe Saghian, senator PSD. A: "Nu m-am aşteptat... dar am crezut în victorie, pentru că am muncit mult în judeţ, am făcut lucruri bune şi ca specialist, şi ca director la Direcţia Agricolă. Am şi mulţi prieteni." B: "Sunt mai multe iniţiative, bineînţeles, pe Agricultură. În primul rând, pe problema irigaţiilor, unde nu merge treaba, unde o parte din fostul patrimoniu a fost privatizat... De asemenea, pentru sprijinirea agricultorilor de către stat, nu numai de către UE. Trebuie şi legi legate de fondul funciar, de cadastru: terenul este extrem de fărâmiţat – sunt şi oameni cu trei hectare risipite în cinci locuri. Va trebui gândită şi o lege a asocierilor. Toate ţările UE au legi ale cooperativelor agricole; noi ne-am inspirat după un model japonez, care nu ni se potriveşte!"

Laurenţiu Chirvăsuţă, senator PSD. A: "Da, eu am spus de prima oară că am să câştig, fiind născut acolo. Aveam mai multe atuuri." B: "Am în vedere reabilitarea şi extinderea sistemului de irigaţii. Şi, pentru că zona Tecuciului are nevoie de locuri de muncă, mă voi ocupa de mai buna absorbţie a fondurilor structurale."

Marius Necula, senator PD-L. A: "Sincer să fiu, am avut sentimentul că voi câştiga. Rezultatul a fost pe undeva pe măsura aşteptărilor." B: "Cele pe care le-am spus şi în campanie. Dar în primul rând vreau neapărat să iniţiez o comisie care să cerceteze modul în care s-a cumpărat Electrocentrale şi dacă este ceva în spatele aceastei grabe suspecte."

Paul Ichim, senator PNL. A: "Nu" B: "M-am gândit deja şi am vorbit şi cu colegii – sunt lucruri observate în campania la locale. Caut răspunsuri! Vreau să mă dumiresc, de exemplu, să-mi spună cei de la Finanţe: de ce o lucrare la un particular costă mult mai puţin decât una făcută pe bani publici?! Căci am văzut câte o şcoală în care construcţia unui closet a costat, legal, miliarde! Pe aceeaşi bani, cu alte soluţii legale, ar trebui să se poată face mai multe lucrări! Mai vreau să văd de ce s-a stabilit, de exemplu, la Spitalul Judeţean din Galaţi, un indice de complexitate mic, în timp ce un spital de doi lei şi trei bani din Mureş are indicele mare, ca să nu falimenteze. Ar mai fi ceva de făcut pentru ca farmaciile să nu fie înghiţite de lanţurile de farmacii."

Florin Pâslaru, deputat PSD. A: "Am crezut din primul moment în victorie, altfel nu aş fi început campania! Lumea mă ştia, sunt un neastâmpărat: am fost la ADP, am fost consilier local şi am făcut peste tot treabă... Am stat bine în sondaje, iar colegiul meu avea şi centrul oraşului, unde PSD nu a câştigat până acum." B: "Din prima săptămână vreau să mă ocup de viitorul drum expres Galaţi-Bucureşti. N-am să spun, retoric, că o fac pentru gălăţeni; şi eu fac de două-trei ori pe săptămână acest drum! Sincer, mă gândesc nu numai la cei care îl fac, la fel cu mine, dar şi la faptul că pentru investitori este important să poată veni pe acest drum rapid şi pentru asta voi colabora şi cu ceilalţi parlamentari, indiferent de culoarea lor politică. Am câştigat într-un colegiu care se întinde până la graniţa UE şi aici este şi Zona Liberă, şi Parcul Industrial, unde pot veni investitori..."

Lucreţia Roşca, deputat PSD. A: "Mă aşteptam la mai mult. Voiam cel puţin 50,01 la sută." B: "Aş vrea să modificăm Contractul-cadru. Şi să rezolvăm problema vânzării cabinetelor medicale. Aş vrea să-mi bag nasul şi în Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, să avem şi noi şansele femeilor din UE..."

Mihail Boldea, deputat PD-L. A: "Am spus-o tot timpul! Ştiam că locul doi se va premia, că vor câştiga cei cu mai multe voturi, dar şi cei mai bine plasaţi în acelaşi partid." B: "Credeţi-mă că, vorba poetului, ! Să-mi trag puţin sufletul: am avut cea mai lungă campanie, am început pe 13 septembrie! Dar nu va fi timp de odihnă, urmează jurământul şi toate celelalte. Sigur, mă voi ocupa de problemele din Justiţie, pentru că acestea sunt multe!"

Carmen Axenie, deputat PD-L. A: "Nimeni nu-mi dădea nicio şansă, într-un fief al PNL şi PSD. Din zece comune, aveam doar două comune conduse de primari PD-L. Sinceră să fiu, nici eu nu credeam şi eram bucuroasă oricum să aduc mai multe voturi partidului. Am avut noroc." B: "Plec la drum cu bună-credinţă şi mă gândesc la foarte multe lucruri. În primul rând, la tinerii fără slujbă, care nu au asigurări de Sănătate, nu primesc asistenţă medicală gratuită. Îmi amintesc chiar de mama, rămasă văduvă şi fără serviciu la 42 de ani."

După cum vedeţi, parlamentarii noştri au fost mai mult sau mai puţin optimişti, dar au deja măcar câte o "temă de casă". Deci, deocamdată, viitorul sună bine...

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28610

Link to comment
Share on other sites

Certificate de parlamentari pentru cei 13 aleşi

Presedintele Biroului Electoral Judetean, judecătorul Doru Benescu, va înmâna luni certificatele de parlamentar, celor nouă deputaţi şi patru senatori ce vor reprezenta Galaţiul în Parlament, transmite corespondentul AMOS News. Festivitatea de înmânare a certificatelor de parlamentar va avea loc la sediul Prefecturii, în prezenţa prefectului Gabriel Panaitescu şi a altor oficialităţi.

