dcp100168 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Cătălin Tofan: "Criza mondială nu va afecta pe Oţelul"Echipa de fotbal Oţelul urmează să semneze un nou contract cu Arcelor Mittal. Combinatul va sprijini echipa cu aceeaşi sumă ca în 2008, trei milioane de euro. "Criza economică mondială nu va afecta clubul nostru, cel puţin în ceea ce priveşte susţinerea din partea combinatului", a spus Cătălin Tofan, directorul general adjunct de la FC Oţelul. Principala sursă de finanţare a clubului o reprezintă contractul de publicitate cu Arcelor Mittal, combinatul gălăţean care asigură în fiecare an aproape trei sferturi din buget. În 2008 dinspre Arcelor Mittal au venit la club aproximativ trei miloane de euro, mizându-se şi pentru anul viitor pe aceeaşi sumă. "În urma discuţiilor cu cei din conducerea combinatului ştim că nu vom avea probleme majore. Am primit asigurări că indiferent de efectele crizei, vor continua să sprijine echipa. S-au stabilit aproape toate detaliile contractului pentru 2009, vom primi aceeaşi bani ca în acest an. Nu l-am semnat încă doar datorită programului încărcat al celor ce reprezintă partea indiană din conducerea Arcelor Mittal Galaţi, este doar o chestiune de zile. Desigur, avem nevoie de mai mulţi bani, pentru că ne aşteaptă cheltuieli mari cu montarea turnicheţilor şi a nocturnei, dar cel mai important este că avem sprijin total din partea combinatului, fără de care nu am fi avut cum să rezistăm", a declarat Tofan. Cătălin Tofan a adăugat că gruparea gălăţeană nu este în criză financiară şi că datoriile clubului au scăzut seminificativ: "Cel mai important este că jucătorii sînt cu plăţile aproape la zi, doar o primă mai au de luat. De altfel, toţi cei din club sunt cu salariile la zi. Tabela de marcaj a fost achitată, mai sunt datorii doar la cîţiva prestatori de servicii".http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/catalin ... 13708.html
dcp100168 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Oţelul are emoţii cu ArcelorMittal!Contractul de reclamă pe 2009 dintre gruparea dunăreană de Liga I şi Uzina ArcelorMittal Galaţi n‑a fost încă semnat, cu toate că numai mâine nu‑i Crăciunul. De obicei, înţelegerea dintre cele două părţi era parafată cu mult înaintea sărbătorilor de final de an – contractul ţine cont de anul calendaristic, nu de cel competiţional! – însă acum lucrurile se amână neaşteptat de mult. Surse din cadrul Combinatului susţin că există chiar posibilitatea ca Arcelor să nu mai sponsorizeze Oţelul, în timp ce directorul general al clubului, Marius Stan, crede că situaţia nu‑i aşa de gravă. "Marţi (n.r. ‑ azi) sau miercuri sperăm să semnăm acest contract, pentru că sprijinul pe care ni‑l oferă Arcelor Mittal este esenţial. Vom vedea ce se va întâmpla", comentează şeful Oţelului.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29010
dcp100168 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Otelul Galati ar putea sa piarda principala sursa de finantare din cauza crizei economiceMarius Stan, presedintele Otelului Galati, a anuntat ca echipa pe care o conduce ar putea sa piarda sponsorizarea pe care o primeste din partea combinatului siderurgic din Galati. Indienii nu ar mai vrea sa investeasca la Galati din cauza crizei econimice, iar conducatorii Otelului ar putea sa nu mai conteze pe 3,5 milioane de euro, suma anuala pe care o primeau de la principalul sponsor. "Avem o problema. Suntem in negoecieri, am avut cateva runde, dar raspunsul lor a fost ca nu mai vor sa ne sponsorizeze din cauza recesiunii. Primeam 3,5 miioane de euro pe an. Am zis sa ne dea aceeasi suma, dar acum nu mai vor. Sper sa ajungem la o intelegere, atfel nu este de glumit", a spus Marius Stan la SPTFM. Presedintele gruparii a anuntat ca in aceasta iarna nu se va face niciun transfer, clubul urmand sa promoveze cativa jucatori tineri din propria pepiniera. "Avem buget de