dcp100168 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Gabi Giurgiu revine la GalaţiMijlocaşul central vândut anul trecut la Rubin Kazan, în Rusia, revine la Galaţi pentru jumătate de an. El va activa sub formă de împrumut la Oţelul după ce clubul ex-sovietic de care aparţine îl trimisese la echipa a doua. „Mă bucur mult că am reuşit să-l repatriem pe Gabi, jucător pe care îl preţuiesc foarte mult. El va juca până în vară la noi, trecerea sa la Oţelul neimplicând niciun cost. Va ajunge vineri în Galaţi şi se va pregăti pentru startul sezonului de primăvară”, a comentat Marius Stan. Gabriel Giurgiu, 26 de ani, a fost vândut la sfârşitul verii anului 2008 la Rubin Kazan pentru 500.000 de euro, însă a prins foarte rar primul „unsprezece” şi, în ultima perioadă, ajunsese la echipa a doua.
dcp100168 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Giurgiu: "Transferul la Kazan nu a fost chiar un pas în faţă"Mijlocaşul Gabriel Giurgiu, revenit la Oţelul Galaţi până în vară, a declarat că transferul său la gruparea rusă Rubin Kazan, de unde este acum împrumutat, nu a reprezentat pentru el un pas înainte în carieră, din cauză că nu a primit prea multe şanse de a juca. "La Rubin Kazan nu mi s-au dat prea multe şanse de a juca. Din opt partide, am prins numai patru. Transferul la Rubin n-a fost chiar un pas în faţă tocmai din acest motiv, că n-am putut juca mai mult", a declarat Gabriel Giurgiu, vândut de Oţelul la Rubin Kazan în vara anului 2007, pentru suma de 500.000 de euro. Giurgiu este bucuros că a revenit la formaţia pregătită de Petre Grigoraş şi spune că va lupta pentru un loc de titular la Oţelul. "Îmi doream enorm să joc din nou şi cred că la Oţelul voi avea această ocazie. Oricum, în acest moment îmi va fi foarte greu să obţin un post de titular. Pentru asta voi lupta şi voi încerca să ajut echipa cât pot de mult", a punctat Giurgiu.
dcp100168 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Stan: "Il dorim inapoi pe Giurgiu"Marius Stan, directorul genereal al Otelului, a dezvaluit ca gruparea pe care o conduce este in discutii avansate cu Rubin Kazan pentru a-l repatria pe Gabriel Giurgiu. "Noi il dorim inapoi pe Giurgiu e un fotbalist bun care ne-ar ajuta cu siguranta. Impresarul fotbalistului face demersuri pentru a-l aduce inapoi, insa deocamdata sunt doar discutii.", a spus Stan pentru sptFM.
Recommended Posts