Link to comment
Share on other sites

Aleşii gălăţeni au primit certificatele de parlamentari

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ), judecătorul Doru Benescu, a înmânat astăzi certificatele de parlamentar celor nouă deputaţi şi patru senatori ce vor reprezenta Galaţiul în Parlament, transmite corespondentul AMOS News. Festivitatea de înmânare a certificatelor de parlamentar a avut loc la sediul Prefecturii , în prezenţa prefectului Gabriel Panaitescu şi a altor oficialităţi. Galaţiul intră în Parlament cu nouă deputaţi şi patru senatori. Cei 13 parlamentari sunt : Dan Nica – deputat PSD, Bogdan Ciucă - deputat Alianţa PSD-PC, Ştefan Viorel – deputat PSD, Lucreţia Roşca – deputat PSD, Florin Pâslaru - deputat PSD, Mircea Toader – deputat PDL, Mihail Boldea – deputat PDL, Carmen Axenie - deputat PDL, Victor Paul Dobre - deputat PNL, Gheorghe Saghian – senator PSD, Laurenţiu Chirvăsuţă – senator PSD, Marius Necula - senator PDL şi Paul Ichim - senator PNL.

De la eveniment au lipsit motivat preşedintele PSD Galaţi, deputatul Dan Nica, preşedintele PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, prim-vicepreşedintele PDL Galaţi, deputatul Mircea Toader şi vicepreşedinte PC, deputatul Bogdan Liviu Ciucă. Cei patru parlamentari nu au putut fi prezenţi la cremonia de înmânare a certificatelor de parlamentar, întrucât fac parte din structurile de conducere si au fost chemaţi la negocieri.

Link to comment
Share on other sites

Boboci şi veterani

Prima zi de Parlament

Astăzi, la ora 12,00, cei 15 uninominali aleşi pe 30 noiembrie din colegiile gălăţene vor trăi emoţiile (sau plictiseala) primei şedinţe de plen din legislatura 2008 ‑ 2012. Cei 11 deputaţi (nouă politicieni şi doi de la minorităţi) sunt mai norocoşi. În fiecare grup parlamentar există cel puţin un veteran care va putea fi ghid pentru colegii boboci. Astfel, grupul PSD+PC, format din Lucreţia Roşca, Florin Pâslaru şi Viorel Ştefan, are doi îndrumători cu experienţă: Bogdan Ciucă şi Dan Nica. Pentru deputaţii PD‑L Carmen Axenie şi Mihail Boldea, îndrumător prin Parlament este Mircea Toader, care bănuim că mai ştie de acum patru ani care sunt potecile parlamentare din Casa Poporului. Victor Paul Dobre nu va avea însă tovărăşie pentru că este singurul deputat PNL din Galaţi şi se descurcă pentru că a mai avut un mandat. Cât despre cei doi deputaţi ai minorităţilor, Nicolae Păun (Partida Romilor „Pro Europa”) şi Dragoş‑Gabriel Zisopol (Uniunea Elenă din România) amândoi se vor descurca pentru că au deja experienţă parlamentară.

Senatorii sunt cu toţii „bobocei” aşa că vor trebui să se descurce cum pot. E drept, pot cere sfatul şi harta de la fostul senator PSD Viorel Ştefan, care a petrecut trei mandate în această Cameră a Parlamentului.

Spre deosebire de senatori, deputaţii au fost invitaţi încă de vineri pentru îndeplinirea formalităţilor necesare preluării mandatului de parlamentar: completarea şi depunerea fişei deputatului, a declaraţiilor de avere şi de interese, a formularului de date care trebuie cuprinse în lista care va fi trimisă Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, precum şi un curriculum vitae. Pentru că sunt mai mulţi decât senatorii, deputaţii au fost programaţi la formalităţi şi ultima zi în care mai pot completa documentele este 17 decembrie, ora 20.00.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28820

Link to comment
Share on other sites

Profil de parlamentar: Laurentiu Chirvasuta

Omul de afaceri Laurentiu Chirvasuta, vicepresedinte al organizatiei PSD Tecuci, a obtinut la alegerile din 30 noiembrie primul mandat de senator, fiind considerat una dintre marile surprize ale social-democratilor. El s-a clasat pe primul loc in colegiul 1 Senat, din vestul judetului Galati, cu 20.895 de voturi (36,76%), fiind urmat de deputatul PD-L Constantin Petrea, cu 16.643 de voturi (29,28%) si senatorul PNL Paul Pacuraru, fost ministru al Muncii, cu 15.344 de voturi (26,99%).

Laurentiu Chirvasuta a declarat, pentru AGERPRES, ca prioritatile lui parlamentare sunt legate de rezolvarea problemelor din colegiul pe care il reprezinta si care cuprinde zona urbana a municipiului Tecuci si marele bazin legumicol din jurul localitatii Matca. "Sunt preocupat sa ajut taranul roman si centrele de colectare a legumelor si fructelor din colegiul meu. Zona mea este preponderent agrara, de aceea industrializarea legumelor si fructelor, depozitarea si livrarea lor constituie prioritatile mele.

De asemenea, locuinte sociale pentru Tecuci si fonduri pentru un spital nou, promis de 18 ani incoace. Teoretic, ar trebui sa fim la guvernare ca sa putem face ceea ce am promis. In conditiile in care nu suntem la guvernare stam cu capul plecat", a spus Chirvasuta. El si-ar dori sa lucreze in Comisia de administratie a Camerei Deputatilor. Laurentiu Chirvasuta s-a nascut la 1 mai 1965, in Tecuci.