austeritate!"http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-52 ... nomice.htmOtelul Galati, in pericolOtelul Galati se afla in pericol de anu mai avea echipa in Liga I. Combinatul a decis sa nu mai prelungeasca contractul de sponsorizare pentru anul 2009 si echipa risca sa piarda cele 3.5 milioane de euro pe care le primeau anual. "E o problema. Sa vedem ce se va intampla la urmatoarea runda de negocieri, deocamdata nu mai sunt dispusi sa ne sponsorizeze. Este o recesiune totala. Eu le-am cerut sa dea macar cat au dat si pana acum insa se pare ca nu mai vor. Sa speram ca vom ajunge la o intelegere, pentru urmatorul an. Deocamdata ma gandesc la o solutie sa redresez situatia pentru ca nu este de glumit. Nu vrem nici un jucator, o sa ii promovam pe ai nostrtii de la centrul de copii si juniori. Buget de austeritate.", a declarat Marius Stan, presedintele gruparii din Galati.http://www.ziare.com/Otelul_Galati_in_p ... 66650.html
riaji Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Se pare ca de-alde Bors si Boghici vor trebui sa bage mana adanc in buzunare daca vor sa mai mulga din Otelul Galati.
dcp100168 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Oţelul, impas financiar fără precedentEchipa de fotbal Oţelul Galaţi este pe punctul de a ajunge în cel mai mare impas financiar din istoria sa. De ceea ce le-a fost frică celor de la Oţelul se pare că nu vor scăpa. Criza economică mondială a împins tăvălugul şi peste clubul de fotbal de primă ligă, astfel că FC Oţelul este la un pas de a rămâne fără cea mai importantă sursă de finanţare: banii care veneau constant dinspre combinatul siderurgic gălăţean în fiecare an de mai bine de trei decenii încoace. La mijlocul lunii decembrie viitorul nu părea aşa de negru, discuţiile dintre reprezentanţii clubului şi cei din conducerea Arcelor Mittal duseseră spre un verdict similar anilor precedenţi, semnarea unui nou contract de reclamă pentru aceeaşi sumă ca în 2008, minim trei miloane de euro. "Avem promisiuni ferme că vor continua să susţină echipa, clauzele contractuale au fost în linii mari stabilite, mai rămâne doar să se pună semnăturile", ne declara optimist în urmă cu două săptămâni Cătălin Tofan, directorul adjunct al clubului. Însă, ultimele zile ale anului trecut nu au mai adus parafarea contractului. Directiva transmisă de la sediul central al Arcelor Mittal a fost clară şi imperativă. Printre măsurile anticriză se află şi stoparea oricăror contracte de sponsorizare, publicitate sau prestări servicii care nu sunt strict necesare. Astfel, Oţelul rămâne fără cea mai importantă sursă financiară, care reprezenta mai bine de trei sferturi din buget.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/otelul- ... 16191.html
dcp100168 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 ArcelorMittal amana semnarea prelungirii contractului de sponsorizareCombinatul siderurgic ArcelorMittal Galati tergiverseaza semnarea prelungirii contractului cu echipa Otelul Galati, care ar fi trebuit sa aiba loc in luna decembrie. ArcelorMittal vira anual in conturile clubului de la malul Dunarii 3,5 milioane de dolari plus 500.000 de dolari pentru cheltuielile de intretinere ale stadionului. Contractul dintre cele doua parti se reinnoia anual, iar semnarea actelor se facea mereu in luna decembrie, dar de aceasta data conducerea combinatului l-a amanat in mai multe randuri pe directorul Otelului, Marius Stan. "Nu cred ca vor fi probleme, sper sa nu fie. Inainte semnam din decembrie ca nu era criza asta financiara. Acum mai sunt de facut niste formalitati. Emotii sunt, pana nu semnam nu dispar. Asteptam insa sprijin si de la autoritatile locale", a declarat dar directorul general Marius Stan, citat de Newsin. Conducerea Otelului a solicitat sprijinul autoritatilor locale, dar a primit un refuz, acestea motivand ca sprijina o alta echipa de fotbal, FCM Dunarea Galati.
