Jump to content

Oţelul - program de vacanţă, iarna 2008-2009


dcp100168

Recommended Posts

Otelul si-a stabilit programul

Lotul echipei Otelul se va reuni pe 12 ianuarie si timp de 8 zile va efectua pregatirea fizica la baza proprie din Galati. Tot in aceasta perioada conducerea clubului va anunta si jucatorii de care se va dispensa, in vizor fiind luati jucatorii care nu au dat randament in turul editiei de campionat, Valentin Iovita fiind primul astfel de exemplu. Fotbalistul ce a jucat la Gloria Buzau in sezonul trecut a fost anuntat deja ca echipa de la malul Dunarii nu mai are nevoie de el.

Directorul adjunct, Catalin Tofan, a declarat ca se poarta discutii cu un impresar bulgar pentru perfectarea unui turneu de pregatire in statiunea Albena din Bulgaria, in perioada 20-30 ianuarie 2009. Daca discutiile nu se vor concretiza in perioada mai sus mentionata, se va efectua un cantonament la munte in Romania, cel mai probabil la Poiana Brasov. Al doilea stagiu de pregatire este deja stabilit si se va desfasura intre 4-16 februarie, in Antalya (Turcia). Dupa ce se va reveni acasa, cel mai probabil va avea loc o festivitate, in care vor fi prezentate noile achizitii, cu aceasta ocazie urmând sa se dispute si o partida amicala in compania unei formatii ce va fi aleasa ulterior.

http://www.sptfm.ro/acasa/otelu-si-a-st ... ramul.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Conducătorii Oţelului spun că au bani pentru cantonamente

Conducătorii clubului Oţelul Galaţi au anunţat că programul de pregătire al echipei va decurge aşa cum s-a stabilit, chiar dacă nu s-a reuşit încheierea unui nou contract de sponsorizare, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Programul de pregătire până la reluarea campionatului nu este afectat. Reunirea lotului va avea loc în 12 ianuarie, avem bani să plecăm într-un stagiu de pregătire în Antalya la 4 februarie, la care se va mai adăuga încă un stagiu de pregătire centralizată, undeva la munte, în ţară", a declarat Marius Stan, directorul general al clubului Oţelul.

El a mai spus că speră ca echipa să fie ajutată financiar de comunitatea locală. "Ne gândim la alte soluţii pentru a putea trece peste acest moment. Una dintre ele ar fi implicarea Consiliului Local, am promisiuni de la primar că vom ajutaţi, mai ales dacă nu reuşim să semnăm contractul cu cei din combinat, însă nu mă pot baza doar pe promisiuni", a declarat Marius Stan.

În ceea ce priveşte modificările de componenţă a lotului de jucători, deocamdată sigură este doar renunţarea la serviciile jucătorilor care nu au confirmat în turul campionatului: Vitaic, Nikolic, Ioviţă şi Romeo Stancu. "Nu sunt oferte pentru jucătorii noştri. De adus jucători, nu se pune problema acum, mizăm pe cei din curtea noastră", a adăugat Marius Stan.

Link to comment
Share on other sites

Slovaci şi bieloruşi pentru "oţelari"

Conducerea Clubului de Fotbal Oţelul a stabilit în linii mari programul meciurilor de pregătire din Antalya, stagiu pe care îl va susţine în perioada 4‑16 februarie. Roş‑alb‑albaştrii lui Petre Grigoraş vor întâlni pe Metalurg Skopje (Macedonia, 5 februarie), MFK Kosice (Slovacia, 9 februarie), Rabotnicki (Macedonia, 11 februarie) şi FC Gomel (Belarus, 13 februarie). Toate formaţiile sunt de primă ligă. Urmează să mai fie găsiţi doi adversari pentru zilele de 7 şi 15 februarie. „Vrem încă două echipe bune ca să ne verificăm cât mai bine potenţialul înainte de startul returului”, a comentat directorul general al Oţelului, Marius Stan.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=29223

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oţelul Galaţi va pleca marţi în cantonament la Târgu Ocna

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va pleca marţi în cantonament la Târgu Ocna, pentru primul stagiu de pregătire al iernii. Lotul coordonat de Petre Grigoraş, Marian Dinu, Dan Moţei şi Ionel Tămăşanu pune în continuare accentul pe acumulările fizice, fiecare şedinţă de pregătire durând aproximativ două ore şi jumătate. Până la plecarea în cantonament, gălăţenii se vor pregăti zilnic, de la ora 10,30, duminică fiind posibilă organizarea unui joc-şcoala pe terenul I al stadionului 'Oţelul'. Luni va fi stabilit lotul pentru stagiul de la Tg Ocna.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/otel ... -ocna.html