A absolvit Facultatea de Constructii din Iasi si este administrator la o firma de lucrari reabilitare gaze. Este casatorit si are doua fete de 13 si 16 ani. "Nu am hobby-uri. Munca este hobby-ul meu", sustine Laurentiu Chirvasuta.

http://www.stirilocale.ro/galati/Profil ... 14709.html

Link to comment
Share on other sites

Profil de parlamentar: Mihai Boldea

Avocatul Mihai Boldea, cel mai tanar parlamentar ales din judetul Galati, la cei 32 de ani ai sai, a obtinut, la alegerile din 30 noiembrie, primul mandat de deputat din partea PD-L. El a candidat in colegiul 9 pentru deputati, din Galati, unde a ocupat locul doi cu 6.957 de voturi (34.94%), fiind devansat de deputatul Aurel Nechita (PSD), cu 8.943 de voturi (44,91%), obtinand mandatul prin redistribuire. Mihai Boldea a declarat pentru AGERPRES ca prioritatea lui este sa afle unde este Parlamentul si unde ii este locul. "In primul rand, trebuie sa invat Parlamentul ca si cladire, nu stiu unde voi locui si unde-mi este locul". Boldea a spus ca intentiile lui parlamentare sunt indisolubil legate de cum se va crea noua guvernare. "Intentiile mele parlamentare sunt foarte clare, in functie de coalitiile guvernamentale care se vor realiza la nivel central, fie singuri, fie impreuna cu PNL sau PSD, dupa cum urmeaza a se stabili", a spus acesta. Proaspatul deputat doreste sa faca parte din Comisia juridica a Camerei Deputatilor.

"Eu, deputatul Boldea, vreau Comisia juridica cu siguranta si de aici voi incerca sa realizez o restructurare a sistemului judiciar, mai ales in ceea ce priveste finalizarea procedurilor penale si civile despre care se vorbeste de mai bine de patru ani. Practic, legile din justitie trebuie adaptate la situatia economica si politica actuala. De exemplu, grila de notariat. La un moment dat, preturile au scazut, iar grila nu mai este in concordanta cu actualele preturi".

Mihai Boldea s-a nascut pe 9 martie 1976, in Galati. Mama este profesoara, tatal inginer si mai are doi frati, ambii medici. A absolvit Facultatea de Drept din Iasi, in 1998 a intrat ca avocat in Baroul Galati, iar din 1999 este avocat definitiv cu cabinet de avocatura individual in care are trei stagiari. Este divortat, dupa un mariaj de numai un an.Este instructor de arte martiale, are centura neagra in Aikido si ii place raftingul, "dar la noi nu prea poti sa-l practici". Ii plac calatoriile in strainatate "sa o iei de nebun pe strazi si sa te bucuri de libertatea pe care ti-o ofera Occidentul".

http://www.stirilocale.ro/galati/Profil ... 12457.html

Averea la vedere

Boldea - şapte case

În campania electorală, avocatul Mihail Boldea spunea că nu vrea un mandat în Camera Deputaţilor ca să se îmbogăţească. Poate că mulţi dintre gălăţeni au dat din cap sceptici în faţa unei asemenea mărturisiri. Dovada imbatabilă că deputatul PD-L Mihail Boldea are deja o situaţie materială de invidiat o constituie declaraţia sa de avere publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor. La capitolul imobiliare, deputatul declară un teren intravilan, o casă de locuit şi nu mai puţin de şase apartamente în diferite zone ale municipiului Galaţi. Anul acesta avocatul a înstrăinat un apartament cu patru camere. Designerii ar avea numai cuvinte de laudă pentru gusturile avocatului în materie de bijuterii masculine. Mihail Boldea declară patru ceasuri de mână, dintre care un Baumercier, în valoare de 18.000 de euro, dar şi două tablouri semnate de Mărculescu, în valoare de 5.000 de euro.

Nici financiar, Boldea n-o duce rău deloc. În cele două depozite, deputatul are 500.000 de euro şi 60.000 de lei. La capitolul datorii, deputatul mărturiseşte debite de 500.000 de euro, respectiv, 30.000 de euro. Veniturile tânărului deputat provin din două surse: cabinetul individual de avocatură îi aduce anual 150.000 de lei, iar apartamentele închiriate – 15.000 de euro.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29001

Link to comment
Share on other sites

Profil de parlamentar: Gheorghe Saghian

Inginerul agronom Gheorghe Saghian a obtinut, la alegerile din 30 noiembrie, primul mandat de senator din partea PSD. El a candidat in colegiul 2 Senat, din jumatatea estica a judetului Galati, pe care si l-a adjudecat cu 27.206 voturi si un procent majoritar de 61,90%. Pe locul doi s-a clasat deputatul PD-L, Petru Lificiu, cu 9.585 de voturi (21,80%), iar pe locul trei directorul Autoritatii Judetene de Sanatate Publica Galati, dr. Sorin Ungurianu (PNL), cu 4.391 de voturi(9,59%). Gheorghe Saghian a declarat pentru AGERPRES ca prioritatea lui parlamentara este legislatia in agricultura si ca va activa in cadrul Comisiei pentru agricultura din Senat, unde stapaneste, sustine el, "lucrurile foarte bine si se respecta principiul omul potrivit la locul potrivit".

"Doresc pret minim garantat, pret minim de piata, comasarea terenurilor, care este cea mai mare problema a taranilor pentru ca suprafata agricola este faramitata si nu se poate face agricultura performanta. De asemenea, reabilitarea sistemului de irigatii si modificarea legii de imbunatatiri funciare, pentru ca nu este ceea ce ne-am dorit noi.

Vreau sa contribui decisiv ca agricultura sa se revigoreze, pentru asta merg in Parlament. Agricultura poate sa redreseze situatia economica a Romaniei si priveste aproape jumatate din populatia tarii", a spus senatorul PSD. Saghian a spus ca PSD trebuie sa guverneze, indiferent alaturi de cine. "Cred ca noi o sa fim la guvernare pentru ca un partid cu oameni inteligenti nu doreste altceva decat sa guverneze. Nu ma intereseaza cu cine sa fie PSD la guvernare, important este sa fie la guvernare si sa-si indeplineasca promisiunile. Iar, in special, sa aiba ministrul agriculturii", a mentionat Saghian.

