Jump to content

Cei mai "vânaţi" politicieni gălăţeni


dcp100168

Recommended Posts

Aviz domnişoarelor!

Topul burlacilor din politică

Sunt tineri, energici, cu bani (ne bazăm pe declaraţiile publice) şi mai ales celebri. Pe scurt, sunt cei mai râvniţi burlaci din Galaţi. Amândoi au succes în politică, iar scrutinul electoral uninominal le‑a adus mandatul de deputat. Nu ştim câte doamne şi domnişoare i‑au votat, dar în următorii patru ani vor fi şi mai greu de prins, pentru că naveta Bucureşti‑Galaţi şi retur nu e treabă simplă. Aţi ghicit, probabil, vorbim despre deputatul PC Bogdan Ciucă şi despre deputatul PD‑L Mihail Boldea. Dacă primul pare un pic cam... luat, de o tânără pe nume Irina, despre al doilea garantăm că e (încă) liber ca pasărea cerului.

Un secret bine ascuns?

Dacă vorbim de colecţii, Bogdan Ciucă pare un excentric: colecţionează pălării, obiecte de anticariat şi de artă tradiţională, se dă în vânt după ţări exotice, nu se uită la bani când e vorba de măşti şi statuete africane şi are brevet de scufundător. Acum doi ani, când l‑am întrebat „Sunteţi necăsătorit...?”, replica a fost însoţită de un zâmbet: „Sunt atât de tăbăcit de întrebarea asta”. A mărturisit atunci că e un celibatar vânat. „Nu o spun ca să mă dau nu ştiu cum sau să fac balet. Da. Mi se întâmplă destul de des să primesc câte un telefon de la o persoană pe care nu o cunosc, să primesc câte un bileţel... mail‑uri în căsuţa mea electronică, câte o scrisorică la căsuţa de la Parlament. Fac parte din viaţă. Îmi fac plăcere, mă fac să mă simt bine, dar mi s‑a întâmplat şi un lucru... La început, m‑am simţit bine, mândru, ca orice bărbat căruia i se gâdilă orgoliul... există o persoană de sex feminin, din Bucureşti, care a venit la mine în birou la notariat. Eu stau cu uşa deschisă, ca să nu existe discuţii sau probleme. A venit, a plecat, pe urmă a mai venit o dată. Din momentul acela, de aproape trei ani de zile, pe unul dintre telefoanele mele la care nu pot să renunţ din diverse motive, primesc cel puţin 30 şi maxim câteva sute de mesaje şi bip‑uri într‑o zi, în 24 de ore, inclusiv la 300 dimineaţa, inclusiv la 500 sau la 700 dimineaţa! Probabil că are o problemă psihică, imaginaţi‑vă că sunt trei ani de zile! Dar nu spun asta ca să mă dau mare, spun cu disperare! Am făcut reclamaţii la Poliţie. Au fost momente când m‑a abandonat. Cea mai lungă perioadă de linişte a fost de vreo trei săptămâni. Asta e partea tristă! Partea plăcută este când primesc bileţele care ar gâdila orice bărbat, în mod firesc”. Tot atunci, mărturisea că este atras de femeile care au o personalitate puternică, au simţul umorului, un anumit stil. „Nu am nevoie de ceva ornamental, ci de cineva care să mă provoace în permanenţă”. Bogdan Ciucă a preferat atunci să păstreze taina asupra relaţiei pe care a deconspirat‑o doi ani mai târziu.

Cine‑i Irina?

„Irina, partenera mea de viaţă de cinci ani, este licenţiată în Drept şi comunicare, lucrează în publicitate şi ajunge să‑i consilieze pe adversarii mei politici”, mărturisea acelaşi Bogdan Ciucă, în noiembrie, anul acesta. Tânăra Irina a apărut alături de Bogdan Ciucă în emisiuni electorale, în fotografii şi articole de campanie. Se simţea, chiar şi sub reflectoarele şi camerele video că există o anumită comunicare telepatică între ei. Acum doi ani, Ciucă susţinea că îi este foarte bine puţin mai liber. Cât despre căsătorie „când se strânge funia în jurul parului...”. Până una, alta, Bogdan Ciucă e un burlac de 40 de ani de succes.

„Greu de prins”

La 32 de ani, avocatul Mihail Boldea este, fără îndoială, unul dintre celibatarii de top ai oraşului, “însurat” aşa cum singur spunea, cu tribunalul. Dacă e însurat cu justiţia, atunci înseamnă că şi‑a luat ca „amantă” politica, iar relaţia a devenit serioasă, pentru că, iată, în scurt timp va depune jurământul de deputat. Avocatul Boldea a fost căsătorit, iar după un an a divorţat. Vechea poveste: „nepotrivire de caracter”. E greu de crezut că Mihail Boldea nu e în raza de acţiune a domnişoarelor, mai ales că e tinerel, simpatic şi cu “muşchiul lucrat” la sală şi nici nu‑i lipsesc banii. Unde mai pui că e şi gospodar: “A face curăţenie în casă este o relaxare pentru mine! Ştiu să gătesc pentru că am fost student... ştiu să spăl”, ne mărturisea cu ceva timp în urmă. Ca să‑l cuceriţi, nu‑l căutaţi în baruri sau cluburi! Îi plac călătoriile în lume şi la munte. Pont: îi plac raftingul, artele marţiale şi are centură neagră în Aikido. Nu neglijaţi însă un aspect: la PD‑L sunt cele mai frumoase femei din politică…

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28635

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Deputat exasperat de avansurile unei galatence

Politician hartuit sexual de o fosta clienta

* Solutie. Deputatul Bogdan Ciuca ar putea scapa de "amanta", deoarece se va insura in curand

Deputatul conservator Bogdan Ciuca se va insura in acest an, dar mai intai trebuie sa scape de o "amanta". El ne-a marturisit ca, de vreo cinci ani, este tracasat zilnic de o fosta clienta a notariatului sau din Galati. Pe femeia care il hartuieste a cunoscut-o in timpul serviciului. "Rovena a venit acum cinci ani la mine la Galati, la cabinetul notarial, pentru o succesiune de pe urma tatalui ei. Era o tanara cu o prezenta normala. Avea vreo 30 de ani. M-a tot sunat si mi-a lasat mesaje. La inceput, ma simteam cocos. De ce sa nu recunosc? Dar apoi nu s-a mai oprit. Cateodata primeam si 100 de apeluri si mesaje pe zi. Are perioade de 2-3 saptamani cand ma lasa in pace, dar cand reincepe este si mai pornita", ne-a spus Bogdan Ciuca, marturisindu-ne insa ca ii simte lipsa cand nu-l mai suna. El a depus de doua ori plangere la politie, iar Rovena a promis ca va inceta, dar il tracaseaza in continuare.

Vrea 20 de copii, ca Prigoana

Auzind ca Silviu Prigoana vrea sa aiba 20 de copii, Bogdan Ciuca a decis sa-i urmeze exemplul. "M-am hotarat si eu sa fac 20 de copii pentru ca mi se pare foarte buna ideea domnului Prigoana", ne-a declarat Ciuca, precizand ca este dispus sa negocieze. "Accept o marja de cel mult 3%, ca la sondajele de opinie", ne-a spus Bogdan Ciuca.

http://www.cancan.ro/2009-02-20/Politic ... ienta.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.