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi, în cantonament la Târgu Ocna

Antrenorul Petre Grigoraş a convocat 25 de jucători pentru stagiul de pregătire pe care formaţia Oţelul Galaţi îl va efectua, începând de marţi, la Târgu Ocna. Tehnicianul formaţiei gălăţene a reţinut în lot următorii jucători: Gabriel Abraham, Paulius Gribauskas, Stoian Kolev - portari; Marian Cârjă, Samuel Cojoc, Sergiu Costin, Jivko Jelev, Andrei Parfenie, Cornel Râpă, Cristian Sârghi, Adrian Sălăgean - fundaşi; Alexandru Avram, Alexandru Bourceanu, Silviu Ilie, Laurenţiu Iorga, Gabriel Paraschiv, Andrei Schwartz, Eduard Tismănaru, Gabriel Viglianti, Frane Vitaici - mijlocaşi; Petrică Dragoş, Robert Elek, John Ibeh, Marian Tănasă, Marius Pena - atacanţi. Primul antrenament este programat în această după-amiază, după încheierea formalităţilor de cazare, urmând ca pe parcursul stagiului de pregătire Oţelul să susţină şi două meciuri amicale.

Link to comment
Share on other sites

Jucam cu Bacaul, miercuri de la ora 15.00

FC Otelul Galati va sustine miercuri prima partida de verificare pe anul 2009, adversar fiindu-i formatia de Liga a II-a FCM Bacau. Meciul va avea loc la Moinesti, pe arena "Petrolul" (foto), de la ora 15.00. Ros-alb-albastrii se afla intr-un cantonament de pregatire la Targu Ocna, stagiul urmand sa se incheie vineri, 30 ianuarie.

http://www.otelul-galati.ro/stire.php?id=1269

Link to comment
Share on other sites

Primul amical pe 2009: Otelul - FCM Bacau 0-0

FC Otelul Galati a sustinut miercuri dupa-amiaza prima partida de verificare din aceasta iarna. La Moinesti, ros-alb-albastrii lui Petre Grigoras au remizat cu FCM Bacau, scor 0-0, dupa o disputa foarte apriga influentata de ploaie si de suprafata denivelata a terenului. Intalnirea a avut doua reprize a cate 50 de minute.

OTELUL (repriza I): Kolev - Carja, Costin, Jelev, Salagean - Viglianti, Bourceanu, Paraschiv - Cojoc (31' Vitaici), Pena, Iorga.

OTELUL (repriza a II-a): Chilom (63' Gribauskas) - Rapa, Sarghi, Ilie, Parfenie - Vitaici (82' Dragos), Schwartz, Avram - Tismanaru, Elek, Hurdubei.

http://www.otelul-galati.ro/stire.php?id=1270

Link to comment
Share on other sites

Ghinionul s-a abătut asupra lui Grigoraş

Oţelul, cantonament eşuat: a plouat torenţial 8 zile din 9!

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, la încheierea cantonamentului de la Târgu Ocna, că gălăţenii au avut programul perturbat de condiţiile meteorologice nefavorabile şi au putut să facă doar "pregătire fizică pură". "Din păcate vremea nu ne-a ajutat deloc. A plouat torenţial 8 din 9 zile. Am încercat să obţinem maximum din acest cantonament însă am putut face doar pregătire fizică pură. O singură dată am ieşit pe teren, la amicalul cu FCM Bacău (scor 0-0). Nu am reuşit să-mi fac vreo idee despre jucătorii nou veniţi. De alergat, aleargă toţi. Sper să avem cât mai multe meciuri în cantonamentul din Antalya", a declarat, pentru MEDIAFAX, Petre Grigoraş. Jucătorii gălăţeni au primit liber până luni, când de la ora 16.00 au programat un antrenament pe stadionul Oţelul. Echipa Oţelul Galaţi va pleca în Antalya, pentru un nou stagiu de pregătire, la 4 februarie şi se va întoarce la 16 februarie.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... -9-3834876

Link to comment
Share on other sites

Lotul pentru Antalya

Antrenorul Oţelului a stabilit aseară lotul de 24 de jucători pe care se va baza în stagiul de pregătire din Antalya. Dacă Parfenie a sărit din schemă, deoarece nu corespunde cerinţelor Ligii I, nici portarul Abraham nu va fi luat în sudul Turciei, el fiind convocat la lotul naţional de juniori în aceeaşi perioadă. În schimb, a fost chemat Cosmin Gârleanu, de la Oţelul II.