"Hobby-ul meu este pamantul", spune acesta. Cat despre pescuit, a doua sa pasiune, Saghian a spus: "Acum ma gandesc mai putin la pescuit. Ma gandesc mereu ca cei care m-au votat si-au pus mari sperante in mine si nu vreau sa-i dezamagesc. Asteapta sa fac ceva. Vocea lor trebuie auzita in Parlament prin mine. Aceasta este obligatia mea morala fata de ei". Gheorghe Saghian s-a nascut la 4 iunie 1950, in comuna Munteni, judetul Galati. Este de profesie inginer agronom, casatorit, are doi copii, la randul lor acestia fiind ingineri agronomi. El este vicepresedinte PSD Galati si a fost director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, in perioada 2000-2004.

http://www.stirilocale.ro/galati/Profil ... 11045.html

Link to comment
Share on other sites

Profil de parlamentar: Florin Paslaru

Consilierul local social-democrat Florin Paslaru, de profesie inginer piscicol, a obtinut la alegerile din 30 noiembrie primul mandat de deputat. El si-a adjudecat mandatul, dupa ce la votul popular in colegiul 6 Galati a obtinut 9.355 de voturi (38,15%), fiind urmat de democrat-liberalul Doru Resmerita, cu 8.716 de voturi (35,54%), si liberalul Sandu Traian, cu 3.964 de voturi (16,16%). Florin Paslaru a declarat, pentru AGERPRES, ca prioritatile lui parlamentare sunt sustinerea executarii lucrarilor la drumul expres Galati - Braila pentru atragerea de investitori si crearea de noi locuri de munca in Galati, mai ales in domeniul serviciilor.

"Cred ca asocierea cu PD-L este singura noastra sansa de a intra la guvernare. Cred ca vom avea ministri si sefi de agentii din Galati", a spus Paslaru. Deputatul ar vrea sa faca parte dintr-o comisie parlamentara in care sa se poata "bate" pentru galateni, mai ales ca isi doreste sa fie ales din nou. "Eu am vrut comisia SRI, dar mi s-a spus sa stau la rand pentru ca sunt la si altii, deocamdata", a spus Paslaru, care oscileaza intre comisiile de servicii, administratie si cultura.

"In orice comisie ma voi duce, cu siguranta voi face treaba. Nu as vrea sa fac parte din comisia de abuzuri pentru ca nu imi place sa fac parte din comisii care fac anchete", a spus Paslaru. Florin Paslaru s-a nascut la 5 septembrie 1959, in Odobesti, judetul Vrancea. Este casatorit si are un baiat. A absolvit Facultatea de chimie alimentara din Galati si Institutul economic de la Iasi (IDD). Are un masterat in administratie publica. A intrat in PSD in 1992 si, dupa cum sustine, "a facut de toate": "Am carat valiza, am lipit afise, am facut campanie", povesteste Paslaru, care are deja doua mandate de consilier local. Ii place sportul, indeosebi schiul si patinajul si a fost hocheist de performanta.

"Imi plac miscarea in aer liber, persoanele inteligente si femeile frumoase", mai spune deputatul nou ales.

http://www.stirilocale.ro/galati/Profil ... 14711.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Primul lor Crăciun ca parlamentari

Crăciunul a venit anul acesta pentru Cristina Pocora cu un cadou pe măsură: primul mandat de deputat. Parlamentarul liberal nu va face totuşi petrecere mare acum, pentru că se pregăteşte de chef abia de Revelion, când va pleca în Spania. Crăciunul îl va face la Bucureşti, alături de iubitul ei. Cristina Pocora vrea să se odihnească de Crăciun, după alergătura din campanie. Nu va merge nici la mama ei la Galaţi, chiar dacă a momit-o cu cârnaţi şi sarmale. “Rămân în Bucureşti cu riscul că anul acesta nu mă voi răsfăţa cu sarmalele mamei. Fac eu o salată de beof, pui la cuptor cu legume şi cartofi şi plăcintă cu brânză, iar asta o să ne fie masa de Crăciun. Lângă pui pun şi puţin, porc pentru că aşa e tradiţia, deşi nici eu şi nici prietenul meu nu ne omorâm cu mâncatul”.

Deputata şi-a aranjat anul acesta bradul în ciclam şi auriu. L-a cumpărat chiar ea. “Anul trecut l-am trimis pe prietenul meu să îl ia şi a ales unul dezastruos de chel şi m-am supărat. Anul ăsta l-am ales eu. Nu pot zice că e mai puţin chel, dar nu mai am pe cine să mă supăr! El l-a cioplit, eu l-am împodobit”, ne-a povestit Pocora.

Reţetă de deputat

Cristina Pocora e maestră în reţeta de plăcintă cu brânză şi răvaşe. Foile le cumpără sau le face dintr-un ou, făină, apă, praf de sare şi ulei. Pentru o tavă, în compo-ziţie intră 2-3 ouă care se bat bine cu 3-4 linguri de zahăr, sare un strop, vanilie după gust. Se amestecă apoi totul cu brânza proaspătă de vaci în care se pune un pumn de stafide. Tava se unge, se pune o foaie, compoziţia şi altă foaie. Pe deasupra se întinde puţin ou cu zahăr şi smântână. De Anul Nou, în brânză se pun şi răvaşele, legate în celofan.

