dcp100168 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Suporterii echipei Oţelul Galaţi au protestat faţă de deschiderea unui magazin oficial al Stelei în oraşAproximativ 50 de suporteri ai formaţiei Oţelul Galaţi s-au strâns astăzi în faţa magazinului oficial al Stelei şi au scandat împotriva roş-albaştrilor şi a lui Janos Szekely, care a participat la deschiderea celui de-al 13-lea fan-shop al vicecampioanei. Fostul jucător al Oţelului, Janos Szekely, actualmente la Steaua, care a participat la inaugurarea fan-shop-ului, a fost înjurat de către suporteri şi gratulat cu apelative ca "Nesimţitule!" sau "Dobitocule!". Fanii au scandat lozinci anti-Steaua şi au cerut clubului din Ghencea să deschidă magazine de prezentare şi în oraşul Craiova: "Duceţi-vă la Craiova! Acolo vă dau foc ăia!". Evenimentul care a marcat deschiderea celui de-al 13-lea punct de vânzare a produselor oficiale ale clubului Steaua a fost un fiasco total, doar 15 persoane fiind prezente la întâlnirea cu Janos Szekely. Steaua mai are deschise astfel de magazine în oraşe precum: Bucureşti, Braşov, Slatina, Alexandria, Oradea, Satu Mare, Buzău, Bârlad, Bistriţa, Moreni şi Constanţa.http://www.realitatea.net/suporterii-ec ... 08766.html
riaji Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Tipic pentru romani. Unul dintre motivele pentru care o echipa ca Steaua va avea mai multi fani decat una ca Otelul.
cristian10oronaldo Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 In Galati nu cred ca sunt mai multi stelisti decat otelari. Motivul pentru care au protestat e foarte bine intemeiat, daca cei de la steaua vor sa-si vanda produsele pot sa o faca la bucuresti unde le e locul, ca nu cred de exemplu ca vinde Timisoara produse cu Poli la bucuresti sau CFR sa vanda la bucuresti. Aveti o mentalitate de te doare mintea sincer, nici nu stiti despre ce e vorba da va dati cu parerea ca deh in fata calculatorului oricine e puternic, are muschi, il bate si pe Van Dame...
tomcat0 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 din nefericire, patronul magazinului e un bun amic de-al meu... daca e sa vb despre mentalitati nu le vom schimba nici in 4995 de ani in tara asta de rahat cu oameni care gandesc numai cu stomacul... omul a deschis reprezentata Steaua in primul rand pentru ca sunt mult mai multi fani ai Stelei atat in jud. Galati cat si in vecinatate si prefera sa cumpere din Galati decat sa se duca in Bucuresti, in al doilea rand, Steaua e echipa romaneasca cu destul de multe performante si nu vad de ce ar impiedica lucrul asta deschiderea unui magazin in Galati... prefer sa nu va reamintesc ca am calatorit in foarte multe orase, insa marlanie ca aici nu e nicaieri in tara asta... iar daca echipele din Timisoara, Cluj, Brasov, etc. vor sa-si deschida in Bucuresti, cine le impiedica? Galatiul nu e in stare sa deschida magazin al echipei in Galati... ce sa mai vb de alte orase... ce naiba, ganditi cu fundul? Steaua si-a permis sa sustina magazinele, pentru ca e unul dintre cele mai bogate si cele mai reputate cluburi din tara asta de rahat... ce vina au jucatorii, precum Szekely care a venit sa faca o bucurie fanilor, ca in orasul asta de 2 lei mentalitatea e bas? Prefer sa nu deschid subiectul Otelul cu suporteri de clasele 5-8 care isi sustin asa misto echipa si vad sustinerea ei prin batai dupa meciuri cu galeriile adverse si abia asteapta sfarsitul meciurilor ca sa-si cumpere cate o tigara din banii dati de club... prin asta se masoara sustinerea cluburilor... Foamea i-a alungat de acasa si din lipsa de ocupatie pierd timpul pe stadioane... emancipati-va oameni buni, luati lectii de la altii mai buni!P.S. apropo... la cat de frumos a protestat galeria Otelului au spart si 2 geamuri ale magazinului... geamuri care costa destul de mult... prin asta va sustineti echipa?
