Relu Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Mă uitam în seara asta la poza lui Pittiş ... ştiţi voi, ai în care ţine în mână o ţigară Carpaţi, fără filtru ... de unde mai găsea aşa ceva?
dcp100168 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nu m-am uitat în ultima vreme, dar până acum 2-3 ani am văzut "Carpaţi" prin chioşcuri...
Mikka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nu mai sunt rentabile. Acum vreo doi ani de zile, dupa modificarea nu-stiu-carei legi cu privire la accize, ieseau (ca pret) aproape de Wincester, Monte Carlo, Viceroy. Nu la acelasi pret, dar orisicum... Plus uriasa contrabanda cu Moldova si Ucraina Motzu' parca le prefera pe alea de Sf. Gheorghe :?:
tomcat0 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 eu m-am lasat de fumat de vreo 3 ani... iar in viata mea nu cred ca am fumat mai mult de 3, 4 tigari carpati (si astea in facultate, cand ramaneam fara bani ... gustul mi se parea destul de bunicel insa ma enerva tutunul care ramanea in gura. Am ramas surprins cand, au venit niste nemti la noi la facultate intr-un schimb de experienta... si stand cu ei la o cafea, la o terasa, au simtit miros de carpati... m-au intrebat a ce miroase, le-am explicat, iar dupa ce am plecat de la terasa si-a luat fiecare cate un bax de Carpati... ca apoi sa-mi explice ca asta e tutun netratat, 100% natural...
Recommended Posts