http://www.click.ro/actualitate/primul- ... rlamentari

Link to comment
Share on other sites

Comisiile Parlamentului

Trei preşedinţi gălăţeni

Politicienii aleşi de gălăţeni se bucură de mare încredere în rândul colegilor lor, altfel nu se explică faptul că nu mai puţin de cinci dintre cei 11 deputaţi vor ocupa funcţii de mare răspundere în comisiile de specialitate ale Parlamentului. Social-democratul Viorel Ştefan a fost ales preşedintele Comisiei de Buget-finanţe, cea mai importantă structură din Camera Deputaţilor. Ştefan este obişnuit să aibă „pâinea şi cuţitul” când e vorba de buget pentru că a mai condus ca preşedinte şi ulterior ca vicepreşedinte Comisia de Buget a Senatului în mandatele 2000-2004 şi 2004-2008. Liberalul Victor Paul Dobre va conduce în următorii patru ani Comisa pentru Muncă a Camerei Deputaţilor. După atâta administraţie ca secretar de stat, prefect şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţului, Dobre se va ocupa acum de relaţiile de muncă şi de protecţia socială. Nicolae Păun, deputatul Partidei Romilor „Pro Europa”, este preşedintele Comisiei pentru Drepturile Omului. Conservatorul Bogdan Ciucă are încă din mandatul trecut experienţa Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, motiv pentru care a fost ales vicepreşedinte. Pentru că sunt avocaţi, deputaţii PD-L Mihail Boldea şi Carmen Axenie sunt membri în Comisia Juridică.

Deputatul PSD Florin Pâslaru, deşi aflat la primul mandat parlamentar, va fi secretarul Comisiei de Cultură.

Vicepremierul Dan Nica face parte din Comisia de IT a Camerei. Deputata PSD Lucreţia Roşca va activa în Comisia de Sănătate, aşa cum era şi normal din moment ce este medic de profesie. Democrat-liberalul Mircea Toader face parte din Comisia de Industrii şi Servicii. În Comisia pentru Învăţământ şi Sport va lucra deputatul comunităţii elene, Dragoş Gabriel Zisopol.

Pentru că sunt „boboci”, senatorii din Galaţi nu au prins nicio funcţie de conducere în Comisii. Social-democratul Gheorghe Saghian va activa în Comisia de Agricultură, iar colegul său Laurenţiu Chirvăsuţă la Privatizare. Senatorul PD-L Marius Necula face parte din două comisii: Administraţie Publică şi Drepturile Omului. Liberalul Paul Ichim a fost inclus, de asemenea, în două comisii: Sănătate şi Comisia pentru Egalitate de Şanse.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29070

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Avere de fost ministru

Deputatul PNL Victor Paul Dobre şi‑a făcut publice averea şi interesele încă de la finele anului trecut. Vă prezentăm care sunt punctele forte ale celor două documente completate de fostul secretar de stat în Ministerul Internelor şi Reformei Administrative.

În declaraţia de interese, Dobre scrie că este asociat la două SRL‑uri din Galaţi, unde are acţiuni sau părţi sociale în valoare totală de 23.240 de lei. Politicianul mai mărturiseşte că este implicat în programul de privatizare în masă al societăţii Comtec SA Tecuci. Tot în pagina de interese, deputatul afirmă că este membru în Colegiul Camerei de Comerţ Galaţi, membru în Consiliul de Supreveghere al SC Petrom SA, membru în Comitetul EximBank SA şi membru al Consiliului Economico‑Social. Dobre este vicepreşedinte la nivel naţional al PNL şi liderul organizaţiei judeţene a PNL Galaţi.

Imobile şi indemnizaţii

La capitolul imobiliare, Victor Paul Dobre a avut ce scrie în declaraţia de avere. Deputatul deţine două terenuri intravilane – unul de 1080 mp în Galaţi şi unul de 41 mp, în indiviziune, în Bucureşti – şi două terenuri agricole moştenite, unul la Tecuci, unul la Drăgăneşti, fiecare de câte patru hectare. Deputatul are o casă de 373 mp în Galaţi, un apartament de 59 mp în Bucureşti şi un spaţiu de producţie de 79 mp în Galaţi. Deputatul poate face naveta Bucureşti‑Galaţi şi retur cu un BMW seria 1 fabricat în 2007. Deputatul face economii în trei bănci. Are un singur depozit bancar în valoare de 117.102, şi trei conturi curente în valoare totală de 111.253 de lei. Liberalul nu are niciun fel de datorii. De la Ministerul Internelor, fostul „ministru al necazurilor” a primit suma forfetară de 14.400 de lei şi indemnizaţia de 49.917 lei. Indemnizaţiile primite de la AVAS, Petrom, EximBank, Consiliul Economico‑Social şi Camera de Comerţi Galaţi i‑au adus un venit de aproximativ 170.000 de lei.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29170

Link to comment
Share on other sites

Ciucă, un deputat cu pasiuni excentrice

Vicepreşedintele Comi­siei Juridice din Camera Deputaţilor, conservatorul Bogdan Ciucă, n‑a făcut niciodată un secret din pasiunea sa pentru arta africană şi orientală. În plus, deputatul rămâne fidel profesiei sale de notar. Faptul că mama sa s‑a stins din viaţă din cauza unei cumplite boli, cancerul, l‑a determinat pe Ciucă să intre în lupta cu această teribilă maladie. Iată care sunt interesele, afacerile şi averea deputatului Bogdan Ciucă:

Bogdan Ciucă este acţionar la patru societăţi, Interomega, Interalfa, RHB Logistic şi American Nautic, ultima aflată în lichidare. Ciucă este vicepreşedintele a două asociaţii: Crucea Roşie Română – Galaţi şi Asociaţia Judeţeană de Hochei pe Gheaţă. Politicianul este membru în Biroul Director al Ligii Navale şi face parte din Asociaţia Naţională a Tinerilor Jurişti din România, Asociaţia Naţională de Prevenire şi Combatere a Cancerului, Asociaţia Internaţională de Drept Penal şi e membru aderent al Uniunii Internaţionale a Notarilor Publici. În acelaşi timp conduce Corpul Notarilor Publici. Politic, Bogdan Ciucă ocupă nu mai puţin de patru funcţii la nivel local, judeţean şi naţional. Bogdan Ciucă este vicepreşedinte la nivel naţional şi membru al Biroului Politic al PC, liderul Organizaţiei Municipale a PC Galaţi şi prim‑vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PC Galaţi, adică întâiul după Eugen Durbacă.

