Jump to content

Torturată de soţ cu un fier încins în sobă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Torturata de sot cu un fier incins in soba

La 62 de ani, o femeie din Galati a ajuns la spital, dupa ce, spune ea, barbatul cu care a impartit si bune si rele mai bine de 40 de ani a torturat-o cu un fier incins in soba. Plina de arsuri si lovituri, femeia a ramas in viata doar pentru ca fiul ei a intervenit la timp. Femeia spune ca barbatul ei a fost toata viata un om violent. Scandalurile se terminau de cele mai multe ori cu vanatai pe corpul femeii. De aceasta data, insa, sotul ei a fost de neoprit. Marele noroc al femeii a fost ca fiul ei a intrat in casa cand i-a auzit tipetele. Medicii i-au chemat pe politisti, insa acestia au pentru moment mainile legate. Vor continua cercetarile doar daca victima o sa depuna plangere impotriva sotului sau. Cadrele medicale spun ca femeia va avea nevoie de saptamani intregi de ingrijiri.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... -soba.html

În comuna Drăguşeni

Torturată ca în vremea Inchiziţiei

Ajunsă la Urgenţe, o femeie din satul Adam arată de parcă ar fi scăpat cu greu chiar din mâinile inchizitorilor din Evul Mediu. Judecător i-a fost soţul ei, care s-a îmbătat, după cum îi este năravul de o viaţă şi, din gelozie, a altoit-o cu ciudă. Din păcate, însă, setea bărbatului de a-i provoca suferinţă consoartei nu s-a potolit cu o simplă bătaie. "A luat un cârlig şi l-a băgat în sobă, povesteşte cu greu femeia. L-a scos şi mi l-a lipit de picioare. După aia, l-a pus iar pe foc şi iar pe picioare, şi tot aşa". Bestia cu chip de om apucase să se dezlănţuie şi nimic nu îi mai putea sta în cale. Biata femeia s-a mai ales, în acest fel, şi cu alte arsuri, în zona abdomenului, de această dată. Se pare că omul, turbat de gelozie, a vrut să-şi stigmatizeze definitiv soţia. Un tratament inuman, greu de imaginat, pe care femeia s-a văzut nevoită să îl îndure chiar din partea celui căruia, în ultimii 40 de ani, i-a dăruit nu mai puţin de 9 copii. N-a făcut-o, însă, în zadar, pentru că unul dintre fiii ei a fost cel care a salvat-o. A intrat în casă, i-a luat apărarea mamei şi a chemat Ambulanţa. "Femeia a fost adusă la Urgenţe. Suferise arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare, la nivelul unui braţ şi pe abdomen. De asemenea, pacienta mai prezenta un traumatism cranio-cerebral", a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Chiar dacă pare incredibil, femeia este, momentan, dispusă să îşi ierte bărbatul. "Şi ce să fac, să mi-l pun în cap?" spune ea, cu ochi miraţi, parcă alternativa nici măcar nu ar exista.

În orice caz, oamenii legii sunt pregătiţi. "Aşteptăm ca femeia să îşi elibereze certificat medico-legal şi să depună plângere. Dacă o va face, vom lua măsurile care se impun", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, subcomisar Ştefan Gohoreanu.

Indiferent ce va decide victima, cazul rămâne unul terifiant, chiar şi pentru simplii privitori – e dovadă vie a faptul că, indiferent cât de mult evoluează societatea, cruzimea îmbracă, mereu, aceleaşi straie.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28740

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.