dcp100168 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ArcelorMittal taie peste 1 milion si jumatate din sponsorizareDirectorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, vineri, că sponsorul principal ArcelorMittal va reduce contribuţia financiară la sub două milioane de euro, de la 3,5 milioane, cât era în sezonul trecut, din cauza crizei financiare, transmite corespondentul NewsIn. Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, vineri, că sponsorul principal ArcelorMittal va reduce contribuţia financiară la sub două milioane de euro, de la 3,5 milioane, cât era în sezonul trecut, din cauza crizei financiare, transmite corespondentul NewsIn. "În urma discuţiilor pe care le-am purtat cu reprezentanţii combinatului, este clar că suma pe care ne-o vor acorda este mai mică decât cea de anul trecut, care era de 3,5 milioane de euro. O spun cu toată seriozitatea şi tăria, fără sprijinul autoriţătilor locale nu vom rezista. Ne trebuie urgent cel puţin două milioane de euro, sumă de bani pe care combinatul ArcelorMittal nu o poate susţine în totalitate", a spus Stan pentru NewsIn.
Mikka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ne trebuie urgent cel puţin două milioane de euroPai, nenea Stan, produ-i, tata, nu sta cu mana intinsa la buget! Sunteti club privat, cauta sponsorii, donatori, fa CEVA!!!Presedinte de club care sa primeasca un salariu baban moka in fiecare luna, e usor. Cu munca sunt ceva probleme...Oricum, chiar daca ar baga cineva banii astia in gaura neagra "Otelul", echipa tot nu are noctura, sistemul acela nenorocit de acces - chestii obligatorii de la anul... Chiar asa, oare unde naiba se duceau cel putin 3,5 milioane de euro in fiecare an??
dcp100168 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Nicolae: Oţelul va primi 2,8 milioane de euro Clubul Oţelul Galaţi va primi suma de 2,8 milioane de euro de la ArcelorMittal, conform declaraţiei de luni a primarului oraşului Galaţi, Dumitru Nicolae, transmite corespondentul MEDIAFAX. Dumitru Nicolae a spus că a stat de vorbă cu directorul combinatului şi a aflat că Oţelul va încasa 80 la sută din valoarea contractului de anul trecut. Informaţia nu a fost confirmată nici de reprezentanţii combinatului şi nici de şefii Otelului. "Cred că vor primi cam cât au luat anul trecut, undeva pe la 80 la sută", a spus Dumitru Nicolae. Asta ar însemna aproximativ 2,8 milioane de euro la care s-ar adăuga cheltuielile de întreţinere a bazei sportive, suportate tot de combinat, în valoare de 500.000 de euro. Oţelul asteaptă o susţinere financiară şi din partea autorităţilor locale. "Mai mulţi oameni şi-au arătat disponibilitatea pentru a ne sponsoriza, iar noi avem mult loc liber pe tricouri. Regret însă că autorităţile Galaţiului nu s-au gândit până acum la asta. Sperăm însă să fim prinşi şi noi în noul buget, pentru că ar fi păcat să jucăm cu numele altor localităţi pe tricouri", a declarat Marius Stan, directorul general al clubului Oţelul Galaţi.
Mikka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Aceeasi atitudine din partea lui Stan. "Dati-mi si mie cateva sute de mii de parai, sa am si io ce toca, sa-ti traiasca familia dom premar" Pacat de echipa asta ca s-ar fi putut face mai mult...
cristian10oronaldo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Voi vorbiti cu totii... de parca ar fi asa de usor de condus un club de fotbal de Liga I... Parca bati din palme si vin banii...O intrebare am pentru voi: Cum arata toate bazele sportive din oras, comparativ cu orase gen Urziceni, Mioveni, Buzau ??? Peste tot echipele sunt sustinute financiar de primarii, consilii judetene, consilii locale, numai la noi mosu asta care e doar cu postul la primarie nu face nimic.