Iată întregul lot pentru cantonamentul care va începe miercuri, 4 februarie: Chilom, Gribauskas, Kolev (portari) - Cârjă, Costin, Jelev, Râpă, Sârghi, Sălăgean (fundaşi), Avram, Bourceanu, Gârleanu, Ilie, Iorga, Paraschiv, Schwartz, Tismănaru, Viglianti, Vitaici (mijlocaşi), Dragoş, Elek, Hurdubei, Ibeh şi Pena (atacanţi).

http://www.viata-libera.ro/articol-Garl ... lya_2.html

Link to comment
Share on other sites

Plecarea din Galati, marti la ora 15.00

Lotul antrenat de Petre Grigoras va pleca din Galati marti dupa-amiaza cu autocarul, destinatia provizorie fiind aeroportul "Henri Coanda". Jucatorii FC Otelul vor parasi orasul la ora 15.00, iar maine seara vor innopta la hotelul "Confort" de langa aeroport, pentru ca miercuri dimineata, dupa ora 10.00, sa decoleze spre Istanbul si apoi spre Antalya. Ros-alb-albastrii vor sustine in sudul Turciei cel de-al doilea cantonament de pregatire al iernii, un stagiu in care vor avea loc mai multe meciuri de verificare.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1283

Link to comment
Share on other sites

In drum spre "tarile calde"

Fotbalistii, antrenorii si personalul auxiliar FC Otelul Galati au plecat in aceasta dupa-amiaza la Bucuresti si vor fi cazati la hotelul "Confort" din apropierea Aeroportului International "Henri Coanda". Maine, la ora 10.50, ei vor decola spre Antalya la bordul unei curse de linie, insa vor face o escala la Istanbul. Sosirea in Antalya este programata la ora 16.30.

Delegatia FC Otelul pentru stagiul din Antalya

Portari: Gabriel Abraham, Paulius Gribauskas, Stoian Kolev;

Fundasi: Marian Carja, Sergiu Costin, Jivko Jelev, Cornel Rapa, Cristian Sarghi, Adrian Salagean;

Mijlocasi: Alexandru Avram, Alexandru Bourceanu, Cosmin Garleanu, Silviu Ilie, John Ibeh, Laurentiu Iorga, Gabriel Paraschiv, Andrei Schwartz, Eduard Tismanaru, Gabriel Viglianti, Frane Vitaici;

Atacanti: Petrica Dragos, Robert Elek, Adrian Hurdubei, Marius Pena.

Antrenori: Petre Grigoras (principal), Marian Dinu (secund), Dan Motei (portari), Ionel Tamasanu (preparator fizic).

Staff medical: Mihail Troaca (medic), Dragos Axente, Constantin Craciun, Gheorghe Stamate (maseuri).

Absenti: Samoel Cojoc, Ramses Gado, Marian Tanasa (accidentati).

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1289

Dan Chilom, portarul aflat in probe, s-a accidentat.

Link to comment
Share on other sites

Oţelul - Metalurg Skopje, astăzi, în primul „amical” din Antalya

„Oţelarii”, ajunşi aseară în stagiul de pregătire din sudul Turciei, au intrat din prima în pâine, ei începând cantonamentul cu o şedinţă de pregătire chiar înaintea mesei de seară. Astăzi, imediat după micul dejun, elevii lui Petre Grigoraş vor derula un alt antrenament, dar şi prima partidă de verificare din Antalya. Formaţia gălăţeană va întâlni echipa macedoneană de primă ligă Metalurg Skopje, jocul fiind programat la ora 15.00.

http://www.viata-libera.ro/articol-Otel ... lya_2.html

Link to comment
Share on other sites

Invingatori: 3-1 cu Met. Skopje

FC Otelul Galati a obtinut prima victorie pe 2009 inca din primul joc de verificare disputat in Turcia. In aceasta dupa-amiaza, la Antalya, ros-alb-albastrii au trecut de FK Metalurg Skopje (Macedonia) cu scorul de 3-1 (1-0). Golurile "otelare" au fost marcate de Paraschiv (minutul 50 - o lovitura libera de la 17 m transformata peste un zid nesigur) si Avram (80 - preluare dupa un corner executat de Ilie si sut la coltul lung), insa scorul a fost deschis de un autogol! Salagean a centrat perfect si un fundas advers a impins balonul in propria poarta (32). Metalurg a inscris in minutul 73, o lovitura de colt fiind finalizata cu capul din careu.

