toto Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 în seara asta, la ieșirea din tura de după amiază, de la combinat, se mira lumea: „ce-i lumina aceea puternică, din oraș?” Un OZN! E la moda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Un OZN! E la moda... am vazut si eu luminile, peste blocuri, din micro 18...tendinta initiala a fost sa privesc si mai sus, dupa focuri de artificii. Dar, m-am luminat repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 20, 2011 Author Share Posted April 20, 2011 Instalaţia de nocturnă a stadionului Oţelul a fost omologatăInstalaţia de nocturnă a stadionului Oţelul din Galaţi a fost omologată, miercuri seară, de o comisie a Federaţiei Române de Fotbal, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Suntem fericiţi că am reuşit să inaugurăm instalaţia de nocturnă, dar până la urmă era un lucru normal, care trebuia să se întâmple cu mulţi ani în urmă. Meciul cu Craiova va fi primul în nocturnă şi aşteptăm un public cât mai numeros", a declarat directorul general al liderului, Marius Stan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts