Jump to content

Lovit cu securea în somn


dcp100168

Recommended Posts

Trimis la culcare si lovit cu securea in somn!

Dupa ce au lucrat cot la cot, in jurul unui cazan cu tuica, doi barbati din judetul Galati nu s-au mai inteles si unul dintre ei a ajuns la spital lovit in cap cu o secure. Cei doi prieteni s-au aprins de la aburii alcoolului si cand unul dintre ei a vrut sa traga un pui de somn, a inceput cearta.

"Am facut tuica cu el si mi-a zis sa ma culc si eu o juma de ora, o ora. Si dupa aia, nu aveam nici jumatate de ora de somn si a venit si m-a luat la bataie in somn."Bebe Doca, victima

De fapt, el nici nu a apucat sa zica nimic, pentru ca s-a trezit sub o ploaie de lovituri de secure. Si-a revenit abia pe patul de spital. Sotia agresorului a fost cea care a solicitat ajutorul medicilor de la ambulanta. Luat la intrebari de politisti, barbatul acuzat ca si-a lovit amicul a sustinut ca, pur si simplu, nu-si da seama ce l-a impins sa devina agresiv. De pe patul de spital, barbatul ranit crede ca amicul sau a gustat prea mult din bautura si i s-au intunecat mintile. Are nevoie acum de zile bune de ingrijiri medicale. Barbatul acuzat de agresiune are acum doua probleme mari. Si-a pierdut prietenul, iar politistii il vor lua in vizor de indata ce victima va depune o plangere.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... -somn.html

Pe doi bărbaţi din Drăguşeni, ţuica i-a „dezbinat"

* În urmă cu două zile, un bărbat de 36 de ani din satul gălăţean Fundeanu, comuna Drăguşeni, a fost crunt bătut de către un consătean la care s-a dus să facă ţuică. Victima este internată în Spitalul Judeţean iar poliţiştii din comună au demarat deja o anchetă în acest caz

Bebi Doca are 36 de ani şi este din Fundeanu. În urmă cu două zile, s-a dus acasă la un consătean pentru a distila ţuică. Din cauza aburilor, pe bărbat l-a luat somnul, fapt ce l-ar fi deranjat peste măsură pe vecinul acestuia. „M-am dus la el să facem ţuică. La un moment dat m-am culcat puţin, vreo jumătate de oră şi m-am trezit luat la pumni şi picioare de vecinul meu, Constantin Voinea, nervos că m-am culcat", a declarat Bebi Doca. Deşi credea că a scăpat de furia vecinului, bărbatul a fost fugărit şi bătut de bătăuş dar şi de un prieten al acestuia. „Am încercat să fug de el. A venit după mine şi şi-a mai chemat şi un prieten. M-au bătut cu ce au apucat, m-au lovit peste cap, mâini şi picioare", a continuat Bebi Doca. Bărbatul a fost transportat de urgenţă de către o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Galaţi. „Am fost solicitaţi în cazul unui bărbat care s-a ales cu traumatism cranio-cerebral şi multiple fracturi în urma unui conflict. În primă instanţă, i s-a acordat primul ajutor după care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. În prezent, este internat în secţia de neurochirurgie a spitalului", a declarat Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi. Poliţia din comună anchetează deja cazul, însă cei doi agresori au toate şansele să scape de pedeapsa cu închisoarea. „În funcţie de zilele de spitalizare cei doi vor fi traşi la răspundere. Dacă bărbatul va sta mai puţin de 20 de zile în spital, cei doi agresori nu vor fi traşi la răspundere penală" a precizat subcomisarul Ştefan Gohoreanu - IPJ Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=7

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.