dcp100168 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Cuceriţi sau vă lăsaţi cucerit(ă)?Cred că nu mai e nevoie de explicaţii suplimentare...
anitaraz Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 De obicei cand imi pun ceva in cap, reusesc, deci...cuceresc
fluturas Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 De cele mai multe ori...vad...imi place...trec la atac ...deci CUCERESC! ..si asta pentru ca " a te lasa cucerita" cred ca nu mai e la moda pentru baieti ...
riaji Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Depinde.. in cazul in care imi place cu adevarat o fata, desigur ca fac tot ce-mi sta in putinta sa ii atrag atentia (in sensul bun), insa cu anumite limite.
fluturas Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Depinde.. in cazul in care imi place cu adevarat o fata, desigur ca fac tot ce-mi sta in putinta sa ii atrag atentia (in sensul bun), insa cu anumite limite. Sa zicem ca tu esti exceptia !
Rami Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 De cele mai multe ori...vad...imi place...trec la atac ...deci CUCERESC! ..si asta pentru ca " a te lasa cucerita" cred ca nu mai e la moda pentru baieti ... Probabil ca nu o mai fi la modă, dar e ca atunci când iţi cauţi un job: dacă ii cauţi tu, pun ei condiţiile, dacă te caută ei, pui tu condiţiile.
VicentiuA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Eu cred ca atunci cand iti place mult de o persoana, devii pradator. Daca in schimb nu iti place chiar asa demult dar ai accepta sa devii prada, te faci ca te impiedici
Aiyana Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ca găina care se-mpiedică Eu prefer să fiu cucerită...
flieder Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cuceream...lasand impresia ca...poate ma impiedicasem. Sau ma lasam cucerita...in speranta ca poate este marele X si eu nu-mi dadeam seama.
toto Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 V-ati uitat prea mult la Ally Mc Beal sau la Neveste Disperate !!! Sau Totul despre SEX ... PS Marele X NU EXISTA! Poate doar in mitul Zburatorului...
flieder Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 V-ati uitat prea mult la Ally Mc Beal sau la Neveste Disperate !!! Sau Totul despre SEX ... PS Marele X NU EXISTA! Poate doar in mitul Zburatorului... Tin sa te contrazic: marele X chiar exista si este cel pe care il alegem cu buna stiinta. Ca omu' se mai schimba pe parcurs...da, e f. adevarat, dar important este sa ramana, in esenta, acelasi. Si e musai sa fie pe gustul celui cu care paseste impreuna...nu sa se incadreze intr-o formula universala. Mitul Zburatorului este ideea generalizata a ceea ce ar putea fi "Marele X". Numai ca, daca un tipar este excelent creat, nu inseamna ca vine perfect pe orice tipologie de caracter. P.S. Intrebare: Cine-s nevestele respective??
riaji Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 P.S. Intrebare: Cine-s nevestele respective??E tot un serial, din cate stiu.
Rami Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Eu cred ca atunci cand iti place mult de o persoana, devii pradator. Nu neaparat.Oricat de mult mi-ar placea, voia runca doar un deget de la o manusa. Daca va reactiona, e ok, trecem la actiune. Daca nu, inseamna ca nu merita efortul. Acum o alta problema a pradatorului este ce tip de vanatoare practica. Mi-ar placea sa avem cu totii o dicutie de genul la urmatoarea intalnire
riaji Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Acum o alta problema a pradatorului este ce tip de vanatoare practica.Mi-ar placea sa avem cu totii o dicutie de genul la urmatoarea intalnire Ce tip de vanatoare? De tipul Balc (ca tot e subiectul la moda)! Nu ar fi rau sa mai schimbam subiectele de la intalniri, insa ca idee, il putem dezvolta pe acesta chiar aici, unde ii este locul si astfel aflam si parerea celor care nu pot ajunge sa ne impartaseasca propriul tip de vanatoare
Rami Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ce e ala Balc??? de subiecte am dus oare noi lipsa la intalnire? Ma gandeam ca la o intalnire il putem expemplifica...
riaji Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Balc e localitatea in care are concesionate miile de hectare Ion Tiriac. Acolo organizeaza an de an vanatoarea de... mistreti, alaturi de alti 'jmecheri' ai Europei.. Cat despre subiect si intalnire: desigur ca putem exemplifica..
Rami Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Balc e localitatea in care are concesionate miile de hectare Ion Tiriac. Acolo organizeaza an de an vanatoarea de... mistreti, alaturi de alti 'jmecheri' ai Europei.. Cat despre subiect si intalnire: desigur ca putem exemplifica.. Nu la acel tip de vanatoare ma referam eu.
riaji Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Pai.. nu la vanatoarea de animale ma refeream nici eu. Era doar o paralela, cu ideea de a sta in foisor si a trage cu arma spre vanatul pe care ti-l aduc gonacii in directia ta.. (care nu prea se mai poate numi vanatoare - acolo trebuie sa alergi singur dupa prada, sa ii stii miscarile, sa ai cateva reguli de bun simt)
Recommended Posts