dcp100168 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Galatean batut pentru ca nu a platit taxa de protectieUn barbat in vârsta de 33 de ani din comuna galateana Pechea a ajuns la spital dupa ce a fost batut de cativa tineri pentru ca nu a vrut sa le plateasca taxa de protectie. Tudorel Ivan s-a intors recent din Italia, unde a muncit in constructii. ”M-am dus la un bar sa dau o bere unor prieteni cu ocazia intoarcerii mele in tara. In timp ce ii asteptam, au venit patru tineri de vreo 18-19 ani, pe care ii stiam dupa porecle si drept scandalagii. Unul dintre ei mi-a zis sa le platesc taxa daca vreau sa beau bere in barul ala. Un fel de taxa de protectie cred ca voiau ei. Nu le-am dat nimic si m-au scos afara, unde au sarit cu bâtele pe mine”, a povestit Tudorel Ivan. Barbatul a fost luat din fata barului de un echipaj al Ambulantei si transportat la Spitalul de Urgenta Galati, unde a ramas internat in sectia de Neurochirurgie. Politistii galateni i-au identificat pe cei patru si i-au chemat la audieri. Unul dintre „perceptorii” de ocazie le-ar fi spus politistilor ca tot scandalul a inceput din pricina victimei care ar fi venit cu „figuri in cap” din Italia.http://www.gardianul.ro/index.php?pag=n ... ectie.html
riaji Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Politistii galateni i-au identificat pe cei patru si i-au chemat la audieri. Unul dintre „perceptorii” de ocazie le-ar fi spus politistilor ca tot scandalul a inceput din pricina victimei care ar fi venit cu „figuri in cap” din Italia.Poftim! Sa te mai intorci acasa.. nu mai ai voie, frate, sa bei o bere, sa te uiti in aceeasi directie cu el, ca gata, s-a aprins romanul..
VicentiuA Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Acum sa fim cinstiti si sa recunoastem ca sunt multi care se intorc din Italia/Spania cu figuri sau mai bine zis fiţe, eventual cu masini închiriate şi care se lauda cu salarii de mii de euro, în condiţiile în care mulţi trăiesc de pe o luna pe alta.Oricum, asta nu justifica in niciun mod agresiunea sau proasta educaţie.
Recommended Posts