Imobiliar, deputatului îi merge destul de bine, dar cu ipotecă. Are două terenuri intravilane în Galaţi (unul cu ipotecă), un teren forestier la Soveja şi unul arabil, în comuna Ciolpani, judeţul Ilfov, tot cu ipotecă. În Galaţi, deputatul are două case, dintre care una cumpărată cu ipotecă, ambele în renovare, şi un garaj. Politicianul circulă cu un autoturism Cielo, fabricat în 1999 şi cumpărat în leasing.

Pasionat de călătorii, Bogdan Ciucă s‑a obişnuit să plătească pentru extrabagaj la aeroport. Pasiunea sa pentru artă înseamnă şi foarte mulţi bani. Deputatul declară că are zece măşti africane în valoare de 4.000 de euro, statuete cubaneze de 4.500 de euro, o mască indoneziană de 1.200 de euro şi una africană de 3.000 de euro.

Deputatul este de trei ori dator la Banca Transilvania, unde are de plătit trei credite în valoare totală de 378.959 euro. Politicianul declară că obţine venituri din indemnizaţia de deputat – 42.781 de lei, din activitatea juridică a biroului notarial ‑ 298.242 de lei, iar din cursul de masterat în Criminologie pe care îl ţine ca lector la Universitatea “Danubius” obţine un venit brut de 12.000 de lei anual.

Prevăzător ca orice jurist, deputatul îşi încheie ambele declaraţii, şi de avere, şi de interese, cu precizarea: „Toate datele din prezenta declaraţie sunt date cu bună‑credinţă, eventualele omisiuni, inexactităţi sunt făcute fără intenţie”.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29218

Link to comment
Share on other sites

Parlamentarii gălăţenii, între "Top 300" şi "sărac şi curat"

Unii dintre noii politicieni pe care i-am trimis în Parlament la 30 noiembrie ar putea îngroşa cu uşurinţă rândurile celor mai bogaţi oameni ai României, dar avem şi aleşi care nu se pot lăuda cu mai mult decât are un cetăţean de rând, respectiv o casă şi o maşină. Cel puţin asta reiese din declaraţiile de avere pe care au fost nevoiţi parlamentarii să le completeze la început de mandat.

Săracii palamentari bogaţi...

Câţiva parlamentari gălăţeni, experimentaţi sau nu în tainele Parlamentului, întregesc cu brio numărul celor înstăriţi în adevăratul sens al cuvântului, numărându-se printre cei mai bogaţi parlamentari.

Unul dintre cei mai înstăriţi gălăţeni, care a poposit în Parlament odată cu alegerile din 30 noiembrie, este democrat-liberalul Mihail Boldea. Acesta are un teren în Galaţi şi, nici mai mult, nici mai puţin de şapte locuinţe achiziţionate în perioada 2002 - 2008. La acestea se adaugă două ceasuri de mână, în valoare totală de 18.000 de euro, şi tablouri în valoare de 5.000 de euro. Democrat-liberalul a mai vândut în ultimul an un apartament cu patru camere în valoare totală de 60 de mii de euro. Acesta mai figurează cu depozite la bănci în valoare de 500 de mii de euro şi unul de 60 de mii de lei, plus 15 mii de euro pe care-i scoate anul din contracte de închiriere ale unor apartamente, dar are şi datorii de 530 de mii de euro.

Din urmă vine repejor senatorul PD-L Marius Necula, care se poate lăuda cu două terenuri cumpărate personal, unul în municipiul Galaţi şi altul în judeţul Constanţa. Acesta mai are cinci locuinţe în Galaţi, una fiind încă în construcţie, bijuterii de damă şi bărbaţi în valoare de 20.000 de euro, tablouri şi icoane de 20.000 de euro, un cont în bancă în valoare de 10.000 de euro, dar şi datorii la două bănci, în valoare totală de 175.000 de euro.

Fostul senator, actualmente deputat, Viorel Ştefan are în declaraţia de avere o locuinţă în Galaţi trecută pe numele copilului şi un autoturism achiziţionat în 2006. În acelaşi an a vândut un pachet de acţiuni care i-a adus aproximativ 229 de mii de euro. Acesta se mai bucură de conturi şi depozite bancare în valoare de 1.250.000 de lei şi plasamente financiare în valoare de peste 3.000.000 de lei noi.

Democrat-liberalul Mircea Nicu Toader are un teren în judeţul Ilfov, două locuinţe - în Galaţi, respectiv Constanţa -, bijuterii în valoare de 35.000 de euro, plus obiecte de artă şi cult în valoare de 12.000 de euro. La toate acestea se adaugă câteva conturi în bănci de aproximativ 28.000 de euro, plus plasamente şi investiţii de aproximativ 33.000 de euro.

Un alt nume cunoscut atât la nivel local cât şi central, Dan Nica, deputat social-democrat şi vicepremier numit, are o locuinţă în Galaţi şi un autoturism achiziţionat în 2002. În schimb, se poate lăuda cu bijuterii din aur şi argint în valoare de 30 de mii de lei, tablouri în valoare de 25.000 de lei, o colecţie de timbre româneşti şi străine în valoare de 75 de mii de lei, trei ceasuri de mână ce valoarează aproximativ 15 mii de lei şi icoane pictate pe lemn şi sticlă în valoare de 9.000 de lei. La toate acestea se adaugă conturi în bănci de aproximativ 70 de mii de lei, 20 de mii de euro şi 16 mii de dolari, precum şi plasamente financiare de 15 mii de lei.

Pe linia de plutire

Avem totuşi şi parlamentari care nu se pot lăuda că au făcut averi colosale dar nici de neglijat. Este cazul senatorului Laurenţiu Chirvăsuţă, care are un teren la Slănic Moldova, o locuinţă la Tecuci, bijuterii şi ceasuri din aur în valoare totală de aproximativ 6.900 de euro, titluri de stat în valoare de aproximativ 32.000 de lei, dar şi o datorie la bancă de 700.000 de lei.

