Jump to content

Un turc îmbătat si jefuit de români

Recommended Posts

Posted

Băuta cu românii i-a venit de hac

* Un turc venit în vizită la Fârţăneşti a ajuns la spital după ce, susţine el, a fost drogat de prietenii cu care bea. Turcul susţine că a fost deposedat de telefonul mobil şi de portofel, în care se găseau bani şi acte.

Adin Aka Yuksel este un cetăţean turc, de 51 ani, din Istanbul, care se afla zilele trecute la nişte amici vechi, din comuna Fârţăneşti. Bărbatul susţine că datorită faptului că nu s-a văzut de foarte mult timp cu cinci dintre prietenii săi români, a hotărât să meargă la barul din sat, pentru a sărbători revederea. La scurt timp după ce au ajuns în bar, şi-a făcut apariţia un bărbat necunoscut, care a stat la masă cu ei. ”Am fost în barul din sat, când la un moment dat, a venit încă un bărbat pe care nu-l cunoşteam. Am băut cinci beri şi am leşinat. Când mi-am revenit, eram într-o groapă, şi nu mai aveam portofelul cu un milion de lei şi telefonul. Cred că mi s-a pus ceva în băutură“. Cetăţeanul turc a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, el fiind internat la Neurochirurgie. ”În secţia de neurochirurgie a spitalului nostru a fost adus un bărbat turc care reclamă faptul că a fost drogat, şi apoi jefuit. Rămâne în spital pentru investigaţii suplimentare” a declarat Dumitru Işfan, directorul medical al Spitalului Judeţean “Sfântul Apostol Andrei“.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... =10#coment

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.