dcp100168 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Cine înşală o dată, o "comite" şi-altădată?Studiile arată că 22% dintre bărbaţi şi 13% dintre femei au călcat strâmb în cuplu (în Anglia procentele sunt mult superioare, de circa trei ori mai mari). Pe de altă parte, alte studii indică faptul că soţii care se descriu ca având un mariaj fericit au avut una sau mai multe aventuri.V-aţi înşelat partenerul sau aţi fost înşelat de acesta? Credeţi că înşelatul partenerului este benefic sau trebuie evitat? Există înşelători "profesionişti", care nu pot face faţă tentaţiilor?
lumy Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 poate sunt cupluri care zic ca partenerii nu au inselat niciodata si de fapt sa nu fie asa,pentru ca sunt cazuri in care poti sa nu afli daca ai fost inselat
Rami Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Sa stabilim mai intai ce inseamna "a insela " si apoi sa dezbatem subiectul.Poate am eu vederile prea largi, dar sex-ul cu o terta persoana nu inseamna a insela.
dcp100168 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Sa stabilim mai intai ce inseamna "a insela " si apoi sa dezbatem subiectul.Poate am eu vederile prea largi, dar sex-ul cu o terta persoana nu inseamna a insela. Detaliază! Noi, ăştia mai conservatori, nu ne-am prins
lumy Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Sa stabilim mai intai ce inseamna "a insela " si apoi sa dezbatem subiectul.Poate am eu vederile prea largi, dar sex-ul cu o terta persoana nu inseamna a insela. nu?si ce inseamna?! eu sunt de parere si chiar daca se culca cu o alta persoana ca tot isi inseala partenerul,respectiv partenera.
Rami Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Poate la 20 de ani asa pare. Nu am fost niciodata jandarmul barbatului de langa mine.De ce ? pentru simplul motiv ca nu e cazul. Urmarindu-l, nu il voi impiedica sa calce stramb, ba dimpotriva. Orice barbat , simtindu-se urmarit, controlat, va reactiona in consecinta.Si cel mai important lucru este ca fiecare om (deopotriva barbat si femeie) este tentat sa calce stramb (urasc expresia, dar alta nu am gasit acum). Ce te face sa crezi, Lumy, ca ai putea controla asta? Crezi ca te-a inselat daca a facut sex cu altcineva? Ce a inselat, mai exact? Relatia voastra sexuala? Dragostea? Parerea mea : in alta parte e fidelitatea.
riaji Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Sunt sigur ca cine insala odata, o va "comite" si-altadata.. Acum, desigur, depinde de la o relatie la alta, care sunt asteptarile si limitele instituite de parteneri, dar cred ca in general, cine calca stramb odata, o va face si a doua oara.
Relu Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Crezi ca te-a inselat daca a facut sex cu altcineva? Ce a inselat, mai exact? Relatia voastra sexuala? Dragostea?Parerea mea : in alta parte e fidelitatea.Părerea mea: omul de lângă tine te iubeşte şi are încredere în tine. Şi e foarte posibil ca tu să fii totul pentru el, stâlpul existenţei lui.
chirac Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Da!Altfel...., i-ar pierde gustul! :oops: Viciu,nebun ca la fumatori!
Desire Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Sa stabilim mai intai ce inseamna "a insela " si apoi sa dezbatem subiectul.Poate am eu vederile prea largi, dar sex-ul cu o terta persoana nu inseamna a insela. Dar ce inseamna ? Ca m-ai facut tare curioasa !
Rami Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Sa stabilim mai intai ce inseamna "a insela " si apoi sa dezbatem subiectul.Poate am eu vederile prea largi, dar sex-ul cu o terta persoana nu inseamna a insela. Dar ce inseamna ? Ca m-ai facut tare curioasa !Se aplica individual .
Desire Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Sa stabilim mai intai ce inseamna "a insela " si apoi sa dezbatem subiectul.Poate am eu vederile prea largi, dar sex-ul cu o terta persoana nu inseamna a insela. Dar ce inseamna ? Ca m-ai facut tare curioasa ! Se aplica individual . Asta da explicatie ! Sincer, ma asteptam la ceva mai mult. Cand faci o asemenea afirmatie, trebuie sa ai si o baza solida. In fine...
Rami Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 @ Desire : Criteriul tau de a defini verbul a insela se aplica altor mii de indivizi? nu te deosebesti prin nimic? Nu ai gandire si ratiune individuala? Tocmai ti-ai negat individualitatea.Nu stiu ce baza solida poate avea raspunsul meu,atat timp cat cea mai solida baza este insusi fundamentul individualitatii fiecaruia dintre noi. Poate ar fi cazul sa definesti expresia de baza solida in acest context. Chiar te rog sa o faci. In ceea ce priveste ce astepti tu de la mine, te invit sa nu astepti nimic. Poti avea asteptari de la persoane cu care ai o legatura si care inseamna ceva. Ceea ce nu e cazul. Scriem pe acelasi forum. ATAT! Pe viitor ti-as recomanda sa nu ai asteptari de la mine.
Desire Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 @ Desire : Criteriul tau de a defini verbul a insela se aplica altor mii de indivizi? nu te deosebesti prin nimic? Nu ai gandire si ratiune individuala? Tocmai ti-ai negat individualitatea.Nu stiu ce baza solida poate avea raspunsul meu,atat timp cat cea mai solida baza este insusi fundamentul individualitatii fiecaruia dintre noi. Poate ar fi cazul sa definesti expresia de baza solida in acest context. Chiar te rog sa o faci. In ceea ce priveste ce astepti tu de la mine, te invit sa nu astepti nimic. Poti avea asteptari de la persoane cu care ai o legatura si care inseamna ceva. Ceea ce nu e cazul. Scriem pe acelasi forum. ATAT! Pe viitor ti-as recomanda sa nu ai asteptari de la mine.De unde atâta rautate ?! :shock: Nu am venit pe forumul asta pentru a avea parte de asa ceva, asadar o sa ma retrag. Asta e ultimul meu post. Sarbatori fericite !