OTELUL: Kolev - Carja, Costin, Jelev, Salagean - Iorga, Bourceanu, Paraschiv - Hurdubei, Pena, Ibeh. Din minutul 60: Gribauskas - Tismanaru, Rapa, Sarghi, Ilie - Vitaici, Schwartz, Avram - Garleanu, Elek, Dragos.

Petre Grigoras (antrenor FC Otelul): "Este o victorie meritata, dar se vede ca am lucrat putin cu mingea. Am ratat destul, Pena, de doua ori singur cu portarul, Paraschiv si Ibeh putand majora diferenta. Mai avem destule lucruri de pus la punct."

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1297

Link to comment
Share on other sites

O noua victorie: 1-0 cu Lokomotiv Astana

Cantonamentul din Antalya al "otelarilor" a continuat astazi cu un antrenament (dimineata) si o partida de verificare (dupa-amiaza). Formatia pregatita de Petre Grigoras a invins in urma cu cateva minute gruparea Lokomotiv Astana, din Kazakhstan, scor 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost reusit de atacantul Marius Pena, in minutul 76. Numarul 27 din tabara ros-alb-albastra a punctat in urma unei pase lungi a lui Kolev care i-a derutat pe portarul advers si pe ultimul aparator kazah. Pur si simplu, Pena (foto) n-a mai avut decat sa impinga balonul in plasa spre disperarea bancii tehnice a "echipei fratelui presedintelui din Kazakhstan", asa cum este considerata.

Otelul a jucat in formula: Kolev - Rapa, Sarghi, Jelev, Salagean - Paraschiv, Costin, Iorga - Vitaici, Pena, Ibeh. Dupa pauza au mai intrat: Ilie, Elek, Tismanaru, Avram, Abraham si Hurdubei. Otelul a mai ratat cateva ocazii de a inscrie: Paraschiv (23' - la o palma de tinta, dupa o centrare perfecta a lui Vitaici, 62' - sut langa vinclu dupa o faza realizata de Iorga) si Pena (41' - in loc de sut, dintr-o pozitie excelenta, a pasat lui Paraschiv).

Petre Grigoras (antrenor FC Otelul): "Am fost foarte obositi, asta s-a vazut tot meciul, dar ma asteptam la asa ceva. De aceea nici n-a fost o partida de un nivel extraordinar, insa ma bucur ca ne-a iesit un antrenament bun."

Marius Stan (director general FC Otelul): "Mi-a placut adversarul, unul foarte artagos, care ne-a alergat tare de tot. Alergau kazacii ca nebunii si au facut un presing total. Este bine ca am castigat chiar daca n-am prins o zi foarte buna."

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1304

Link to comment
Share on other sites

1-1 cu Mariupol

Ploaia enervanta si vantul i-au insotit pe jucatorii FC Otelul si in partida amicala cu ucrainenii de la Illycivets Mariupol, o formatie care a respectat in aceasta seara blazonul trupelor ex-sovietice a caror lege este "trece mingea, nu si adversarul". Ros-alb-albastrii au remizat, scor 1-1, cu cea mai dura echipa intalnita in Antalya, elevii lui Petre Grigoras resimtind din plin duelurile cu purtatorii de ghete de la Mariupol. Ai nostri au marcat primii: drop-vole al juniorului Avram, de la 12 m (76')! Adversarii au egalat in minutele de prelungire, in urma unui corner si a unei greseli defensive. Marcator a fost, culmea, fostul atacant al Otelului, Beganski! Otelul a mai ratat cateva ocazii de gol, cea mai mare fiind a lui Avram, din minutul 68.

FC Otelul a jucat cu: Gribauskas - Carja (66' Rapa), Jelev (65' Sarghi), Costin, Salagean - Vitaici (65' Garleanu), Schwartz (51' Avram), Paraschiv (70' Giurgiu) - Elek (70' Tismanaru), Pena (70' Dragos), Hurdubei (46' Ibeh).