Mikka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pai n-am zis ca-i usor! Chiar mai mult: daca vezi ca nu esti in stare sa asiguri finantarea echipei, de ce te mai cramponezi de scaunul de presedinte? :?: In legatura cu CL, CJ etc: NU sunt obligati sa sustina financiar echipe de fotbal, oina, volei sau orice altceva. Iar societatea comerciala care gestioneaza echipa Otelul Galati nu are printre actionari CL, CJ etc. Baza sportiva Otelul e proprietatea Sidex (Arcelor, ma rog), nu a CL.Si, pentru incheiere, daca ti se pare greu sa conduci o echipa de fotbal de mijlocul clasamentului in Romania, iti imaginezi cam cat de greu e sa gestionezi un oras de fo 300.000 de locuitori??PS: Departe de a-l apara pe Nicolae, are destule bile negre adunate, dar parca nici sa-l scoti vinovat de toate...
cristian10oronaldo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pai n-am zis ca-i usor! Chiar mai mult: daca vezi ca nu esti in stare sa asiguri finantarea echipei, de ce te mai cramponezi de scaunul de presedinte? :?: In legatura cu CL, CJ etc: NU sunt obligati sa sustina financiar echipe de fotbal, oina, volei sau orice altceva. Iar societatea comerciala care gestioneaza echipa Otelul Galati nu are printre actionari CL, CJ etc. Baza sportiva Otelul e proprietatea Sidex (Arcelor, ma rog), nu a CL.Si, pentru incheiere, daca ti se pare greu sa conduci o echipa de fotbal de mijlocul clasamentului in Romania, iti imaginezi cam cat de greu e sa gestionezi un oras de fo 300.000 de locuitori??PS: Departe de a-l apara pe Nicolae, are destule bile negre adunate, dar parca nici sa-l scoti vinovat de toate...Si echipa Poli Timisoara (FC Timisoara mai nou) e in aceeasi situatie cu a noastra, dar totusi primeste ajutor substantial din partea CJ Timis. La noi se face vreo baza sportiva ??? Asta am intrebat. Sala Polivalenta e in curs de darmare, stadionul Dunarea e execrabil, stadionul Portu Rosu e in degradare... Si totusi vrem performante... De aia suntem noi in urma celor din Timisoara, Oradea sau Arad, din cauza mentalitatii.
Mikka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Da, poate Poli primeste banii de la CJ, deci nu de la "Primar". Dar: topicul este strict legat de Otelul, nu de ceea ce a facut sau nu primarul. Eu am sustinut doar ca nici CL, nici CJ nu sunt obligate sa cotizeze la bunastarea dl. Marius Stan si, in al doilea rand, dl. Marius Stan daca e incapabil sa obtina finantarea necesara, de ce mai sta pe acolo??PS De ce seful Sidex i-a spus lui NICOLAE ca va da bani in continuare la club si nu marelui manager de la Otelul?!? E doar o intebare, dar totusi... Stan tipa ca nu va mai primi bani de la Mittal, acum vine Nicolae, vorbeste cu indienii si rezolva angoasele marelui presedinte... Cam jenant pentru seful clubului, nu?
cristian10oronaldo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Frate da crezi ca stau sacii cu bani pe marginea drumului si marele manager cum il numesti tu nu-i ia ???