cristian10oronaldo Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Sincer, geamurile sparte de la jegul ala de magazin e ultima mea grija.... ce performante asa uluitoare are steaua ??? ma refer dupa anii '90 in afara de blaturi si valize nu am vazut din partea echipelor din Bucuresti. Cat despre nefericitul tau amic ma doare fix in... cot sa fie sanatos... Nedeschiderea unui magazin oficial Otelul nu cred ca tine de suporterii echipei Otelul, mergi la nenea stan si intreaba-l.
riaji Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 In primul rand, tomcat, sunt de acord cu tine. In al doilea rand: In Galati nu cred ca sunt mai multi stelisti decat otelari. Motivul pentru care au protestat e foarte bine intemeiat, daca cei de la steaua vor sa-si vanda produsele pot sa o faca la bucuresti unde le e locul, ca nu cred de exemplu ca vinde Timisoara produse cu Poli la bucuresti sau CFR sa vanda la bucuresti. Aveti o mentalitate de te doare mintea sincer, nici nu stiti despre ce e vorba da va dati cu parerea ca deh in fata calculatorului oricine e puternic, are muschi, il bate si pe Van Dame... Nu am zis ca sunt mai multi stelisti decat otelari. Nu stiu si nu ma intereseaza motivele, cu atat mai putin isi are loc exemplul tau cu Poli. Mentalitatea mea e problema mea, dar nici macar nu reiese din postul facut de mine mai devreme. E pur si simplu vorba de comert, de ecnomie de piata. Daca nu exista fani ai Stelei in Galati, nu se va cumpara nimic si va da faliment, iar tu, cu "mentalitatea ta de otelar", te vei bucura ca 4-5 oameni sau cati se invart pe acolo raman fara servici, cu toate ca vei ramane cu impresia ca Janos Szekely e un nesimtit ca a plecat omu pe salariu mai bun la Steaua iar acu vine sa le promoveze produsele. Nu in ultimul rand, stiu foarte bine despre ce e vorba, spre deosebire de tine si... unde mi-am aratat eu muschii? Sincer, geamurile sparte de la jegul ala de magazin e ultima mea grija.... ce performante asa uluitoare are steaua ??? ma refer dupa anii '90 in afara de blaturi si valize nu am vazut din partea echipelor din Bucuresti. Cat despre nefericitul tau amic ma doare fix in... cot sa fie sanatos... Nedeschiderea unui magazin oficial Otelul nu cred ca tine de suporterii echipei Otelul, mergi la nenea stan si intreaba-l. Si ca sa ma repet cu cate ceva despre "mentalitatea" ta - nu e vorba de "jegul ala de magazin", sau de performantele Stelei, e vorba de comert iar Otelu nu-si va deschide pentru ca asa de multii suporteri nu dau nici macar aia 5 lei pentru intrarea la meci, daramite sa le mai umple buzunarele patronilor. Practic, posturile tale nu au nici in clin nici in maneca cu subiectul pe baza caruia se discuta si nu ai facut decat sa confirmi, inca odata, ca acele manifestari pe care eu si altii le consideram ca fiind gresite, sunt sustinute de cei ca tine.
cristian10oronaldo Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Riaji ia imagineaza-ti tu ca deschideau acest jalnic shop (asta e parerea mea si nu ai cu ce sa ma combati in asta) la Craiova sau la Timisoara. Pai luau foc instantaneu. Si inca o data echipa se numeste steaua bucuresti, isi pot vinde produsele in bucuresti cat doresc ei de mult. Ai o parere prea buna despre tine, si prea proasta despre cei ce sustin echipa locala (echipele locale dupa caz). Eu am sustinut un punct de vedere prin care mi-am manifestat dezacordul fata de acel shop, da asta nu inseamna ca voi merge sa dau cu piatra in ele sau alte manifestari de acest gen. Cat despre vanzarile magazinului poti fi sigur ca nu vor avea succes, eu cunosc stelismul si tot ce inseamna stelism in Galati foarte bine. In afara de 10-20 de stelisti din Galati (pentru care am tot respectul) care merg la meciurile stelei frecvent ceilalti se multumesc sa ramana simplii cetateni simpatizanti ai echipei din Bucuresti.