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1312

Link to comment
Share on other sites

Miercuri, test cu Rabotnicki

Otelul Galati va juca miercuri cel de-al patrulea meci de verificare din turneul de pregatire pe care il desfasoara in Antalya (cel de-al cincilea pe 2009). Ros-alb-albastrii vor intalni formatia FK Rabotnicki Skopje, campioana Macedoniei. Partida va incepe la ora 11.00!

Link to comment
Share on other sites

O noua victorie: 1-0 cu Rabotnicki!

FC Otelul s-a impus si astazi intr-un meci de verificare disputat pe taram turcesc. In Antalya, ros-alb-albastrii au trecut la limita, scor 1-0, de Rabotnicki Skopje, campioana Macedoniei, si raman neinvinsi in partidele amicale din 2009. Golul meciului a fost marcat de capitanul Gabriel Paraschiv, din lovitura libera de la 20 de metri (65'). Para a sutat imparabil peste zid, langa bara! "Otelarii" au mai ratat si alte situatii de a marca prin Avram (21'), Paraschiv (32'), Viglianti (44') si Jelev (77'). Otelul a jucat in formula: Gribauskas - Rapa (60' Carja), Costin, Jelev, Salagean - Viglianti (80' Schwartz), Giurgiu (60' Sarghi), Avram (60' Ibeh) - Vitaici (60' Elek), Pena (80' Hurdubei), Paraschiv.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1318

Link to comment
Share on other sites

Vineri jucam cu FC Gomel

Otelul Galati va disputa vineri cel de-al cincilea meci amical din cantonamentul sustinut in Antalya. Maine, de la ora 16.00, ros-alb-albastrii vor intalni pe FC Gomel, din prima liga a Belarusului.

Ultima partida a turneului din sudul Turciei va avea loc duminica dupa-amiaza, cu MFK Kosice.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1326

Link to comment
Share on other sites

Remiza fara goluri cu Gomel

FC Otelul Galati a terminat la egalitate meciul amical disputat astazi in Antalya cu bielorusii de la FC Gomel, scor 0-0. Meciul, disputat pe un teren suspendat, a fost afectat serios de rafalele de vant, ocaziile de poarta fiind foarte rare. Otelul a jucat in formula: Kolev - Carja, Costin (65' Sarghi), Jelev, Rapa - Giurgiu (65' Avram), Bourceanu, Paraschiv (65' Viglianti) - Vitaici (65' Hurdubei), Pena, Ibeh.

Ultimul joc de verificare din Antalya va avea loc duminica, in compania slovacilor de la MFK Kosice.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1329

Link to comment
Share on other sites

Primul esec al iernii: 0-2 cu Simferopol

Ultimul meci de verificare din Antalya ne-a adus si prima infrangere pe 2009. In aceasta seara, FC Otelul a pierdut in fata lui SC Tavria Simferopol, scor 0-2 (0-0), golurile fiind marcate in minutele 76 si 90.

Otelul a jucat cu: Kolev (82’ Gribauskas) – Rapa (46’ Carja), Sarghi (46’ Costin), Jelev, Ilie – Giurgiu (70’ Vitaici), Paraschiv (82’ Tismanaru), Bourceanu (82’ Schwartz) – Iorga (82’ Garleanu), Pena (70’ Elek), Ibeh (70’ Hurdubei).

Petre Grigoras, antrenorul FC Otelul, a tinut sa traga cateva concluzii dupa acest joc: "A fost un meci echilibrat, am si intalnit poate cea mai solida echipa de pana acum, o formatie rea, agresiva, dar care stie si fotbal. Nu sunt multumit de prestatia noastra, dar mai este timp sa remediem problemele de joc."

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1333

Link to comment
Share on other sites

Din nou acasa!

Jucatorii si antrenorii FC Otelul au aterizat in urma cu 90 de minute pe Aeroportul International "Henri Coanda" din Bucuresti. Ei au pus astfel capat unui cantonament de pregatire de 12 zile in Antalya, timp in care au sustinut si sase partide de verificare (3 victorii, 2 remize, 1 esec). "Otelarii" beneficiaza de doua zile libere, ei urmand sa sustina primul antrenament la Galati miercuri seara, de la ora 18.00.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.