Mikka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nu stiu daca banii stau sau nu pe marginea drumului. Insa consider ca nu e normal ca din banii publici sa se plateasca vreo 7.000 de euro salariu domnului Marius Stan, care nu e in stare sa-si indeplineasca datoriile care-i revin din pozitia detinuta. Sper ca am fost destul de clar. Prefer - daca nu se poate altfel decat sa se cheltuiasca bani pe sponsorizari in sport - prefer deci, sa-i dirijeze catre Metal Galati (echipa de volei feminin). Sau, daca tot e asa mare dragostea de sport pe la noi, sa-i finanteze clubul de box a lui Bute.
riaji Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Am mai spus-o de 100 de ori: Otelul nu este prioritatea Galatiului, nici ca judet nici ca oras, nici ca nimic. E firma privata, ca oricare alta (si inca una cu multe datorii). Sunt zeci de alte probleme importante de rezolvat in oas, si daca toate acelea ar fi puse la punct, tot nu ar fi o idee buna investirea in echipa de fotbal Otelul, ci, asa cum zicea si Mikka, mai degraba in volei, handbal sau altele in care excelam si in care nu ar fi aruncati banii aiurea si din care s-ar putea trage niste foloase adevarate pentru municipalitate, pe termen mediu si lung.
cristian10oronaldo Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Am mai spus-o de 100 de ori: Otelul nu este prioritatea Galatiului, nici ca judet nici ca oras, nici ca nimic. E firma privata, ca oricare alta (si inca una cu multe datorii). Sunt zeci de alte probleme importante de rezolvat in oas, si daca toate acelea ar fi puse la punct, tot nu ar fi o idee buna investirea in echipa de fotbal Otelul, ci, asa cum zicea si Mikka, mai degraba in volei, handbal sau altele in care excelam si in care nu ar fi aruncati banii aiurea si din care s-ar putea trage niste foloase adevarate pentru municipalitate, pe termen mediu si lung.Treaba e ca mosu asta tampit nu investeste nici in oras nici in sport nici in nimic. Intrebarea ar fi de ce de exemplu la Timisoara (Club privat), Oradea, Arad, Iasi, Vaslui (club privat), Constanta (club privat), Urziceni (club privat), Bistrita (club privat), Tirgu Jiu, Pitesti (club privat), CFR Cluj (club privat), FC BRasov (Club privat), CS Otopeni (club privat) se pot face astfel de sponsorizari iar la noi nu ??? De cluburile din strainatate private care primesc finantare de la primarii nu mai are rost sa va zic. De ce pentru unii e muma iar la altii e ciuma ??? De aia suntem unde suntem si suntem socotit drept oras cenusiu, ca aveti aceeasi mentalitate cu a primarului (doar cu functia) demodat.
Mikka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 @cristiano10ronaldoCred ca se impun niste clarificariIti inteleg pasiunea pentru echipa Otelul, DAR:Forumul acesta nu e un loc unde sa-ti versi frustrarile fata de o persoana sau alta. Expresii de genul "mos tampit", "incapabil" si altele pe care le-ai mai folosit nu aduc nicio contributie la discutii. Daca ai vreo problema cu Nicolae, mergi pe Domneasca 38. Sau lunea la sedintele de partid ale omului, la sediul de la Romarta.Deocamdata nu e "warn" sau "ban", e doar o clarificare pe care am considerat-o necesara.
