Jump to content

A înapoiat 1.300 de lei găsiţi pe stradă

Recommended Posts

Posted

"Dumnezeu m-a făcut să văd banii, ştia că îi voi înapoia bătrânei"

Aproape un miracol petrecut în postul Crăciunului. Drama unei bătrâne de 75 de ani din Cuca, care pierduse o avere pentru ea, 1.350 de lei, s-a transformat în bucurie când a aflat că o femeie cu suflet mare i-a găsit toţi banii şi i-a înapoiat prin intermediul poliţiştilor. Iordana Ştefan, de 75 de ani, de loc din Cuca, a pierdut pe strada Gării din Galaţi 1.350 de lei. Suma reprezenta enorm pentru ea şi reuşise să o strângă în aproape jumătate de an. Nici nu a avut curajul să spună familiei că nu mai are banii, mai ales că aceştia erau destinaţi plăţii notarului ce urma să treacă casa de pe numele pe acela al nepoatei care o îngrijeşte de ani de zile. Bătrânei îi era teamă ca nu cumva ea să moară şi să îşi lase nepoata pe drumuri. "Am venit la Galaţi la Prefectură, iar de aici am plecat cu un autobuz la Spitalul de Urgenţă, unde e băiatul internat. La spital mi-am dat seama că nu mai am sacoşa în care aveam actele şi banii pentru notar. Nici nu am spus, de teamă, nu ştiam unde îi pierdusem şi ce s-a întâmplat. Numai ieri a venit poliţistul să îmi spună că banii s-au găsit la Galaţi şi că trebuie să mă duc să îi iau. Să îi dea Dumnezeu sănătate celei care mi i-a găsit şi mulţumesc că m-aţi chemat", spunea Iordana Ştefan, ieri, pe când îşi lua banii de la poliţiştii Secţiei 4, care au avut suma în custodie şi care au găsit-o pe baza actelor aduse odată cu banii de Teodora Tomescu, gălăţeanca de 62 de ani care a găsit banii. Batrâna are acum sărbători fericite datorită Teodorei Tomescu, cea care a găsit banii pe stradă, într-o staţie de autobuz, şi i-a depus la Secţia 4 de Poliţie Galaţi. "Cred că Dumnezeu m-a făcut să mă întorc să iau sacoşa unde erau banii, că de obicei nu iau sau nu mă uit la lucrurile găsite pe stradă. Dar Dumnezeu ştia că eu îi voi da banii înapoi bietei bătrâne. Cum e şi post, mi se pare că totul e lucrarea Domnului", a spus Teodora Tomescu. Femeia nu înţelege de ce toată lumea o felicită pentru că a dat banii înapoi, probabil pentru că nu a înţeles că fapte frumoase se mai fac rar în zilele noastre.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.