Un alt senator, Paul Ichim, are două terenuri pe raza judeţului Galaţi, unul cumpărat şi altul primit moştenire, trei locuinţe în Galaţi, două autoturisme proprietate personală, dar şi o datorie la bancă de 170.000 de lei.

Deputatul conservator Bogdan Liviu Ciucă are două terenuri în Galaţi, unul la Soveja şi altul în judeţul Ilfov, trei locuinţe în Galaţi şi un autoturism din 1999, luat în leasing. La toate acestea se adaugă veşnicele măşti africane cu care ne-a luat privirea la declaraţia de avere din fiecare an, în valoare de 4.000 de euro, la care se adaugă statuete cubaneze în valoare de 4.500 euro, o mască africană şi una indoneziană, în valoare totală de 3.200 de euro. Bogdan Ciucă mai are şi datorii trei banci, în valoare de aproximativ 370 de mii de euro.

Deputatul liberal Victor Paul Dobre are patru terenuri - în Galaţi, Bucureşti, Tecuci şi Drăgăneşti -, trei locuinte, dintre care două sunt în Galaţi şi una este în Bucureşti, deţine un autoturism achiziţionat în 2007, dar şi depozite în bănci în valoare totală de aproximativ 220 de mii de lei.

Deputatul social-democrat Florin Pâslaru are un teren la Vânători achiziţionat în 1997, două locuinţe proprietate personală, un autoturism şi bijuterii în valoare totală de 17.000 de euro. La acestea se adaugă o datorie la bancă de 160.000 de lei.

Deputatul din partea minorităţilor naţionale, Dragoş Gabriel Zisopol, are patru terenuri în judeţul Prahova şi unul în Vâlcea, două locuinţe în judeţul Prahova, trei autoturisme achiziţionate în perioada 2005 - 2007. La acestea se adaugă un depozit bancar de aproximativ 7.400 de euro.

Cei mai "săraci"

Câţiva parlamentari gălăţeni au plecat la Bucureşti fără mari averi cu care să se laude. Este şi cazul proaspătului senator social-democrat Gheorghe Saghian. Acesta are un teren agricol în localitatea Cosmesti, două apartamente în Galaţi şi Tecuci şi un autoturism cumpărat în 1996.

Deputatul Lucreţia Roşca are o locuinţă şi un teren în Galaţi, ambele figurând pe numele soţului, un autoturism din 2006 şi un cont în bancă în valoare de 70 de mii de lei.

Doi deputaţi au declaraţia de avere parcă trasă la indigo: Carmen Axenie şi Nicolae Păun. Dacă prima are doar o locuinţă la Tecuci împreună cu soţul său, cel din urmă se laudă tot cu o casă, dar la Bucureşti.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=6

Link to comment
Share on other sites

Avem totuşi şi parlamentari care nu se pot lăuda că au făcut averi colosale dar nici de neglijat. Este cazul senatorului Laurenţiu Chirvăsuţă, care are un teren la Slănic Moldova, o locuinţă la Tecuci, bijuterii şi ceasuri din aur în valoare totală de aproximativ 6.900 de euro, titluri de stat în valoare de aproximativ 32.000 de lei, dar şi o datorie la bancă de 700.000 de lei.

Un alt senator, Paul Ichim, are două terenuri pe raza judeţului Galaţi, unul cumpărat şi altul primit moştenire, trei locuinţe în Galaţi, două autoturisme proprietate personală, dar şi o datorie la bancă de 170.000 de lei.

Deputatul conservator Bogdan Liviu Ciucă are două terenuri în Galaţi, unul la Soveja şi altul în judeţul Ilfov, trei locuinţe în Galaţi şi un autoturism din 1999, luat în leasing. La toate acestea se adaugă veşnicele măşti africane cu care ne-a luat privirea la declaraţia de avere din fiecare an, în valoare de 4.000 de euro, la care se adaugă statuete cubaneze în valoare de 4.500 euro, o mască africană şi una indoneziană, în valoare totală de 3.200 de euro. Bogdan Ciucă mai are şi datorii trei banci, în valoare de aproximativ 370 de mii de euro.

Deputatul liberal Victor Paul Dobre are patru terenuri - în Galaţi, Bucureşti, Tecuci şi Drăgăneşti -, trei locuinte, dintre care două sunt în Galaţi şi una este în Bucureşti, deţine un autoturism achiziţionat în 2007, dar şi depozite în bănci în valoare totală de aproximativ 220 de mii de lei.

Deputatul social-democrat Florin Pâslaru are un teren la Vânători achiziţionat în 1997, două locuinţe proprietate personală, un autoturism şi bijuterii în valoare totală de 17.000 de euro. La acestea se adaugă o datorie la bancă de 160.000 de lei.

Link to comment
Share on other sites

Transparenţă

Averea la vedere

Deputatul PSD Florin Pâslaru, secretarul Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, nu a avut prea multe scris în declaraţiile de avere şi de interese. Pâslaru declară că este acţionar la SC TV Galaţi SA, preşedinte UGIR Galaţi şi preşedintele Fundaţiei Muzeul Caricaturii şi secretar executiv PSD.

