Jump to content

Şcoală sau distracţii?

Recommended Posts

Posted

Cum impacati voi si "capra si varza"?

Eu una nu prea pot.Nu-mi iese mai deloc: am un program la scoala... mai mult decat aiurea: la 8 seara termin orele si ajung pe la 9 fara ceva.Singurul lucru "distractiv" pe care mi-l pot permite este sa ies in weekend la patinoar.Weekendul asta nu mai ies... :| deci, raman cu plimbarea pe faleza de miercuri :))

Posted

pai si este obligatoriu sa iesi in fiecare zi in cursul saptamanii?eu cand eram la liceu mai mult in weekend ieseam,pentru ca in cursul saptamanii aveam ore,invatam,scriam si mai ma uitam la tv,bine oricum am avut norocul sa invat mereu dimineata

Posted

Zuzyk... la voi inca e simplu programul, crede-ma pe cuvant.

Totul este sa-ti setezi prioritatile: nota 10 pe linie? Ramai cu actualul program. 9? Mai pui o zi libera pe saptamana.. Si tot asa.

Posted

e usor sa ziceti absente :))

si eu am zis ca in liceu "am sa sparg normele" deh, scutiri poti afce rost de cam peste tot :).

Dar uite ca.... socoteala de-acasa nu se potriveste celei din targ.Am una dintre cele mai horror diriginte si chiar NU pot chiuli :d. La ea, daca vede o absenta in plus si e pentru ca nu am fost la scoala normal e ca parintele sa sune sa anunte.. :| si tot asa...

Si cum ea e de engleza, are o vorba: "go to metalurgic..." :roll:

Posted

Ce viaţă, dom'ne! Eu ceream voie profesoarelor să chiulesc şi de cele mai multe ori primeam acceptul lor :d Bine, în timpurile alea străvechi oferta de "distracţii" era foarte limitată, aşa că nu era mare pagubă dacă moţăiam în clasă...