riaji Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Treaba e ca mosu asta tampit nu investeste nici in oras nici in sport nici in nimic. Intrebarea ar fi de ce de exemplu la Timisoara (Club privat), Oradea, Arad, Iasi, Vaslui (club privat), Constanta (club privat), Urziceni (club privat), Bistrita (club privat), Tirgu Jiu, Pitesti (club privat), CFR Cluj (club privat), FC BRasov (Club privat), CS Otopeni (club privat) se pot face astfel de sponsorizari iar la noi nu ??? De cluburile din strainatate private care primesc finantare de la primarii nu mai are rost sa va zic. De ce pentru unii e muma iar la altii e ciuma ??? De aia suntem unde suntem si suntem socotit drept oras cenusiu, ca aveti aceeasi mentalitate cu a primarului (doar cu functia) demodat.Ai dreptate. Nu a facut si nu o sa faca nimic. Dar daca ar urma sa faca ceva.. de ce naiba sa faca pentru sport si nu pentru infrastructura, pentru cultura, pentru servicii - chestii cu mult mai importante pentru viata de zi cu zi a cetatenilor orasului, chestii pe care sunt sigur ca si tu ti le-ai dori si te-ar interesa mai mult decat ce s-a intamplat la Otelul in pauza de iarna.. Nu ti-ai dori sa nu-ti mai rupi masina in gropile de pe strazi precum Traian? Nu ti-ai dori sa nu mai stai 100 de ani la coada cand te duci sa platesti institutiei de 2 bani numita primarie taxele si impozitele pe un an? N-ai vrea sa vezi un minim de civilizatie 24 de ore din 24, in tot orasul? Nu ti-ai dori sa nu mai vezi cate 10 caini alergand pe langa fiecare bloc aiurea? Eu cred totusi ca da..Cat despre celalalte example date de tine.. ia spune-mi.. (si acum nu stau sa verific informatiile postate de tine, dar daca sunt adevarate) ce a avut de castigat Primaria Timisoara, sau Urziceni, sau a Iasiului din afacerea asta? Pentru ca fii sigur ca daca cineva a scos bani din fotbal, sigur nu i-a impartit cu municipalitatea X - investitor la catarama. De exemplele de afara nu mai vorbesc. Or fi primind finantari, dar stai linistit ca nu pe ochi frumosi. Acolo nu exista marlania si nepasarea de la noi, unde primarul X se trezeste ca vrea sa sponsorizeze echipa Y, numai de dragul de a da un exemplu, pentru ca e fan sau pur si simplu pentru ca n-are ce face cu banii..Nu in ultimul rand, il "stimez" pe domnul primar cel putin la fel de mult ca si tine; nu ma consider vinovat de situatia in care "suntem" si cu usurinta, nepasare si poate, cine stie, si cu dreptate, as putea intoarce acuzatiile impotriva ta sau a altora.
cristian10oronaldo Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Riaji:Sa stii ca tot ce am scris acolo sus e adevarat, echipele respective primesc finantare destul de consistenta de la primariile localitatilor. Intradevar mi-as dori un oras mai civilizat, sa nu-mi mai rup masina pe strazi ca Traian. Chestia e ca acest primar nu face efectiv nimic, nu ca nu finanteaza Otelul. Bine sa zicem ca nu au ce sa caute sponsori la Otelul ca e societate privata si etc. Da sa faca strazile, parcurile sa faca ceva sa dezvolte orasul in lung si-n lat. Strada Traian a promis de ani de zile ca o va face. A promis ca nu vom mai avea caini comunitari, a promis ca va face locuinte pentru tineri, a promis ca va reface Sala Sporturilor si Stadionul Dunarea (care apartin de municipalitate). A facut ceva din ce a promis ??? NU, si atunci ce dracu mai cauta asta primar ??? Eu as fi curios sa merg intr-o zi la primarie si sa-l urmaresc sa vad ce mama dracu face acolo ???
riaji Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Sa stii ca tot ce am scris acolo sus e adevarat, echipele respective primesc finantare destul de consistenta de la primariile localitatilor. Intradevar mi-as dori un oras mai civilizat, sa nu-mi mai rup masina pe strazi ca Traian. Chestia e ca acest primar nu face efectiv nimic, nu ca nu finanteaza Otelul. Bine sa zicem ca nu au ce sa caute sponsori la Otelul ca e societate privata si etc. Da sa faca strazile, parcurile sa faca ceva sa dezvolte orasul in lung si-n lat. Strada Traian a promis de ani de zile ca o va face. A promis ca nu vom mai avea caini comunitari, a promis ca va face locuinte pentru tineri, a promis ca va reface Sala Sporturilor si Stadionul Dunarea (care apartin de municipalitate). A facut ceva din ce a promis ??? NU, si atunci ce dracu mai cauta asta primar ??? Eu as fi curios sa merg intr-o zi la primarie si sa-l urmaresc sa vad ce mama dracu face acolo ???Dupa cum am mai spus, ai dreptate: nu a facut si nu va face nimic. Nu l-am votat niciodata si nici n-o sa o fac tocmai din acest motiv. Cat despre vizitele la primarie.. sper sa fie cat mai putine, pentru ca mi-e scarba de ce-i acolo.
