Zuzyk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Cum impacati voi si "capra si varza"? Eu una nu prea pot.Nu-mi iese mai deloc: am un program la scoala... mai mult decat aiurea: la 8 seara termin orele si ajung pe la 9 fara ceva.Singurul lucru "distractiv" pe care mi-l pot permite este sa ies in weekend la patinoar.Weekendul asta nu mai ies... deci, raman cu plimbarea pe faleza de miercuri
lumy Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 pai si este obligatoriu sa iesi in fiecare zi in cursul saptamanii?eu cand eram la liceu mai mult in weekend ieseam,pentru ca in cursul saptamanii aveam ore,invatam,scriam si mai ma uitam la tv,bine oricum am avut norocul sa invat mereu dimineata
PICK Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 O absenta doua acolo,nu strica.. numai sa nu depasesti suta ;p
riaji Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Zuzyk... la voi inca e simplu programul, crede-ma pe cuvant. Totul este sa-ti setezi prioritatile: nota 10 pe linie? Ramai cu actualul program. 9? Mai pui o zi libera pe saptamana.. Si tot asa.
Zuzyk Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 e usor sa ziceti absente si eu am zis ca in liceu "am sa sparg normele" deh, scutiri poti afce rost de cam peste tot . Dar uite ca.... socoteala de-acasa nu se potriveste celei din targ.Am una dintre cele mai horror diriginte si chiar NU pot chiuli . La ea, daca vede o absenta in plus si e pentru ca nu am fost la scoala normal e ca parintele sa sune sa anunte.. si tot asa... Si cum ea e de engleza, are o vorba: "go to metalurgic..." :roll:
dcp100168 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ce viaţă, dom'ne! Eu ceream voie profesoarelor să chiulesc şi de cele mai multe ori primeam acceptul lor Bine, în timpurile alea străvechi oferta de "distracţii" era foarte limitată, aşa că nu era mare pagubă dacă moţăiam în clasă...
Recommended Posts