riaji Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Riaji ia imagineaza-ti tu ca deschideau acest jalnic shop (asta e parerea mea si nu ai cu ce sa ma combati in asta) la Craiova sau la Timisoara. Pai luau foc instantaneu. Si inca o data echipa se numeste steaua bucuresti, isi pot vinde produsele in bucuresti cat doresc ei de mult. Ai o parere prea buna despre tine, si prea proasta despre cei ce sustin echipa locala (echipele locale dupa caz). Eu am sustinut un punct de vedere prin care mi-am manifestat dezacordul fata de acel shop, da asta nu inseamna ca voi merge sa dau cu piatra in ele sau alte manifestari de acest gen.Chiar nu am o parere buna despre mine, ca tot ai adus vorba; din pacate acelasi lucru e valabil si cand vine vorba de tine, iar asta pentru ca atunci cand iti postezi parerile, o faci intr-o maniera cel putin dubioasa si tendentioasa. Noul exemplu dat ma pune si mai mult pe ganduri. La o adica, de ce nu as putea sa-mi deschid un astfel de magazin in Craiova? Nu se mai poate incerca niciun fel de investitie, de afacere in Romania de astazi, din cauza unor marlani? Ca nu vor avea succes, e alta treaba, iar aspectul asta nu m-a interesat, dupa cum am spus si mai jos. Ca patronul nu are ce face cu banii si ca nu s-a gandit de 2 ori, iar e treaba lui, dar asta nu scuza atitudinea suporterilor Otelului, care puteau gasi o alta modalitate de a protesta, mai putin huliganeasca si poate ca mai de efect (daca tineau atat de mult sa-si exprime cumva dezacordul). Ca sa nu mai zic de scandarile de genul acela, pe care numai niste prosti si teribilisti le puteau face. Oricum, ca sa stii, pentru tine, sustin la randul meu echipa Otelul mai mult decat oricare alta, insa atunci cand merita si nu pot fi de acord, la nivel principial si la nivel de discutie (ca asta e tot ce facem aici - dezbatem) cu astfel de manifestari.
Relu Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Şi unde e amplasat magazinul ăsta? Acu doi ani căutam cu limba scoasă de unde să iau ceva cu sigla Oţelul
tomcat0 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 in Tiglina 2 langa statia de autobuz... la etaj (e vb de magazinul Steaua... Otelul n-are magazin, desi aveam de trimis un cadou in Sua, unui prof de sport... si m-am gandit ca ar fi frumos sa-i trimit un tricou de fotbal al echipei orasului... nici cei de la club n-au stiut ce sa-mi spuna)riaji, felicitari pt modul de gandire!
Mikka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Acum cativa ani un prietendin strainatate m-a rugat sa-i procur "ceva" legat de singura echipa din Romania de care auzise - Steaua. Bineteles ca nu am avut de unde, trimitandu-i ceva legat de Otelul, procurat cu mare greutate si cu "interventii".Pe scurt, daca o echipa stie sa se promoveze - mise pare super-ok.Faptul ca Otelul nu are un magazin, ca un vizitator n-are de unde sa-si cumpere o amintire (suvenir) cu Otelul Galati, denota probleme de organizare la club.Faptul ca unii suporterii (inca o data, nu toti, binenteles, ar fi o greseala sa generalizez) aleg sa distruga bunurile unui privat care are o afacere, denota mari probleme de comportament a acestora.Daca cei de la Pitesti/Mioveni ar da foc la toate masinile care nu sunt Dacia/Renault? :evil: Chiar ar fi indreptatiti, nu?
riaji Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Eu am fular cu Otelul, luat - culmea, din Bucuresti. Dac-as vrea, nu cred ca as gasi in Galati de unde sa cumpar..
Recommended Posts