dcp100168 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Cât de adânc taie criza din bugetele echipelor din Liga ICriza loveşte dur Oţelul Galaţi, echipă finanţată masiv de combinatul siderurgic din oraş. Potrivit lui Marius Stan, managerul general al clubului, Arcelor Mittal nu a semnat încă contractul de sponsorizare al echipei, iar relaţia financiară cu primăria se află şi ea sub semnul întrebării. În sezonul trecut, echipa de pe malul Dunării a avut un buget de 4,5 milioane de euro.http://www.capital.ro/index.php?section ... &id=116769
dcp100168 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 S-a semnat contractul cu ArcelorMittalDirectorul general al FC Otelul Galati, Marius Stan, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa ca a fost semnat contractul de sponsorizare cu combinatul ArcelorMittal Galati pe anul 2009. "Trebuie sa multumim combinatului ArcelorMittal pentru sprijinul acordat, a fost mereu alaturi de noi si ne va ajuta de fiecare data cand vom avea nevoie. Nu m-am indoit niciodata de sprijinul ArcelorMittal! Detalii despre contract nu pot oferi deoarece este confidential, insa nu ne vom scalda in bani, ci vom fi la limita decentei. Mergem mai departe, ne bucuram ca putem functiona, iar obiectivul nostru in acest campionat, tinand cont de situatia economica generala, este ramanerea in Liga I. Este bine sa inteleaga si fanii nostri acest lucru, trebuie sa fim realisti", a declarat Marius Stan.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1457&page=1„Contractul s-a semnat, ArcelorMittal a rămas alături de noi, aşa cum de altfel mă şi aşteptam”, a declarat directorul general al Oţelului, Marius Stan, fără a spune însă şi ce sumă va intra în conturile grupării fotbalistice. „Nu pot oferi detalii, este confidenţial”, s-a scuzat Stan, însă se pare că este vorba despre aproximativ trei milioane de dolari pentru anul în curs.http://www.viata-libera.ro/articol-Otel ... tal_2.html
dcp100168 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Kochuparampil: Vom continua susţinerea echipei de fotbal Oţelul Directorul ArcelorMittal Galaţi, Augustine Kochuparampil, a declarat că va continua susţinerea echipei de fotbal Oţelul Galaţi, dar sprijinul financiar este mai mic decât în anii trecuţi, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Trecem printr-o perioadă foarte grea, dar nu ne putem schimba credinţa noastră de bază. Confirm că vom continua să ajutăm, dar la un nivel mult mai scăzut. La momentul acesta mi-ar fi foarte dificil să spun exact suma. Clubul trebuie să ia acele măsuri care să reducă costurile. Am promis, şi ne vom ţine de cuvânt în a susţine în continuare clubul Oţelul, dar trebuie să recunoaştem anumite limitări în acest sprijin. Oferim mai puţin ca în trecut, dar lucrăm împreună cu clubul pentru rezolvarea problemei. Mă uit la orice posibilitate de a reveni la ceea ce am făcut anul trecut din acest punct de vedere” a declarat Augustine Kochuparampil, directorul ArcelorMittal Galaţi, într-un interviu acordat PRO TV Galaţi-Brăila.Augustine Kochuparampil a mai spus că instalarea nocturnei la stadionul Oţelul, nu reprezintă, în acest moment, o prioritate. "În acest moment nu e chiar pe primul loc în agenda mea. Acum e o situaţie de criză. Cred că va trebui să reanalizăm această chestiune atunci când lucrurile vor reveni la normal", a declarat Augustine Kochuparampil, directorul ArcelorMittal Galaţi.
Recommended Posts