Florin Pâslaru deţine: un teren agricol în satul Vânători, o casă de locuit (de 667 mp) pe strada Cuza, şi un apartament pe Vadul Sacalelor. Pâslaru circulă, potrivit declaraţiei de avere, cu un Mercedes fabricat în 2002. Deputatul declară că are bijuterii în valoare de 17.000 de euro, dobândite din 1974 încoace. Pâslaru susţine că nu are active financiare, conturi, depozite, dar are de plătit unei bănci un credit în valoare de 160.000 de lei, bani pe care trebuie să‑i restituie până în 2022. La capitolul venituri, deputatul consemnează o sumă de 24.000 pe an, dar nu ne spune şi ce monedă, lei sau euro.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29286

Link to comment
Share on other sites

Averea la vedere

Un deputat cu multe economii

Deputatul PSD Viorel Ştefan, preşedintele Comisiei de Buget‑Finanţe din Cameră, fost senator timp de trei mandate şi, pe drept cuvânt, se poate spune că prin vinele sale curge sângele unui foarte bun finanţist. Nu degeaba a făcut parte opt ani din conducerea Comisiei de Buget a Senatului. Declaraţia de avere a politicianului şi mărturia privind interesele dovedesc că Viorel Ştefan ştie unde şi cum să‑şi plaseze banii. Deputatul declară un apartament în Galaţi, dobândit în 2002 şi trecut pe numele unuia din cei trei copiii ai săi şi un autoturism Seat Ibiza fabricat în 2006. Politicianul şi‑a vândut, în octombrie anul trecut, pachetul de 2.700 de acţiuni la Romtrans SA către o firmă austriacă, obţinând un preţ bun: 228.554,44 de euro. Deputatul deţine bani la două bănci de prestigiu. În două conturi curente, deputatul are 34,07 euro şi, respectiv, 43.428,83 de lei. Anul trecut, Ştefan şi‑a deschis un cont de economii în euro, unde a acumulat 192.200 de euro. În cele două conturi de economii în lei, politicianul a adunat, în total, peste 435.000 de lei. În anul care tocmai s‑a încheiat, deputatul a cumpărat titluri de stat în valoare de 411.855,48 de lei şi titluri STABILO, în valoare de 302,043,44 de lei. Indemnizaţia de senator i‑a adus un venit anual de 59.643 de lei, la care s‑au adăugat dividendele din acţiuni şi părţi sociale în valoare de 530.000 de lei. Viorel Ştefan este asociat la Navrom Bac SRL şi Navrom Reparaţii SRL, unde are 105, respectiv, 100 părţi sociale în valoare totală de 2.050 de lei. Politicianul declară că este şi acţionar la TTS Bucureşti, unde cele 6.000 de acţiuni valorează 3.000.000 de lei. Funcţia sa politică este aceea de vicepreşedinte PSD Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29313

Link to comment
Share on other sites

Un deputat cu mulţi prieten

* Dar şi cu o nevastă de milioane

Liderul grupului parlamentar PD-L din Camera Deputaţilor, parlamentarul Mircea Toader, câştigă mai puţin decât soţia lui, avocata Domnica Toader, dar are mulţi prieteni şi rude. Aşa s-ar putea caracteriza, în două cuvinte, declaraţia lui de avere. La capitolul interese, deputatul mărturiseşte că este acţionar la Transeuropa SA şi asociat la Trading SRL, firme din Galaţi. Politic, este secretar executiv al PD-L, la nivel naţional şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PD-L Galaţi.

Potrivit declaraţiei de avere, Toader are un teren extravilan în comuna Chiajna din judeţul Ilfov, o casă de locuit de 250 mp în Galaţi şi o casă de vacanţă de 147 mp la Constanţa. Valoarea bijuteriilor de tot felul, agonisite din 1974 şi până acum, se ridică la 35.000 de euro. Obiectele de artă şi de cult colecţionate de familia Toader din 1992 încoace au ajuns la valoarea de 12.000 de euro. Din 2005 încoace, deputatul şi-a deschis patru depozite bancare la două bănci, unde a adunat 9.200 de lei, 15.000 de euro şi 15.800 USD.

Deputatul afirmă că şi-a împrumutat rudele şi prietenii cu 30.000 de euro. Toader are acţiuni şi părţi sociale în valoare totală de 103.100 lei la două firme, Transeuropa şi Trading SRL. Veniturile anuale cumulate de Mircea Toader din trei surse: Ministerul Internelor, unde a fost secretar de stat - 28.097 de lei, Camera Deputaţilor, unde a fost consilier în mandatul trecut - 20.527 de lei şi funcţia de inginer la TTS Bucureşti - 25.740 de lei nu reuşesc nici măcar să se apropie de câştigurile dnei avocat Domnica Toader - 946.713 de lei pe an.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29424

Impresionant cât poate câştiga un avocat!!! Hei, cine se dădea avocat pe-aici? Ce faceţi cu-atâţia bani? ;)

Link to comment
Share on other sites

Impresionant cât poate câştiga un avocat!!! Hei, cine se dădea avocat pe-aici? Ce faceţi cu-atâţia bani?

Doamna Toader castiga mai mult decat a declarat, fiti siguri. O mare parte din reclama ii este facuta, desigur, de catre sot.

Link to comment
Share on other sites

Averea deputatului Dragoş Gabriel Zisopol, la vedere

Grecii din Galaţi şi nu numai se pot mândri că au deputatul lor în Parlamentul României. Dragoş Gabriel Zisopol a fost ales deputat al Uniunii Elene din România în circumscripţia Galaţi, în Colegiul nr. 6 din centrul oraşului. Zisopol este ploieştean, conferenţiar universitar la Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti.

Potrivit declaraţiei de interese, deputatul este acţionar la o firmă din Ploieşti, preşedintele interimar al Uniunii Elene din România şi prim-vicepreşedintele Asociaţiei Academice Eleno-Române. În acelaşi timp, Zisopol are calitatea de membru în nu mai puţin de cinci organizaţii profesionale, naţionale şi internaţionale, cu profil ingineresc.

La capitolul imobiliare, deputatul a declarat că deţine două terenuri agricole, două terenuri intravilane şi unul extravilan, la care se adaugă două case de locuit, ambele în judeţul Prahova. Deputatul posedă trei autoturisme: un Matiz fabricat în 2006, o Toyota Rav 4 fabricată în 2007 şi un Hyundai Tucson din 2005. În depozitul bancar, parlamentarul a economisit 7.385 de euro. Zisopol a obţinut venituri în valoare de peste 36.000 de lei din activitatea universitară.

http://www.viata-libera.ro/articol-Aver ... ere_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.