Jump to content

Bătută (la 68 de ani) pentru că a refuzat să danseze

Recommended Posts

Posted

O sexagenara a fost batuta pentru ca a refuzat un tanar la dans

A refuzat o invitatie la dans si a fost batuta de doua ori de cel pe care l-a ofensat. I s-a intâmplat unei femei de 68 de ani, din cartierul galatean Filesti, care este acum internata la Spitalul Clinic de Urgenta Galati. Ioana Cadare a povestit ca totul a inceput duminica seara, dupa alegeri, la o petrecere organizata intr-un bar. „Toata lumea se distra. Se dansa si prin fata barului. Eu m-am dus acolo cu nepotii, cu barbatul si fata. A venit Ionel Fleosteaca si m-a invitat la dans. Am zis nu. El e un pusti, nu are nici 18 ani, eu sunt femeie serioasa, nu ma incurc cu asa ceva. Atunci s-a suparat, m-a injurat, apoi m-a batut si mi-a rupt si cojocul. A intervenit un politist, l-a dus la sectie si am crezut ca totul s-a terminat. Dar luni iar m-am intâlnit cu el. A zis ca l-am facut de râs pe strada si mi-a pus cutitul la gât. M-am luptat cu el si mi-a rupt coastele”, povesteste femeia. Ea este acum spitalizata, avand sase coaste fisurate. „Agresiunea a avut loc intr-un bar din Filesti, dar si victima era sub influenta bauturilor alcoolice”, a precizat purtatorul de cuvânt al IPJ Galati, subcomisar Cristina Tatulici. Cercetarile sunt continuate in acest caz.

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... -dans.html

• 1 month later...
Posted

Misterele Fileştiului

Şi-a confundat fiul cu nora

Ajunsă la bătrâneţe, o femeie din Fileşti se plânge că fiul vitreg a rupt‑o în bătaie, ca să pună mâna pe actele de casă. „Are ceva la cap, mă bate şi pe mine, şi pe moş. M‑a mai bătut aşa şi de Sfântul Ion şi mai înainte” spune femeia. O parte a poveştii este adevărată – femeie chiar a suferit un traumatism cranio‑cerebral, dar nu fiul vitreg a fost cel care a lovit‑o ci nora, cu care se certase de la un câine. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici, femeia nu a depus plângere şi nici nu şi‑a exprimat intenţia de face acest lucru. De fapt, despre femeia în cauza am mai scris. Imediat după alegeri luase o bătaie bună, într‑un bar, de la un june comunal pe care‑l refuzase la dans. Se pare că animalele de companie şi jocurile de societate îi poartă ghinion.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29289

O fi ghinion sau...