Rami Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nu e rautate, e exprimarea punctului de vedere. Si tu suferi de complexul de a nu fi contrazisa? Maturizeaza-te.
Desire Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nu e rautate, e exprimarea punctului de vedere. Si tu suferi de complexul de a nu fi contrazisa? Maturizeaza-te. Nu stiu cine te crezi tu sa-mi dai mie asemenea sfaturi. Avand in vedere ca intre noi nu exista o legatura (dupa cum ai spus-o si tu), eu zic ca nu ma cunosti intr-atat de bine incat sa stii cat de (i)matura sunt eu... Nu sufar de nici un fel de complex, fii pe pace. La cele afirmate de tine taxez doar malitiozitatea...nu am nimic impotriva contrazicerilor. Oricum, am inteles ca pe viitor, e mai bine sa te evit.
Rami Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Parca spuneai ca nu mai postezi. Nu te-ai putut abtine sa nu ai replica. Spor.
riaji Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Rami si Desire, ati inselat vreodata? (ca sa mai destindem atmosfera)
fluturas Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 RAMI- are ceva cu "maturitatea"asta, poate chiar tu ai probleme cu asta !!!Nu ai face rau daca ti-ai face o evaluare generala!!! Spor
Nirol Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Poate la 20 de ani asa pare. Nu am fost niciodata jandarmul barbatului de langa mine.De ce ? pentru simplul motiv ca nu e cazul. Urmarindu-l, nu il voi impiedica sa calce stramb, ba dimpotriva. Orice barbat , simtindu-se urmarit, controlat, va reactiona in consecintaParerea mea : in alta parte e fidelitatea.corect, cu cat dai mai multa libertate celui de langa tine cu atat ramane mai legat de fiinta draga.exact, fidelitatea este in alta parte !
Aiyana Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ce pareri! Fidelitatea e in alta parte? Te pomenesti ca fidelitatea o fi cand revii tot in patul celui care-ti tine de cald. Fidelitatea o fi in cele doua cuvinte "te iubesc" golite de continut atunci cand o "atinge" pe alta si murdareste ce era candva curat in relatia voastra...Siiigur! Fix acolo! O relatie nu mai este la fel dupa ce te-ai culcat cu altcineva (nu spun "ai inselat" ca iar o dam in n sensuri). Iar cine o face o data o va face garantat si a doua oara. N-are relevanta ca spune ca inima ii este in alta parte. Daca nu am pasiunea lui, ce am? Simpatia? La mine e alba sau neagra. Tot sau nimic Dar fiecare are dreptul la propria parere. Poate ca unii traiesc altfel sentimentul si apreciaza numai anumite aspecte la o relatie. Asta depinde de la om la om. E bine daca te poti multumi cu mai putin... In orice caz, sper ca sunteti fericiti/e cu deciziile luate...
Aiyana Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nu am fost niciodata jandarmul barbatului de langa mine.De ce ? pentru simplul motiv ca nu e cazul. Urmarindu-l, nu il voi impiedica sa calce stramb, ba dimpotriva. Orice barbat , simtindu-se urmarit, controlat, va reactiona in consecinta.Si cel mai important lucru este ca fiecare om (deopotriva barbat si femeie) este tentat sa calce stramb (urasc expresia, dar alta nu am gasit acum). Nici eu nu cred ca trebuie sa fii jandarmul lui, sa il controlezi. Cand se intampla, semnele vin de la sine. Nu exista femeie care sa nu simta, ci doar femeie care nu vrea sa accepte. Solutia ta are si un revers: poate crede ca nu mai prezinta interes pentru tine. Putina gelozie nu strica niciodata. Altfel, va cauta sa isi dovedeasca farmecul in alta parte. Da, si eu am fost tentata sa calc stramb, dar mi-am amintit motivele pentru care il iubeam si n-am putut. Vezi? Cele doua parti (fizicul si sentimentalul) merg mana in mana. Nu ma astept ca un "el" sa faca la fel, asa cum nu trebuie sa ai asteptari mari oricum in viata.. de la cei carora le dai ceva sau le faci in favor. Stiu doar ca imi voi da seama mereu si ca nu as trece peste.
Desire Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ce pareri! Fidelitatea e in alta parte? Te pomenesti ca fidelitatea o fi cand revii tot in patul celui care-ti tine de cald. Fidelitatea o fi in cele doua cuvinte "te iubesc" golite de continut atunci cand o "atinge" pe alta si murdareste ce era candva curat in relatia voastra...Siiigur! Fix acolo! O relatie nu mai este la fel dupa ce te-ai culcat cu altcineva (nu spun "ai inselat" ca iar o dam in n sensuri). Iar cine o face o data o va face garantat si a doua oara. N-are relevanta ca spune ca inima ii este in alta parte. Daca nu am pasiunea lui, ce am? Simpatia? La mine e alba sau neagra. Tot sau nimic Dar fiecare are dreptul la propria parere. Poate ca unii traiesc altfel sentimentul si apreciaza numai anumite aspecte la o relatie. Asta depinde de la om la om. E bine daca te poti multumi cu mai putin... In orice caz, sper ca sunteti fericiti/e cu deciziile luate... Aiyana, sunt fanul tau numarul 1. Bine punctat !
Recommended Posts